Sort of died

Sååå jag


Galet skönt!

God morgon bloggen, precis vaknat. Kan inte beskriva känslan när man sovit i tio timmar haha. Så skönt! Men nu blir det till att klä på sig och dra sig till gymmet. Ciao!

BB maraton/sovmorgon

Hejsan, sitter och ser på bb vilket jag kommer göra hela natten haha, ingen skola imorgon så de är chill. Sitter och skrattar åt Hannah Widerstedt, underhållande brud haha. Vu hörd senare, kramar!


design tjafs!

Hej sötnosar! Något hände med min design, att det alltid ska vara något som strular, så fixade en ny tillfällig tills jag får den andra att fungera igen. Nu blir det lite BB och Ben & Jerry's, myspysigt...

gymnasievalsångest!

Hejsan, första dagen i skolan idag efter lovet. Det gick väl helt okej, inget speciellt. Känner dock av pressen med gymnasievalet nu.. varenda människa frågar vad jag ska gå och jag har själv ingen aning, känns inte som att någon skola riktigt passar mig tyvärr. Önskar jag kunde åka bort någonstans och stanna tiden. Det är fel tidpunkt för det här också, allt är så fel just nu. Nej, ska försöka vara positiv! Men kanske inte bloggar så mycket den här veckan, det är inte så kul att bara läsa massa klagoinlägg!

the things girls love part 2


fy på mig!

God morgon bloggen, sitter framför datorn hos mamma. Sov där inatt då jag och nathalie hade GN igår. Ganska chockande att vi vakna så tidigt med tanke på att vi gick och la oss runt sex, sju tiden. wierd.
Känner att jag inte bloggat lika mycket som jag borde den här veckan, har ju liksom tid nu för en gångs skull haha. Som ni ser så bytte jag bloggdesign för nån dag sen, vill ha en enkel och stilren. Så trött på bloggar med massa designgrejer som rör till allt, nej stilrent ska det vara. Har varit lite här och där senaste dagarna, träffat folk och sådant. Och det blir väl de resten av veckan också, kollat en massa film på kvällarna haha, sitter uppe och kollar film hela nätterna, ja har faktiskt kollat Vampire Diaries också men nu har jag inga fler avsnitt. Riktigt ledsamt.
Nej nu ska jag nog sätta på mig skorna och gå ut och springa, det är ju trots allt sportlov ;)


The things girls love!



så sant :')

blonde vs brunette

Kollade egenom mina gamla bilder och hittade en massa på ett blont jag.. har fått andra tankar om det här nu, kanske ska jag vara blondin istället? haha hatar att jag aldrig kan bestämma mig. Har börjat få en redig blond utväxt ( det va ganska exakt en månad sen jag färgade senast ) Har alltid varit blond på sommaren, hela mitt liv. Men frågar man alla så vill de vara blonda på sommaren, alla som färgar brunt färgar tillbaka. Ska låta det här ligga lite med är lite nyfiken på era åsikter, vad tycker ni blondin eller brunett?


bör nog tillägga att det är helt naturligt på blondin bilderna, hade inte gjort något med håret på ett år.



Female dictionary


You know


Shoppiing

Hej, var hos tandläkaren idag och sedan gick jag runt lite på stan. Hittade så otroligt snygga shorts jag bara var tvungen att köpa. Hittade även lite annat så de gick väl på en 650 sammanlagt ( intressant va ;) ) har bild på shortsen i mobilen så lägger upp de så kanske jag lägger upp det andra sen. Massa nya fina kläder som kommit in faktiskt, men höll mig från att köpa allt haha. Men så hittar man de där små guldkornen man bara måste ha, då finns det inte mycket att göra åt saken. Sitter och väntar på att mina pitabröd ska jäsa klart, göra egna är tiotusentals gånger godare än att köpa.. Inte så jättesvårt heller när man fått in snitsen.
Vi hörs sen!


Valentine's day inspiration!

Mina alla hjärtans dag inspirerade cupcakes jag precis bakatimage descriptionimage description

Filmmys

Hej bloggen, orkade inte dra ut eller så ikväll så har bara varit hemma och haft filmmys. faktiskt riktigt skönt ibland,
"vara hemma en hel helg och ha valt det själv-skönt, vara hemma en hel helg och bli tvingad till det- hemskt"
Ja ni förstår, har sett Tenacious D in The Pick of Destiny, What's your number, Abduction m.f  Eftersom jag egentligen inte har något mer att säga så hörs vi imorgon, puss!image description

Hahahaha sant!


Plugg

Hej bloggen, står på busshållsplatsen och väntar på bussen. Ganska chill dag idag, nationella i 160 min sen idrott så slutar man nu. Skööönt! Ganska välbehövligt också då jag måste hem och råplugga matte. Ska stänga av mobilen så ingen kan störa haha. Matteprov imorgon och måste verkligen få bra på det.

Nationella gick nog sådär, visst jag skrev mycket men är jättemissnöjd med vad jag skrev. När de va typ en timme kvar kom jag på vad jag skulle skrivit om men kunde inte göra om hela då. Nej men vi får se hur det går, tror dock inte det blir särskilt högt betyg.. Drack typ två klunkar och åt inte någonting haha, hade inte tid. Kanske behöver de när jag räknar matte istället haha


Bussen

God morgon!
Sitter på bussen påväg till skolan, C-delen på nationella idag! "det fria skrivandet" lite smått nervös men har med mig min älskade multivitamindryck och två kexchoklad, nu kör vi!


shopaholic!

Hej bloggen, sitter med min nya fina underbara dator! Haft den två dagar och älskar den redan, love at first site. Fyllt shoppingkorgen med kläder på tre olika sidor, va inne på bubblerooms rea.
- ååh fiint, och billigt också *lägg till i kundkorgen* ggr 50.. Blev typ två tusen sammanlagt.. oopsiie.
Men va sträng mot mig själv och tog bort en del. Nu ligger allt där redo att klickas hem! Försöker även hitta en bikini som är fin och sitter bra så man inte ser ut som en fkn flodhäst i. Går jättebra. Så kommer mina vänner med sina kroppar som verkligen är att dö för, ja jag syftar på dig vicky ;) Vi får väl se om jag hittar något, annars köper jag en jävla våtdräkt och har! ANYWAY,
A-delen på nationella i svenska gjordes idag. Gick helt okej tror jag, har gjort den muntliga delen också så bara den skriftliga kvar. Men älskar svenska så det är inga problem, matten och fysiken jag fasar för! Meen, är väl inte direkt ensam om det. Ska äta nu och plugga lite matte ( vilket jag skulle gjort innan jag fastande i klädernas värld )

-

A smile is the best way to deal with difficult situations.
Even if it's a fake one. Used properly, you can fool anyone with them.

image description

and for that, we thank god



Aktiv tjej!

God morgon sötnosar! Vaknade upp idag och bestämde mig för att göra scones, satte precis in dom i ugnen så om tio min är de klara att ätas! Åh så gott de ska bli. Har bestämt mig för att jag verkligen ska försöka att äta frukost numera. Något lite nyttigare på vardagarna kanske men ändå, ska nog träna idag också så då måste jag ladda med energi.


Är det så det ligger till? ;)


På g

God morgon bloggen, ska ta och cykla till skolan nu. Varit hos läkaren så missar de två första lektionerna. Helt okej faktiskt haha. Men nu ska jag gå ut och de är alldeles för kallt för att blogga- usch hatar kyla!


Dampinlägg


Något jag absolut inte klarar av är folk som klagar och är riktigt
bekväma av sig! Tex när man tränar så ger dom upp så fort det blir jobbigt, det är MENINGEN. Sen sitter det och klagar "jag har ont i huvudet, jag orkar inte är trött" klarar inte det, vill bara slå dom då haha. Speciellt om det händer HELA tiden. Det finns en viss typ av människor som är sånna. Usch vad jag inte fixar det! Bit ihop förfan, alla andra tränar hårdare men de klagar inte. Nej stora tummen ner för de!

Lite efter alla andra

Har precis tittat klart på i taket lyser stjärnorna, lite efter som såg den första gången idag haha. Den va riktigt bra men alla vet redan det, fast börjar tro jag är känslolös.. Fick tårar en gång och de berodde bara på att jag råka peta mig själv i ögat haha :(
image description

Åh så skönt!

Har precis kommit ur duschen, duschat i 40 min hehe. Sååå skönt! Varit och gymmat idag också, så de gör bara allt bättre. Ikväll stannar jag inne och gör franska och matte, inte lika kul.. Men behövligt. Ska man ha MVG så ska man haha, nej men jag är faktiskt ingen "plugg människa"... Mer sån som "läser på rasten innan" hehe. Men nu ska jag faktiskt vara duktig och plugga


Sakerna vi alla älskar

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Matte

Hejsan sötnosar! Sitter på matte lektionen med vicky, eller ja.. Vi räknar inte matte direkt. Båda sitter och bloggar med våra iphones hihi.