Hellcats!

Hej bloggeen, sitter och kollar på Hellcats har bara kollat tre avsnitt än så länge men är fast i det, grym serie! Har velat se den sen jag va i New York i september. Då va de massa anslag och reklamer för den, då den skulle ha premiär i USA. Fast jag älskar typ alla cheerleading filmer och så... haha men den är faktiskt bra. Nu har fjärde avsnittet laddat så ska börja se de nu.





fifteen and fabulous

Hejsan, idag vare 15 år sedan jag kom till världen. Vill tacka alla så hjärtligt för gratulationerna! ♥
Sitter på golvet och funderar på vad man ska ta på sig ikv -beeslutsångest!

Det blir inte mycket till festande med tanke på att jag ska upp tidigt och jobba imorgon. Men utgång blire iaf, mina änglar och jag ska ut och äta sen bio faktiskt. ganska så supermys.



fixar mig för fullt ;D


.

I like to think that i'm a pretty good kisser
I like to think I maybe broke a few hearts
But since I met you I'm a victim of disaster
I like to think I got it down to an art.

27/6-11

Hej bloggen, idag ska man ner till stan. Tar sällskap med Lisa. Ska handla lite småsaker bara. Och ev reservera bord inför imorgon, då man fyller 15. mm, blir till att gå ut och äta med mina sweethearts- Nathalie & Lisa.

mycket trevligt. länge sen alla tre va ute och gjorde något tillsammans.

Jag orkar inte skriva om midsommar och de jag gjorde innan, inte särskillt intressant anyway.



första dagarna med systemkameran <3

tja, lite bilder från de första dagarna med min underbara konfirmationspresent, Nikon d3100
















verldens soeeetaste eter jordgubeee'








så! De va några av alla bilder jag tagit nu under dessa 3 dagar :p


vilken vecka!

Hejsan bloggen! Vilken otrolig vecka det varit!


Måndag-Fredag

Varit med världens bästa konfagrupp till underbaraste undersvik! Lärt känna alla så sjukt mycket bättre och verkligen ändrat uppfattning om rätt många. för att inte säga alla. helt underbara människor. Vi gjorde en triljon saker haha så kommer inte skriva allt. Tyvärr har jag väldigt lite bilder därifrån. Men de finns på facebook, är taggad där så gå bara in på min profil så kan ni kolla på alla bilder!

Lördag

Fotografering & redovisning för allas föräldrar och så. Va äckligt nervös, höll på att spy precis innan de va dags för mig och Ida att gå upp och sjunga Hallelujah. Själv tyckte jag de gick pinsamt dåligt men fick flera att börja gråta och fick jättemycket beröm så de kanske gick lite bättre än de kändes.. fast folk säger mycket för att va snälla.. Sen är de ju så att jag inte direkt kan sjunga.. så de va väl inte så smart, men Ida är sjukt duktig så hon räddade mig litegrann! Sjöng även tillsammans med några andra men de va inte alls lika nervöst, man va ju så många fler!

Efter redovisningen så gick alla konfirmander och ledare och åt tacos och hade mys, grät som ett småbarn! Jag, Ida och Bea måste gråtit mest av alla! Grät oavbrutet vid tanken på att vi skulle skiljas åt! usch vad jag kommer sakna alla dessa människor!

Söndag

Själva konfirmationsdagen! Sjöng faktiskt igen för ännu fler människor!! är helt förbluffad över mig själv. Va faktiskt inte lika nervös den här gången.. tänkte mer att de va en sista grej att göra.. ah gick ungefär lika iallafall.. va inte lika uppvärmd så.. iaf sen så bar de av hemåt och bli firad av släkten. Fick bland annat min älskade systemkamera!! Har suttit och fotat som en galning idag haha. bilder kommer, tro mig!


Credit till er som orkade läsa allt!



Söndag

packaaa

Hejhej bloggen, har packat i princip hela dagen. De va en massa saker som ska med! Nu smsade ida i panik så ska springa fem meter hem till henne haha. Det här blir nog sista inlägget tills fredag eventuellt lördag.

Känner mig lite halvt taggad inför lägret, det har hänt saker som liksom förstört de litegrann.. men aja, jag hatar bloggar som drar upp massa emodetaljer om deras liv.. plus att jag inte ens snackar med mina närmaste om allt så varför skriva ut de på internet?

mm, nu dampar ida så nu ska jag sticka


Uppdate..

Tjeena, tänkte bara uppdatera lite om de senaste.

Har ju haft skolavslutning igår, sen på kvällen tagga jag, nathalie och ida till fmk. Riktigt trevligt faktiskt, kändes skönt att få träffa ida också ( saknade henne grovt mycket ) så de va mys, träffade ju massa andra också.

Nästa vecka blir det konfaläger i Undersvik! Ska bli awesoome! Kommer dock inte kunna uppdatera.

Söndag blir det konfirmation, bilder kommer! Vi ska även göra en film under lägret så kanske lägger upp den också ;) förhoppningsvis står jag bakom kameran, meeeen om jag känner mig själv rätt så kommer jag och förmodligen ida röja sönder haha!

Ja berättade ju att jag va och träffade eric saade; här är en finfin bild haha


supeeerhot!! dör så snyyyyggg




HAHAHAHA. VADDÅ FJORTIS?!

Hitta lite finfina bilder på min gamla kameran, haha från sexan typ.. inte fjortis alls.. inte alls..
har ännu fler men då går bloggen sönder HAHAHA

fortsätter med inlägget nu..

tjena, fortsätter med inlägget jag började med idag.
Lördag

Lisa sov här, vi bada skumbad o spela lite mario cart ( vår droooog ) och band hero hihi, sen möös vi o kolla på film och sådant.
Söndag

Ja, Lisa sov ju här och vi vaknade runt 11 ( fett duktiga vi va med tanke på att vi somnade halv 5.. )
Sen drog vi ned till stan. Gick in i lite affärer men de va massa manga folk överallt o de va läskigt haha. Så vi tog bussen ner till gränby och shoppade loss där med. Hittade en avslutningsklänning o en tröja och ett par trosor haha, ja de va väl de..
Måndag

Jag och nathalie åkte ned till stan och såg Eric Saade- snyggaste människan någonsin! Solen gassade som f'n och blev typ brun på axlarna haha stod i typ 45 minuter ihoptryckta i en kö för att träffa honom, men de va de sååå värt hihi. Mina bilder vart inge bra så ska ta nathalies när hon lägger upp dom på hennes blogg --> http://nawtaas.blogg.se

Lisa, nathalie och eric saade ♥

Hej bloggen, har inte haft tid och blogga nu. Så passar på nu i skolaan. Ja, iförgår så spenderade man ca 24 timmar med älskade Lisa Lorentz! Riktigt mys faktiskt, orkar inte skriva allt vi gjorde för då blire värsta inlägget haha. Kan skriva mer sen iaf! Eeehhmm, ja nu måste jag sticka men skriver mer sen puss!


förpestat min buss o grejer -.-

Jävla äckel patetiska människor, så jäävla vidrigt fula och skabbiga man kan va. seriöst?! helt f'king otroligt.

Hej eller nå, som ni märker är jag riktigt förbannad idag. tänker inte dra upp varför här och nu. Försöker ladda om och tagga upp inför Lisaas hitkomst! Fast är arg på att alla våra planer inte blev som vi ville.. men men hon kan alltid muntra up mig och få mig att tänka på annat! Älskar dig bebi ♥




bara för att liza är snhyygggooo http://lisalorentz.blogg.se








mycket underlig hiss och diss..


* Bra oväntade händelser- När man upptäcker något bra man inte hade en aning om.



Dåliga oväntade händelser- När man upptäcker något dåligt man inte hade nån aning om. kan vara bland det värsta.

Maddi Jane- Roling in the deep



Så grymt duktig, får rysningar. min drog just nu'♥

It's amazing what you can hide, just by putting on a smile'

Idag har de väl inte hänt så mkt, åkt en sväng i boländerna.. Ska hem till N ikväll o ta lite bilder och mysa, mykket trääävligt. Har hittat riktigt fina bilder, inte fjortis alls, från sexan.. Men orkar inte lägga upp dom nu så de får bli lite senare.





tre schnyygga sommarbrudar ;)


1:a juni, nu j'vlar äre sommar!

Tju bloggen, idag äre 1:a juni. äntligen sommar!! Faast egentligen började nog sommaren igår.. hmm.. aja. Har preciis klickat runt mordiskt på internet och hittat mina senaste fynd. Har äntligen hittat min avslutnings/konfirmations klänning! Har letat typ överallt efter en och tja,  nu har jag bestämt mig.


Det blir denna lilla underbaring!

Så nu blire bara att köpa skor också, och det kommer inte bli några problem alls ;)

Ska nätshoppa lite mer nu, får se vad de blir