Biodejt

Igår regnade det, mycket.. Men det hindrade inte mig från att ha en toppen dag! Gick på dejt med min fina Lisa. Först åt vi middag sedan gick vi på bio (standard oss alltså). Vi såg Grown Ups 2, ofc för att Taylor var med! Haha nej men ärligt så var filmen riktigt bra och babe presterade lika bra som alltid. En av anledningarna till att jag älskar honom så mycket är ju för att han är en sån duktig skådespelare. Dom andra var också duktiga, dock besviken då jag trodde David Henrie hade en större roll.. Men filmen var överraskande bra då de flesta sequels floppar totalt. Den var inte bättre än första men ändå sevärd!


Ååh så arg

Kan inte sova utan sitter endast och kollar på The O.C. Ja, jag är lite efter och har precis börjat se på den så är endast på säsong 1. Men har fallit för den så hårt. Nu kan jag inte ens se nästa avsnitt för jag är så himla förbannad på Marissa. Stackars Lisa blir bombad med sms nu om detta men det är faktiskt hon som tvingade mig att börja se serien från början!

Jag älskar att diskutera serier så om någon annan också gör det är ni hemskt välkomna att höra av er!


Världens bästa kyss

När det kommer till filmer och serier finns det oräkneligt många kyssar. Vissa finare än andra, men tror inte det finns någon som slår Jess och Nicks kyss i New Girl. Så. Fucking. Romantiskt. Och. Sexigt. Kan se det om och om igen och smälter varje gång. Jake Johnson, du är hemskt välkommen att ta på mig.
 
 

Yes.

 

It's funny 'cause it's true

Alla andra:
 
 
Jag:
 

Whops

Insåg precis att jag inte bloggat på sex dagar.. Duktigt. Men nu när det är sommarlov går dagarna ihop och man har ingen koll. Vad har jag då gjort senaste veckan? Jag har haft myskväll med Lisa, varit på fest, tränat, kollat på serier, kollat på film, spelat, blonderat håret, varit på ikea, renoverat mitt rum lite. Ganska standard saker helt enkelt. Det är väl sånt jag kommer göra resterande delen av sommarlovet också, har nästan inga andra planer för tillfället men det kan ju (förhoppningsvis) komma att ändras!

Nej nu jävlar.

 

Helg

Sitter för tillfället ute i Örsa och väntar på bussen. 40 minuter kvar och passar på att blogga nu och döda lite tid.
Som ni säkert förstått har jag spenderat fredagen med Lilja. Mys som alltid. Hon jobbar nu så vi kan bara ses på helgerna vilket leder till att vi måste ses direkt på fredagen.

Vad som händer ikväll vet jag inte än. Lite smått biosugen så kan bli en spontanbio. Vi får se helt enkelt!


At the end of the day, let there be no excuses, no explanations, no regrets.

 

Nolsterbystrand 14-16 juni

 

London 2013

 
 
 
 

Kär

Tänkte bara meddela att jag är förälskad.


Update

Internet var inte det bästa i London och man var så trött efter att ha varit ute hela dagarna och gjort saker 24/7. Hade tänkt skriva ett inlägg när jag kom hem men var så trött och dagen efter åkte jag hem till Lilja och spenderade två nätter där. Just nu ligger jag framför tvn och ser på Desperate Housewives så det blir inte ett långt inlägg nu heller. Tänkte helt enkelt sätta mig vid datorn typ imorgon och ladda in alla bilderna och lägga upp och skriva lite då. Ville bara meddela att jag är tillbaka och att jag lever!