alltid lika kul

hejsan, ville bara säga att de är alltid lika kul med frågor, vet att blogresponse widgeten varit borta nu när jag bytt design men satte tillbaka den nu.

Tycker de är bra för de är som en evig frågestund. Funderar på att göra en riktig också, vi får se.
Ni får nöja er med det här så länge!

!

jag kan vara falsk
jag kan vara dum
jag kan vara precis som du

jag kan vara kall
jag kan vara hänsynslös
jag kan vara precis som du

jag kan vara svag
jag kan vara meningslös
du vet att jag kan vara precis som du

.


Kemi..

Hejsan, sitter o försöker plugga kemi.. Atomer o joner och vad fan de nu är! Prov imorgon... yaaay... Ska tokplugga nu, idag har man röjt runt med filippa nere på stan och letar efter halloween saker, hitta de vi skulle ha men så äre slut så vi ringer till gränby och kollar om dom har där. De hade dom så vi fick ta sju bussen ner till gränby. Men vi fick de mesta dock inga linser.. Menmen vi klarar oss bra ändå. Bilder på oss kommer imorgon då vi kommer skämma ut oss i skolan haha


nightie nightie

Hejsan, har inte uppdaterat de senaste dagarna. Inte direkt haft något att skriva om, och de har jag inte nu heller. Men ska hoppa in i duschen och sedan sova. Börjar 9.50 imorgon så man kan sova ett bra tag. mysigt värre. 

Öppet hus imorgon, internationella. Va nån till skola som hade  kommer dock inte ihåg vilken höhö, men hinner ändå bara gå på en. Men först blir det stan med N. Har lite saker att inhandla inför halloween. Har inte riktigt bestämt vad jag ska va än men är ganska säker. De beror lite på vad man hittar imorgon också. Kanske måste ta mig en tur ner till sthm.. De jag egentligen ville säga va bara

fabulous kväll!

God morgon! Igår hade man en fabulous kväll med Lisa, hon kom hem till moi och jag bjöd på middag och fint sällskap. Satt och pratade egenom de som hänt, så sjukt skönt att få dela med sig av sina problem och tankar. Speciellt med henne, hon förstår verkligen mig så.

Vi tog lite bilder också ( såklart )



Kom hem från affären och började packa upp, så ser jag att min lilla bebis hoppat in i påsen haha så söt.










bakdags, och ja jag bytte kläder tre gånger ;D




Påvääg till skolan

Hej, sitter och ska börja fixa mig. Bussen går om 50 min, blir en kort skoldag idag. Kommer sluta 12.15 typ, sköönt med tanke på att jag egentligen går till 15.30! Nej nu ska jag fortsätta fixa mig ciao!


Dag 21 – Min favorithögtid

Julen tror jag, så fruktansvärt mysigt.

Julklappar, god mat, familjen är samlad. Älskar förberedelserna innan julafton, alla mysiga julsånger, Kalle Anka, jag älskar allt med julen! Önskar bara att denna höst var förbi så att julen är här snart.

Är alltid så glad på julen också!



Dag 20 – Mitt favoritprogram – och varför

Desperate Houswives! Me lööööve.

Så grymt obeskrivligt bra. Tror fan jag sett varenda avsnitt ever! Har säsong 1-6 hemma sååå.


Skulle såååååå vilja leva som dom haha, fyfan va grymt.
Snacka om inte nått vanligt svenssonliv!



L . O . V . E -love


Dag 19– Situationer som gör mig obekväm

- Göra redovisningar och sånt i skolan, usch. Speciellt när man precis börjat och allt är nytt.

- Stå mellan två personer när de bråkar

- När man tvingas ljuga

- När folk snackar skit om en kompis och man inte riktigt kan säga ifrån


till skolan

Godmorgon, sitter med plattången i högsta hugg. Bussen går om en halvtimme ungefär. så blir bara ett supersnabbt inlägg. Får ju ta med min älskade dator till skolan idag, wiiiee!

Skriver novell på svenskan, skulle börjat igår men kom verkligen inte på något.. men har en liten idé nu, får se om de blir bra.


Dag 18- min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

haha, oh don't get me started.

Det varierar från dag till dag, ibland har jag sånna där happy dagar då jag kan känna hm, jag är ganska okej medans andra dagar är det tårar som kommer när jag möter mig själv i spegeln.

Oftast är de väl någonstans mittemellan..

jag är verkligen missnöjd med mitt utseende men jag försöker varje dag att säga något positivt för man får ju inte direkt bättre självförtroende av att trycka ner sig själv..

Nästan allas största mobbare är än själv.
Alla är ju fina på sitt sätt eller hur?


Dag 17 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan


Dag 16 – Min favorit film

Oj, svårt.. finns så många bra filmer..
Mean girls, eclipse (ja jag är twilight tönt, get over it ), toast, sagan om ringen triologin, harry potter, corpse bride... de finns huur många som helst!
Kan inte säga en favorit för jag kommer ha ändrat mig om en vecka hehe

MUMS


Rom 2011

div style='border: 3px solid #0ca1db; border-radius: 8px; -moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px; padding: 10px; background: #FFFFFF;'><p style='font-weight: bold; font-size: 14px; margin-bottom: 4px;'>De 5 senaste frågorna jag besvarat på <a href='http://www.blogresponse.com/'><b>blogresponse</b></a>:</p><div style='margin: 6px 0; border: 1px solid #CCCCCC; border-radius: 8px; -moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px;  padding: 10px;'><p><i>vem är den du gillar, någon ledtråd?</i></p><p><b>de är privat</b></p></div><div style='margin: 6px 0; border: 1px solid #CCCCCC; border-radius: 8px; -moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px;  padding: 10px;'><p><i>Vilka bloggar läser du? </i></p><p><b>jag läser inte direkt några storbloggar, händer att jag nån gång kollar in men inte så att jag följer. Därimot följer jag viktoriazereshgi.blogg.se, lisalorentz.blogg.se, nawtaas.blogg.se och lite andra småbloggar :)</b></p></div><div style='margin: 6px 0; border: 1px solid #CCCCCC; border-radius: 8px; -moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px;  padding: 10px;'><p><i>Visst är jag bäst? / vicky :)</i></p><p><b>du är världsbäst :*</b></p></div><div style='margin: 6px 0; border: 1px solid #CCCCCC; border-radius: 8px; -moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px;  padding: 10px;'><p><i>Hur sminkar du dig på morgonen? :)</i></p><p><b>Det varierar faktiskt. Men börjar med foundation, sen eyeliner ( liquid ), ev. ögonskugga sen mascara. Ganska enkelt sminkad.
Har jag mina bruna linser ( som idag ) så brukar jag ha brun ögonskugga. Inte jätte mörk men bara så de framhäver ögonfärgen.</b></p></div><div style='margin: 6px 0; border: 1px solid #CCCCCC; border-radius: 8px; -moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px;  padding: 10px;'><p><i>Vad är det äldsta klädesplagg du fortfarande äger och bär?</i></p><p><b>jag har faktiskt en kjol som jag hade när jag var fem år. Den kan jag fortfarande ha men är inte direkt något jag bär :p</b></p></div><p style='margin-top: 10px;'>Fler frågor jag svarat på hittar du på <a href='http://www.blogresponse.com/eeliwn'><b>min egen frågesida på blogresponse</b></a>.</p></div>
Har äntligen laddat in bilderna på datorn!
Åkte onsdag morgon och landade ca 12.15.

Besökte Fontana di trevi, piazza navona, colosseum, spanska trappan, konstantinbågen, vatikanstaten, sixtina kapellet, pantheon. Sedan gick man och kolla i affärer, åkte turist buss, åt mat, och bara hade de mysigt.
Shoppade lite grann, men de är så dyrt. De affärer de är billigt i ( vilket inte är många ) är det ganska trashy..
menmen, man hitta lite guldkorn.
Flyget på vägen dit

heeelt okej utsikt va de!
Fontana di trevi
Traditionen säger att man skall kasta ett mynt över axeln ner i fontänen och då ska man få lycka, så de gjorde man ;)

Piazza Navona
Mitt på piazzan står Fontana dei Quattro Fiumi ”De fyra flodernas fontän”, utförd av Bernini (1651).

¨


Colosseum


De har byggt ett trägolv för att visa vart de låg förut, innan de brann. De va på de golvet som gladitatorerna kämpade och under bodde slavar och djur.






Filmade en kort snutt också, dock så satt jag på turistbussen och de är mörkt.






Konstantinbågen




Så här såg i princip alla skyltfönster ut, mycket päls nu på modet, men de visste vi ju redan.






Peterskyrkan

Pantheon










Fruit Gelato from Della Palma
Chocolate Gelato from Della Palma
Världens godaste glass! Della Palma Gelato di Roma är ett måste. Finns över 100 olika sorters glass.
Alla är goda!



Känner mig stolt över att jag tog med kameran så jag kunde fota allt! Har förstås mass fler bilder men tycker de räcker såhär haha.

Dag 15 – En bild på det jag köpte senast



Dag 14 – Vad jag åt idag

Potatisbullar, helt omöjligt att hinna äta frukost på morgonen och skolmaten är äckelpäckel så de fick bli några potatisbullar idag.

Ingen rubrik tack!

Hej bloggen, slängt mig i soffan och ska kolla på tbbt ( the big bang theory ) mysimysi ska se om man kan få en katt i knät också!


Dag 13 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

hmm, den va lite svår... finns så många!
Jag skulle älska att vara Eva Longoria, Megan Fox, Ashley Tisdale, Selena Gomez..

Så otroligt vackra och talangfulla människor! Jag skulle vilja veta hur de är att leva som dom gör.

Dag 12 – En bild på mig själv för ett år sen

avskyr den här bilden men de är nästan exakt ett år sedan.

Blondiner vs brunetter?

hm, nu satt jag här och tänkte lite.. om jag ska säga några av de vackraste kvinnorna i världen är den största delen brunetter! Meeen det finns så många vackra blondiner.. vilket fick mig att tänka.. vilka är egentligen de vackraste?
På brunetternas sida har vi namn som Leighton Meester, Eva Longoria, Angelina Jolie mf.



Och hos blondinerna har vi namn som Hayden Panettiere, Kaley Cuoco, Blake Lively mf.


Man kan väl egentligen säga att skönheten inte ligger i hårfärgen, eftersom alla dessa är helt sjukt vackra!
Jag får nog säga att för mig kommer de lika, vad tycker ni?




Brunetter vs Blondiner
Brunetter
Blondiner
Lika
pollcode.com free polls

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på

Har ju precis varit i rom somsagt så valde Pantheon- alla gudars tempel. Så himla fint!

nu blir de lite anorlunda..

hejsan, eftersom jag varit i rom så har jag nte kunnat göra 21 dagar. Så jag kör med dag 11 idag, dag 12 imorgon osv. Istället för 6 dagar på en gång. Sedan blir det ett långt inlägg om italien!

helt random video sådär


Arlanda

sitter och äter frukost på Arlanda nu, åker snart till rom! Hoppas de har gratis wi-fi på planet så man kan blogga lite, annars bloggar jag när jag kommer hem, puss hej loveuall

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för

Jag tror faktiskt inte det finns något jag oroar mig för direkt. allt har liksom redan hänt...

Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig

Missade en dag så får göra två idag istället, haha passa ganska bra faktiskt efterssom jag och natha fotade lite idag på våran långa rast.






ser mongo ut men skulle ju visa kläderna så :)





Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän


Testar appen!

Hej, har precis laddat ner blogg.se's app till ipoden, fungerar perfa :)


I wish I could turn back time

Impossible as it may seem
But I wish I could
So bad, baby.
So that I could tell you
How much you mean to me.

Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

jag har faktiskt ganska många..
Jag måste alltid springa till bussen tex. spelar ingen roll hur tidigt jag går upp. Samma sak egentligen när jag är hos mamma, går alltid utanför dörren fem minuter senare än jag hade tänkt. Jag är väl medveten om det men jag gör de ändå!
mycket irriterande.
sen hm.. jo, jag bestämmer mig för att äta nyttigt och träna mera, de håller jag i kanske 1-2 veckor. Sen börjar jag med de dåliga igen. Så sjukt irriterande att jag inte kan fullfölja målet jag satt upp. Vilket jag typ alltid gör i andra lägen!