Bio!

Hejsan, sitter i salong 10 på filmstaden med min kära tård. Nu blire New year's eve!


Mys i huvudstaden

Hejsan, dagen spenderades i vår kära huvudstad med en viss nathalie. Shoppade lite men gick mest runt.
Fick med mig ett par nya skor hem också- ovanligt när det kommer till mig ehehe. Imorgon blir det bio med lisa, saknad tjej. Jo! Det är i princip ingen som vet men jag har faktiskt tagit modet till mig och blivit brunett! Så nu vet ni som följer mig det, kan bli lite kul att se vilka som blir chockade när dem träffar en. Så får jag se vilka som läser bloggen haha. mina vänner tror ju jag har typ tre läsare haha, ja dom älskar mig så mycket.. Ska sätta mig och se ett avsnitt av bbt eller dh nu puss


Victoria's secret fashion show!

Hejsan, sitter och taggar inför en av de bästa modevisningarna på året, Victoria's secret fashion show, som visas på trean ikväll kl åtta!


Helt okej

Hejsan, julafton var helt okej. Tänkte lägga upp julklapparna imorgon då jag får resten. Blir till att fira jul med pappa i hans släkt imorgon, mys. Måste bara tillägga att mina vänner är ursöta och världens bästa, loveuguys!


Juloutfit

Mykket enkeeel


God jul sötnosar <3


Tell me I'm a screwed up mess

That I never listen
Tell me you don't want my kiss
That you're needing distance
Tell me everything but don't you say that you're missing me baby
Spare me what you think and

Tell me a lie.



Mys med b-rudarna

Hejsan, jag har blivit myycket sämre på att blogga känner jag. Ändå har jag ju min iphone med mig överallt, borde blogga hela tiden haha. Ligger och läser ondskan sen ska jag sätta igång med julbak! Spenderade kvällen och natten hos natha med henne och lisa. Hade sjukt mysigt, då de va längesen vi alla tre träffades. Kanske förstårligt att jag inte bloggade då egentligen. Satt och pratade och hade det allmänt bäst. Ja, de va de jag hade och säga nu puss


.

Äter du, är du tjock. Äter du inte, är du anorexia barn.
Dricker du, är du alkolist. Dricker du inte, är du feg.
Läser du böcker, är du nörd. Läser du inte, är du dum.
Om du röker, är du " cool ". Röker du inte , är du en nolla.
Har du sex, är du en hora. Har du inte sex, är du feg.
Använder du smink, är du fjortis. Använder du inte smink, är du ful.
Det är inte lätt att vara sig själv , i en värld full av perfektion.


wild spirit

Har suttit och tittat runt på kläder nu senaste timmarna. åh så mycket fint det finns jag vill köpa! Men får vänta tills efter jul, vem vet vad man får i julklapp? plus att då har man pengar också. Jag har faktiskt beställt lite saker men inget var till mig.. bara julklappar. Ändå skönt då jag har några till avklarade nu! Om tio minuter blir det älskade the big bang theory och sen blire väl att hoppa i sängs.
Jag vill passa på att be om ursäkt för att jag varit så dålig på att blogga senaste tiden men har haft väldigt mycket skolarbete och sånt. Men nu är det äntligen klart!
Det var ju lucia idag också! Bilder kommer sedan.

Julklappar

Hejsan, insåg nu att de är 12 ynka dagar kvar till jul! Och har inte köpt en enda julklapp.. Men de blev det ändring på idag då jag for ner till gränby och shoppade. Känner mig lite nöjd nu när jag vet vad jag ska köpa till alla. Men jag börjar undra vart min kära snö är? Vill ju ha en vit jul!

Imorgon är det lucia och ska se på luciafirande i skolan, ska försöka ta mycket bilder. Resten av veckan kommer vara ganska lugn. Kollar på film och så på lektionerna. Nej nu ska jag nog hoppa i sängs, puss


Hm's nya kollektion "dragon tatoo"

Hm kommer ut med en specialkollektion av Trish Summerville, som är kostymdesigner till filmen "the girl with the dragon tattoo" och hyllar den unika stilen hos våran unika anti-hjältinna Lisbeth Salander. Den 14 december finns kollektionen ute i butiken.

Jag älskade inte allting men tror ändå det blir bättre än Versace's kollektion. Det är inte riktigt min stil men skulle absolut kunna tänka mig ett eller två plagg därifrån. Vad tycker ni, ris eller ros?


Franska lektion

Hejsan, har franska förtillfället. Prov eller "diagnos" imorgon.. Kuul, nej!


värsta planerna

Hej bloggen, idag har jag inte gjort så mycket natha va här en sväng innan sin extramatte. Just nu ligger snutteplutten och spinner i mitt knä, myysigt värre. Hade so prov idag som nog inte gick sisådär jättebra hehe, chanssa typ på de sista frågorna ( duktig tjej ) måste plugga lite matte också, usch vad tråkigt! Imorgon har jag och natha gjort upp värsta planerna. Ska laga middag och plugga matte. Sen självklart se på desperate houswives! De kan man ju inte missa! Sen ska hon sova här iaf. Så de blir najs. Ska köpa lite mat till veckan också. Bloggar ev imorgon i skolan ( åh vad jag älskar min iphone med dess underbara appar! )

Haha lol


Haha lol


If you only knew how much I want you

hej, har precis akutcyklat till Var tvungen att köpa grädde och choklad till mina kolor jag ska ställa mig och göra nu. Dock så tappa jag mitt busskort nån stans på vägen så måste betala skolan typ 300 för ett nytt.. meen är ändå på gott humör då jag fick reda på mitt teknikprovsresultat. Var så arg för några veckor sen när vi hade provet, för vi hade inte haft nån teoretisk lektion och helt plötsligt skulle vi ha prov på ett helt kapitel plus massa andra saker. Satt och grinade dagen innan av frustation och ilska. Meeen det blev 46 av 50, woho! Blir typ MVG i slutbetyd också! YAY! Jag och vicky gick typ på moln och va helt otroligt glada och stolta över oss själva haha.
Så känner mig lite glad men blir ändå stressad när jag kollar på vårat schema för nästa vecka..
Mån- SO prov
Tis- SO redovisning
Ons- Matteprov del 1 ( som typ hela mitt terminsbetyg hänger på )
Tors- Franska prov eller "diagnos" som min lärare säger  ( jag säger prov )
Fre- Kemi redovisning och matteprov del 2
så hela min helg ska bestå utav pluggande. såå kul, fast imorgon fyller pappa år så blir några timmars paus med att fira honom iaf.
nej nu ska jag göra mina kolooor, lägger upp bild sen


Julbord och speglar

ej, är påväg hem nu ifrån bussen. Eller egentligen från vicky för jag hjälpte henne bära speglar vi fixat till skolan! Jag, Viktoria, Filippa, Kiana och Isabelle var ner till Ikea för att äta julbord och köpa speglar. Va grymt gott och hade trevligt sällskap. Vi åt lite för mycket så vi la oss o sov en stund i sångavdelningen. Dock va speglarna skittunga så nu borde alla tunaberg barn vara jätteeglada! Blev lite komplicerat att ha de på bussen o sen byta buss.. Fick en del blickar menmen. Riktigt mysig dag iaf