chill dag.

Hejsan bloggen, dagen har varit fett chill. Har inte haft nån riktig lektion idag, o typ 4 timmars rast.

Ganska underbart faktiskt, efter skolan drog jag o N ner på stan, köpte en bikini och bytte en ring t ett armband.

Natha har massa schnygga bilder på sin mobil som hon ska lägga upp på sin blogg så kommer ta några därifrån så blire lite bilder sen.


fuck this shit.

Hellu bloggen, veckan som gått har varit riktigt ospeciell haha. inte gjort något alls värt att ta upp här..

Har faktiskt varit riktigt duktig och tränat varje dag! Fick nån sorts panik när jag insåg att de är sommar.. eller ah för mig börjar sommaren den 1 juni, vet inte varför men de bara är så haha.

Veckan som kommer blir ganska chill.. vanlig skoldag måndag o tisdag ( fast med inställda lektioner och massa film tittande ) onsdag friidrott på studenternas o sen ledigt torsdag fredag. Mykket trävliigt. Ja aa. Har inte så mycket mer att säga nu, TTYL



tjena kexet, står du här och smular? ;)

Tju bloggen! Sitter och njuter av lukten av mina nybakade bullar- mums! Fönstershoppar lite på internet också, har ju faktiskt pengar nu, som visserligen snart kommer spenderas upp meen.. Har letat efter min kamera som allvarligt talat är s p å r l ö s t borta! Börjar bli riktigt irriterad.. men får ju en ny bebuu snart så :)





Veckans sötnos!

hejsan, har gjort en ny kategori Veckans sötnos! Tänkte "hylla" någon som gjort något extra fint eller så, varje vecka. Lite random kategori sisådär men ska ändå prova att ha de ett tag och se :)

Veckans sötnos! denna vecka blir;




Kiana Islamian!

-
För att hon har stått ut med mig den här veckan och för att hon hjälper mig att dampa på en viss lärare...



Hiss och diss


* Sommaren- Känslan att sommaren snart är här, värmen.



*
Insekter- getingar och humlor o annat läskigt som kommer fram på sommaren.



efter en massa slit..

hejsan, har tagit en paus nu och funderat på om jag ska sluta blogga. Fick lite reaktioner så det va kul, har iallafall bestämt mig för att jag ska fortsätta. Så för att "fira" det eller vad man nu ska säga.. så har jag gjort en ny header! Men den passade först inte till designen så har slitit med att skapa allt nytt nu! Tänkte först byta till devote för det är så mycket enklare där. Menmen, jag ville ha blogg.se i mitt namn så.. jag kämpade på och vóila! Jag lyckades haha, denna design är endast tillfällig dock! Ska fixa en bättre sen i sommar. Yes.. ja de va väl det mesta jag hade och säga för tillfället, nu ska jag kolla på avslutningsklänningar på internet.