Min drog

Sitter och dricker multivitamindryck, så otroligt gott, dricker typ en förpackning per dag haha. Har faktiskt bloggar tre gånger idag, totalt ointressanta inlägg men lite att läsa iaf. Fick ett sms nyss och min dator har kommit- woho! Ska inviga den sen med ett inlägg då jag ska lägga in det jag ska nätshoppa. Har hittat lite jag vill beställa så, jag har väl egentligen inget mer att säga så vi hörs imorgon,
Puss


Svenska

Hej bloggen, har svenska förtillfället. Ganska slappt sådär, sitter och dricker cola haha. blir väl till att gå ut och springa efter skolan med tanke på att det är gymmet imorgon. Försöker att uppnå mitt mål nu, ska verkligen satsa på träningen! Men nu vill nathalie blogga lite, och eftersom jag är så snäll får hon låna min iphone

Kolla in hennes blogg också

http://nawtaas.blogg.se


Påväg till skolan

God morgon, blir ett supersnabbt mobilinlägg då jag började för fem min sen hehe, men jag skyndar mig ( tur att man bor fem min från skolan ) vi hörs när jag kommer hem puss!


Bakiiing

hej bloggen, precis stoppat in kakor i ugnen, mitt egna recept faktiskt. Älskar att komma på egna recept, känner mig så kreativ haha. Har inte gjort så mycket idag, städade lite och åkte till mamma.
Det har varit en myshelg, inte gjort så mycket. Har faktiskt beställt en ny dator så blir inte lika mycket mobil inlägg och lägger in bättre och mer bilder. Det fungerar ju inte alltid med iPhone appen.. Men den funkar ju att blogga med, gör det just nu så, vill försöka höja bloggen lite. Är det något speciellt ni saknar eller tycker kan förbättras så kommentera gärna!


I'm not a facebook status, you don't have to like me

image description

Things girls love!

Hejsan, har inte så mycket att skriva om idag. Slänger in lite bilder istället.


those three little words we all want to hear, let's get naked.

Hej bloggen, vaknade idag runt tolv vilket var otroligt då vi somnade vid sju. Fast somnade runt fyra tiden sen hehe. Idag har jag inte gjort så mycket, gjorde faktiskt klart mitt so arbete. äntligen. men har inte "övat" på min redovisning så hoppas jag inte behöver redovisa imorgon. Nej har inget att skriva egentligen, vi hörs imorgon!

Myskväll

Hejsaan bloggen, sitter och snackar med min fina Lisa. Som jag nu spenderat x antal timmar med. Vi har haft det sjukt mysigt. Men nu tycker Lisa det börjar bli dags att gå till sängs, vi hörs senare idag blir det nog haha, kan nog inte säga god natt nu, så får bli ett godmorgon istället.

image description
image descriptionimage description


Mys i badet


Vårträning!

Hejsan, varit och gymmat idag. Grymt skönt. Mitt sätt att koppla av.. Bestämt mig för att göra det mer och jag vill ju träna och bli fit ( satsar inför beach 2012 ) ska även börja med frukost, göra nån hälsodrink varje morgon. Vi får se hur det går med den saken.. Lägger ev ut något recept sen också, så är de nästan dags att börja köpa bikinis.. Bara för att få den där lilla extra pushen. Har redan hittat några fina. Nej nu ska jag sova
image description

Ny design

Som ni ser har det blivit en ny design, var så sjukt trött på den förra.

the things girls love


Art is like poetry without words

Hejsan, vet att jag varit dålig med bloggandet ny i helgen. Fy på mig. Har egentligen inte gjort mycket värt att blogga om. Imorgon är det skola som vanligt. Så de blir att gå upp om sex och en halv timme. Usch! Ska nog gå och lägga mig snart, godnatt sötisar


nyfärgad och osminkad

Hej bloggen, precis färgat till håret. Lekte mini frisör hemma och blev sjukt stolt när jag fixade det- all on my own! Haha jag har mina moments ;) sitter och myser i mjukiskläder nu. Imorgon bär det av till siba och kolla på min nya dator, blir till att köpa den snart. Imorgon är det fredag den 13.. Lovar att något kommer hända mig haha. Vi får väl se puss


Stress

Hej, andra skoldagen och jag har redan försovit mig. Riktigt duktigt. Försov mig en timme så de var riktig stress här på morgonen. Sen var de snorhalt ute så springa kunde man inte & klackar har man ju som vanligt.. Men jag gick fem minuter tidigare och han med bussen. Känner mig riktigt stolt! Så nu sitter man här.. Framme om ca 7-8 min.

Blir gymmet idag. Ska bli skönt att få börja träna igen, har inte kunnat de nu när jag varit sjuk.


Lakrits!

Hej bloggen, ligger och småmyser framför tvn. Fått väärsta lakritssuget, helt galet. Usch vad gott, men ska stå emot det, inte bara för att jag inte har nå utan för att jag bestämt mig för att vara nyttig. ( ovanligt jagvet ) men ska verkligen försöka att bli nyttigare, träna mer osv. Sen ska jag väl försöka få lite självförtroende också. Jag ska bli bättre och lyckligare helt enkelt. Det är väl lite de som blir mitt nyårslöfte.


VD

Hej bloggen, legat de närmsta fyra-fem timmarna i soffan med syster och kollat på vampire diaries. Verkligen helt fast haha, lever mig in i serien totalt. Imorgon eller ja, senare idag, ska jag inviga min fina muffin & cupcake maker jag fick i julklapp! Har inget intressant att skriva at all men men, något kort ointressant inlägg får ni leva med, puss


Twilight vs Vampire Diaries

Hejsan, först vill jag bara be om ursäkt för dålig uppdatering. Men har legat hemma och varit sjuk de senaste sex dagarna, har inte riktigt känt att det finns något intressant att skriva om. Igår började jag se på Vampire Diaries. Fastnade direkt. Tänkte göra en snabb jämförelse mellan de och Twilight. Tänkte snabbt dra egenom handlingen.




Handlingen kretsar kring huvudpersonen Bella Swan. Bella flyttar till sin pappa i den regniga småstaden Forks i delstaten Washington. På lunchen en dag får hon syn på syskonen Cullen, och blir genast intresserad av den mystiske Edward Cullen. Edward undviker henne till en början, men inser snabbt att han inte kan vara utan henne. Bella börjar få misstankar om Edwards talanger, till exempel att han är väldigt stark, snabb, likblek, kallhudad och att hans ögon byter färg. Till slut kommer hon fram till att han är en vampyr, men det hindrar henne inte från att bli kär i honom. En komplicerad förälskelse får sin början och gör livet svårt för det omaka paret. Under fyra filmer ( och böcker med har inte läst vampire diaries så kan inte göra nån jämförelse där ) förljer vi kärleken mellan Edward och Bella som stöter på en del problem bland annat så får Bella känslor för sin bästa vän Jacob Black- vilket leder till ett triangeldrama.




Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar har dött. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men Elena vet inte att Stefan är vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har också en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar.Saker börjar att hända Elena, den äldste vampyren i historian letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.




Till och börja med är det lite svårt att jämföra dom med tanke på att Twilight är filmer och Vampire diaries serie. Men jag ska göra så gått det går.

Båda innehåller en helt vanlig tonårstjej som är lite dyster som möter en kille de dras till omedvetandes om att han är en vampyr. Båda två listar sedan ut det och lovar att inte avslöja deras hemlighet. En tredje part finns med i båda, Jacob i Twilight och Damon i Vampire Diaries. Skillnaden där är att Jacob är en varulv och bästa vän till Bella och Damon är vampyr och bror till Stefan.

Både Edward och Stefan lever endast på djurblod, ett liv de båda valt. Vampyrerna i Twilight skiner som diamanter när de går ut i solen medans de i Vampire Diaries brinner upp. Men både Stefan och Damon har ringar som gör att de kan vara ute i soljuset.

Om jag ska vara helt ärlig så är Vampire Diaries " råare " än Twilight, inte riktigt lika barnslig. Jag älskar min twilight men faktiskt.. Jag sitter och tänker på rollerna också. Både Bella och Elena är brunetter med bruna ögon. Men Elena är så mycket vackrare, å andra sidan ska hennes karaktär vara det medans Bellas ska vara mer.. vardaglig.. men ändå.

Jag kan inte riktigt säga vilka som är bättre, Vampire Diaries skulle aldrig fungera som film och Twilight skulle inte kunna vara en serie.. känns bara fel att tänka så. Jag har fallit för Vampire Diaries nu men inte lika hårt som jag föll för Twilight.. jadu svårt val faktiskt.



Vad tycker ni? Vampire Diaries eller Twilight?




Fin start på 2012

God morgon bloggen och gott nytt år! En aning seg hehe men har faktiskt gått och blivit riktigt förkyld. Klarat mig hela 2011 så kommer förkylningen första dagen på det nya året- mysigt! Så jag har inget intressant alls att skriva om, ska väl göra te och se på vänner, får en verkligen alltid att skratta. Nyår var riktigt mysigt, nyårslöften och sånt tänkte jag att vi tar sen när jag orkar. Jo en sak bara, kom på för typ tio min sen att gymnasievalet närmar sig med stor steg. Känner verkligen hur paniken börjar öka här! Men allt ordnar sig, vill jag ändra mig så jag jag ju bara det i omvalet i vår, men måste ändå komma på VAD jag ska söka nu- usch denna press kan gå och ta sig! Men vi hörs senare puss!


I smile when my phone buzzes 'cause I know it's you