precis hemklickat.

Hejsan, sitter o väntar på att grillen ska bli klar. Har klickat hem det här linnet precis


Har velat haft ett länge nu, så bestämde mig att de va dags att köpa ett.

Ska även få hem







ändrat design

hej bloggen, har fixat med designen sjuukt länge nu. Headern va sjuukt jobbig så gick den inte ens att använda.. kul.. Fick bli en annan reserv header nu. Men den kan jag fixa sen nån dag, åker till mamma idag så inget internet *suck* aja, jag kanske kan ta min gamla mobil och blogga med..


headern jag fixade med. att fixa rosen i paint.. INTE kul! Sen orka jag inte byta till bättre bilder..


pysslig man e ;)

hej bloggen, sitter och är nöjd med mig själv för jag har pysslat runt med bloggen. Har tagit bilder idag som ska läggas till den nya designen som snart kommer- imorgon kanske? sen har jag gjort om min lilla ikon.

Vanligtvis ser den ut såhär



meeen som ni kan se har jag gjort den en aning mer personlig



haha, slängde ihop den i paint på 2 sekunder bara för att kolla så de gick, ska fixa en fin imorgon om jag hinner.

tård kanske? ;) de skulle va något Lisa...

så duktig har jag varit haha, vilket inte va något alls.. men de kändes lite trevligt iaf.



från landet, vilket jag förövrigt kom hem ifrån idag.


mobilblogg

hejsan, andra dagen på landet. Skönt, ska ner och bada snart tror jag.. Sen blire ut med båten och få upp lite fisk. Finns inte så mycket att säga, det händer inte så mycket egentligen. xoxo

landet

Hejsan sötnosar!

Sitter och gör en ny spotifylista till resan. Har packat klart allt så nu bäre av mot landet. De kommer bli extra awesome med tanke på att L har stuga asnära! de betyder att vi absolut ska träffas. Kanske tälta på en ö tillsammans? Haha man vet aldrig med oss två..

Kommer hem torsdag kanske? Det beror på hur vi känner, vill vi stanna så gör vi det. Men man ska absolut vara hemma till lördag för då drar jag och N utomlands, eller haha ah Åland. men hey, det tillhör Finland, vi tar

världens bästa   

så de blir grymt, sen nästa vecka ska man träffa sötnosen F och göra något, grönan kanske?

haha, nu va de mycket om de som kommer hända! så då har ni lite koll iaf, juste! kom på att man måste packa de nyinköpta löpningsbyxorna! Kommer nog ta och springa en tur mot stranden varje morgon... om jag orkar... men hey, klart jag gör. Det är ju mig vi snackar om.



texten kändes ensam ;)



kattigt värre ;)

'

I've gotta stand out and be proud
Time for me to shine
I'm special, beautiful
I'm one of a kind.

update

Heej bloggen, nu va de ett tag sen jag bloggade..har inte direkt hänt något speciellt, bara haft de skönt och träffat vännerna. precis som sommaren ska vara. Imorgon ska man upp tidigt och ut o springa, hur jag nu ska orka det?! sen får vi se vad som händer..

Igår och i förrgår va jag i eskilstuna, iförrgår satt vi och spelade poker runt 11 tiden på kvällen och jag inser att jag inte badat på dagen. Så jag springer ner och badar.. visserligen själv men men.





seen har jag shoppat, skor, jeans, tröjor bla.

jo, sen gick vi in på parkens zoo också, mysiigt.







citat'


It’s not like love at first sight, really. It’s more like… gravity moves. When you see her, suddenly it’s not the earth holding you here anymore. She does. And nothing matters more than her. And you would do anything for her, be anything for her… You become whatever she needs you to be, whether that’s a protector, or a lover, or a friend, or a brother.

When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, it’s not reasonable to grieve when it comes to an end.