Skola osv

Hej, ett tag sen jag skrev ett vardagsinlägg nu. Idag var en rätt skön dag, hade inga speciellt ansträngande lektioner. Smet till och med ut ifrån sista lektionen för att shoppa, så det var heelt okej. Shoppade då lite efter med Robina och sen drog vi till gymmet. Så skönt, börjar bli beroende av gymmet.. Men det är inte direkt dåligt! Speciellt inte om man äter lika mycket som jag gör, äter typ mer än min papp och det säger en del.. Jaja mat är gott så låt mig äta liksom. Skulle aldrig palla gå på värsta dieterna och avstå från exempelvis pasta. Starkt till er som gör det!

Så jag

Som rubriken lyder. Så jag. Får ofta höra att jag är social, framåt etc. Men är det nån jag tycker är väldigt snygg vågar jag inte säga ett ljud. Så sitter och tittar och väntar på att han ska ta första steget. Antar att jag är rädd för att bli förödmjukad eller något, men jag ska försöka skärpa mig och börja prata jag med.


Beroende av Pretty Little Liars


Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of them is dead


Att läsa igenom gamla konversationer är det dummaste man kan göra

Ni vet den där känslan när man inte vet hur man mår? Den känslan har jag just nu. Det är som att min hjärna inte kan bestämma sig om jag är glad eller ledsen. Känner mig bara tom. Tror jag skulle behöva komma bort en stund, bara tänka på något annat. Men lite svårt när man har skola så får väl försöka hitta något projekt att lägga ner min tid och energi på.
Så kanske jag slutar överanalysera mina tankar. Men helst av allt önskar jag bara att jag kunde vara helt lycklig utan att något kommer och förstör. Alldeles för längesen sist nu.


Mysdag

Spenderat hela dagen med Lilja. Började med att gymma och sedan drog vi hem till mig och spontanbeställde pizza. Haha lite dubbelmoral där men vi förtjänade det! Sen kollade vi på Glee, redigerade video och framförallt snackade om allt mellan himmel och jord. Konstigt att man kan connecta så bra med en annan människa, känns som att jag känt henne hela mitt liv. Ja det är väl det jag gjort idag som är värt att nämna


Bästa dagen

Dagen började precis som alla andra, trött gick man upp och gjorde sig i ordning för skolan. Egentligen var ingenting speciellt annorlunda förutom att dagen bara var underbar! Var riktigt lycklig och log och skrattade mer än på många skoldagar. Lilja gjorde min dag så värd, lektionerna kändes lätta och det var ingenting som var riktigt jobbigt idag. I princip den perfekta skoldagen och hoppas det blir likadant imorgon!


Friskolekampen

Hallå. Dagen spenderades på Fyrishov där friskolekampen var. För er som inte vet så samlas alla friskolor i Uppsala och tävlar mot varandra i innebandy och fotboll. Så stolt över våra kära fotbollsspelare som tog oss inte bara till final utan till vinst. Ingen förstår hur glada vi blev och hur mycket vi skrek när vi insåg att vi faktiskt vunnit. Det var en riktigt härlig dag och nu ligger jag hemma och är så hes. Skrikit sedan klockan 8 i princip. Man kan inte säga att vi inte hördes i alla fall.

Måste bara slänga in att fotbollsspelare är ju så sexiga. Speciellt när de blir arga också, vet inte varför men när killar blir arga under en match blir de bara snyggare och sexigare. Bra jobbat där Elin, kommer hamna i något misshandelsförhållande typ. Nej men det är tändande och jag har ingen aning om varför. Lär finnas någon psykologisk anledning till de. Ska kolla upp det sen! Nej nu ska jag försöka sova, det är vanlig skola imorgon vilket betyder att det är dags att gå upp om sex timmar..


Skulle inte banga

Ingen vet varför de är så snygga och sexiga. Den australienska accenten gör det knappast sämre heller.
 
 

 

 
 

Önskar jag hade min egna lilla Ö

Duschade nyss och ligger nu i sängen och ser på PLL och äter ananas. Heelt otagg på skola imorgon även fast jag slutar 12.20. Får samla alla krafter jag har och gå upp imorgon då. Måste skolan börja så himla tidigt?! Jag börjar 8.30 varje dag, en halvtimme innan skolan börjar åker jag hemifrån så går upp mellan 6.30 och 7.00. Det suger, funderar på att dygna men ska till gymmet efter skolan så vet att jag borde sova egentligen.. Men man är ju inte ett dugg trött eftersom man varit uppe halva natten igår så man sover länge in på dagen. Haha riktigt i-landsproblem


Sötnöt


Helg

Dör för helg. Inga mer ord behövs.


The Perks of Being a Wallflower

Ligger och gråter och funderar på livet. Såg precis The Perks of Being a Wallflower.. Är helt tagen, fantastisk film jag absolut älskade den! Emma Watson är så duktig, alla skådisarna var duktiga och filmen var djup och åh så underbar. Kommer tjata om den här filmen i evigheter känner jag, ni som inte sett den.. GÖR DET. Sen kan ni höra av er så kan vi diskutera hahaha (så jag att diskutera böcker/filmer) Men det är nog inte en film som passar alla men jag gillar lite djupare filmer så om ni också gör det så se den!


Jag kan så inte vara nyttig

Japp, som rubriken lyder. Jag kan verkligen inte vara nyttig.. Kan sitta och äta frukt och grönsaker och annat bra i typ tre dagar, sen blir det en kaka, godis, glass eller liknande. Helt stört men det bara blir så! Funderar på om jag är sockerberoende.. Varit så himla sugen på cupcakes på senaste tiden också så nu fick jag nog och ställde mig och bakade. Frostingen blev typ perfekt så när jag hade spritsat alla så spritsade jag in resten i munnen ungefär, frosting är så sjuukt gott dör lite..

Men jag tänker att jag tränar ju ganska mycket och då kan man få unna sig lite gott. Måste sätta lite guldkant på tillvaron! #YOLO osv.


Så få ord, så mycket känslor.

Hej. Ligger i soffan och myser med min katt, haha riktig forever alone.. Äsch det är rätt skönt faktiskt. Skolan var som den brukade idag, inget speciellt liksom. Gymmade efter och åkte hem sen. Orkade inte umgås med någon idag, ville bara hem och sova. Ni vet de dagar man verkligen inte orkar bry sig om något? Man känner sig bara tom inuti? Det är en sån dag idag. Då känner jag att jag lika gärna kan sluta in mig i mig själv och ta nya tag imorgon!


Ska gifta mig rikt.

Ligger och fönstershoppar på massa olika härliga sidor, är för tilllfället inne på Victoria's Secret och kollar (mm jag vet sällan jag) Kan någon vara vänlig att ge mig ett fett bankkonto snälla?
 
Tänk vilken dröm att kunna åka till London, New York, L.A, Rom, Paris etc. och bara shoppa loss, köpa exakt allt man vill.. ååååh! Finns såå mycket snyggare kläder utomlands än i tråksverige. Längtar tills jag åker till London ska bli helt underbart.

Långt surt inlägg.

Twittrade precis detta. Blir irriterad på människor som delar sina problem med alla. När folk frågar "Hej, hur är det?" när man träffas så är det oftast för att vara artiga, det naturliga svaret är "Jotack det är bra, själv då?" Även om det inte är bra. Det är såklart bra att prata ut om sina problem men oftast när folk säger det till typ 15 olika personer är det ofta för att de vill att folk ska tycka synd om en. Det är verkligen något jag stör mig på, självömkan. 
"åh det är så synd om mig för det här och det här" newsflash- i princip alla mår dåligt över något.  Bara för att man inte går runt och berättar för alla eller skriver värsta statusarna/blogginlägen/whatever så betyder det inte att de inte existerar! När folk bara pratar om sig själva och sina problem utan att verkligen fråga "hur är det med dig då?" ååh störande. De antar att om man inte säger något så är allt lugnt och så har de inget överseende med om man exempelvis är på dåligt humör eftersom de bara säger "vadå du har väl inga problem?" USCH.
 
 
Som jag sa innan, klart det är bra att uttrycka sina känslor men när folk de knappt känner frågar "hur är det?" och de skriver "nej inte så bra, för det här och det här har hänt" blir det bara lite mycket. Det räcker väl att prata med sina närmsta om det? De som faktiskt verkligen bryr sig? Inte bara berätta för att berätta. Sen speciellt om de inte gör något åt saken! Att vi säger att någon vän har snackat skit om personen (lame exempel men är typ sånna problem folk har) att de inte konfronterar personen eller ignorerar den vad man nu vill göra, utan att man fortsätter hänga utan att göra det tydligt att man tog illa upp. Sedan går man runt till alla och säger att man mår dåligt över det, då får man väl ta tag i saken och reda ut det så man inte mår dåligt eller?
 
Var bara tvungen att dampa lite. Och innan jag får massa sms där folk skriver "ditt blogginlägg handlade så om mig", NEJ DET GÖR DET INTE. Det här är inte riktat till någon speciell person utan vet bara att många personer brukar snacka med varandra om det här och att det stör sig på det och jag håller med så ville bara skriva ut det. Men känner ni er träffade så gör det, men det är fortfarande inte riktat till någon/några speciella personer. Pratar bara i allmänhet.

Ge mig sommar.

 

 


Mys

Hejhej, bloggade inte igår för när jag väl kom hem åt jag och sen somnade jag.. Men hände ändå inget speciellt. Idag var de rätt chill, hade bara en lektion eller ja hade två men kollade film på andra så det var liksom ingen riktig lektion. Sen blev det gym och nu sitter jag hemma hos Viktoria med mina tjejer och kollar film och äter frukt. Mys mys!


Welcome back to hell

Hallå där. Första skoldagen idag då, började med att försova mig så missade första lektionen.. Men hade bara mentorstid så struntsamma! Resten av dagen gick väl hyfsat, fick sluta två istället för fyra så det kändes ju inte helt fel. Gick med Robina till gymmet och pumpade i två timmar, Kändes så härligt! Ska verkligen försöka hålla igång tränandet nu, no excuses


Bilden säger allt


Victoria's Secret fashion show

Har precis sett klart på VS fashion show, nu mår man ju extremt bra med sig själv.. jääääääävlar vad snygga modellerna är! Helt sjuukt.. Candice Swanepoel är så perfekt att jag vill gråta!
Jag älskar verkligen VS fashion shows, de är helt underbara. Ska in och shoppa lite på deras hemsida nu tror jag, jag älskar att köpa snygga underkläder kan inte understryka det mer! Men verkligen, man känner sig 1000 gånger snyggare med ett par riktigt snygga underkläder.
 
Att se VS fashion show gav verkligen träningsinspo, d to the amn vilka brudar
 

Finns inte så mycket att säga.

Hallå, ligger och kollar på Crazy Stupid Love (Ryan Gosling är sååå snygg jag avlider) har inte bloggat på ett par dagar nu men ärligt talat så har jag inte haft någonting att skriva om. Försökt sätta mig och skriva något men har haft hjärnsläpp. Förhoppningsvis kommer inspirationen tillbaka snart, vi hörs väl då


1 januari

Gott nytt år! Står och väntar på bussen till Uppsala, somehow hamnade man i örsa i slutet av gårdagen. Känner mig extremt snygg som står här i klackar och klänning, höhö.. Tycker jag va duktig som gick upp såhär tidigt faktiskt, även om jag kommer slänga mig i sängen när jag kommer hem..

Gårdagen var sjukt rolig, kunde inte bett om en bättre kväll! När jag vaknat igen tänkte jag skriva lite nyårslöften och sånt.