ååh

vad klantig jag är, hur lyckas man bränna sig på rumpan? Haha måste vara världens klantigaste. Börjar äntligen bli brun så är rumpan helt jävla röd.

Idag har jag varit igång ganska tidigt. Började med att duscha och städa hos pappa sen åkte jag ner till stan och solade sen cyklade jag hem till mamma där jag för tillfället sitter parkerad i soffan men min fina dator i knät. Har börjat städa här men ska fortsätta lite till efter en lätt vilopaus.

Ska egentligen ut och springa nu men det tar emot ganska mycket, jag har faktiskt cyklat rejält idag.. Har faktiskt börjat cykla överallt nu! Tror inte jag tagit bussen en enda gång på hela sommarlovet, och inte direkt månaden innan heller. Feeling proud, så ska nog bara promenera lite idag. Kanske ta en sväng förbi ica och köpa jordgubbar, muums. Nej nu måste jag städa klart här!

16

Hejhej, fyller 16 idag så det är väl det dagen gått ut på ungefär. Fått lite fina presenter och så. Jag funderar starkt på att lägga ner bloggen. Har absolut ingen inspiration längre. Kanske startar upp den lite senare men just nu känns det inte som jag har något av värde att skriva om. Jag skriver inte direkt allt som händer i mitt liv i bloggen, utan det blir bara vardagligt. haha skulle jag skriva om allt skulle det bli betydligt intressantare. Men har inte beslutat än så vi får se.
 
saknar dig min älskling, kom hem ♥

I love what you do to my hair

 
hej, är så sjukt sugen på att klippa mig såhär ---->
 
 
 Skulle så vilja få bort allt det slitna och bara ha härligt, friskt hår. Men rädd som jag är har jag fobi för att klippa av det. Är full med "tänk om det blir för kort" "tänk om det blir fult" och ja jag vet, hår växer ut, men ändå. Sånt här kan göra mig helt galen på mig själv. Borde egentligen boka en tid, dricka en hel del och bara göra det haha. 
 
Fick se en liknande frisyr för ett tag sen och totaldog. När jag sedan såg Ashley Olsens frisyr kände jag abra direkt, åh jag vill ha. Sen har hon ju den perfekta färgen också, Man blir galen haha, men jag ska verkligen försöka ta mod till mig och göra det. 

When you see my face, hope it gives you hell

Herregud, nu var det en vecka sen. usch och fy på mig! Men kan skamligt erkänna att jag fastnat i ett fruktansvärt glee-beroende. Dör för den serien alltså, men denna vecka blir lite tråkigare så var tvungen att hitta något att lägga ner all min tid på haha. Så har basically läst ut flera böcker och kollat glee. Blivit sjuk nu också så det har väl passat ganska bra.

Får se vad jag hittar på imorgon, är fyra månader med min fina älskling men han är i turkiet så det blir inget firande där inte. Men firande blir det på torsdag då jag fyller sexton! Känns lite fel att jag kommer börja övningsköra faktiskt. Men har ju övat på tv-spel i många år så de blir väl, a piece of cake.. eller? ;)


Recession

Hej, ligger och njuter av en mentos rainbow och hungerspelen. Har verkligen fått tillbaka min läslust nu, känns så underbart!

Bion var bra igår, dock lite cheesy repliker och Kristen Stewarts försök till brittiska var skrattretande. Men fick mer respekt för henne efter filmen faktiskt, och hon var stundtals vacker. Perfekt profil! Men Charlize Theron är ändå otroligt vacker, men jag vet inte riktigt.. Hade förväntat mig "mer" från hennes sida och killarna var sådär otroligt snygga som alltid. Rekommenderar ändå filmen!


Film, bio & lite bio till!

God natt på er. Kan man säga det som en hälsningsfras? Man säger ju god morgon så varför inte god natt, och inte go'natt som de blir när man ska sova..? Haha Jaja, Anyways. Firade min allra finaste vän i lördags. Hade inte träffats på 100 år så det var dags. Sen ville ju hon se nya lägenheten! Gjorde det vi brukade haha, åh juste! Vi såg en underbar film som hette The lost valentine perfekt film för er som älskar gråtfilmer haha. Men ni andra också, se den.

Ja, idag var jag på bio med simme, vi såg LOL och den var helt okej, inte den bästa film jag sett men inte den sämsta heller. Sen är jag inte värsta Miley-fanet men älskar Ashley Greene och hon var lika fantastisk som alltid! På vägen hem mötte min fina pojkvän upp mig och gick med mig hem ( halvt bärde mig då mina fötter mördade mig ) men det blev en så fin sommarpromenad.

Imorgon blir det lite wierd för ska på bio igen haha, denna gång blir det Snow white and the huntsman med kisabelle. Den har jag verkligen längtat efter att se! Så hoppas den är lika bra som jag förväntar mig.

 


ons, tors, fre

Hejsan, dålig updatering nu men har haft fullt upp med bal och skolavslutning. Men nu är det äntligen sommarlov. Har spenderat de senaste dagarna med min allra finaste älskling. Skulle skriva med men nu ligger han bredvid och väntar på att jag ska se film med honom. Skriver mer sen!

Bal 2012



Fotograf: Angelica Sundström

+





Grown ups 2

Hallå! Läste precis något som lyste upp hela min dag. Nu håller de på att spela in Grown ups 2 och min älskade Taylor Lautner ska vara med! Alexander Ludwig, som ni säkert känner igen som Cato i Hunger games ( den stora, agressiva killen från distrikt 2 ) är med och så har vi även David Henrie, som spelar Justin i Wizards of Waverly place. Älskade Grown ups så vi får hoppas att tvåan är lika bra. Men är den fylld med Taylor kan det inte slå fel!



usch och fy/BILDER

God morgon, usch vad dålig jag varit nu på senaste tiden. Men har haft ett packat schema! Sitter nyvaken i sängen och kände att jag kunde blogga lite. Var på bal igår, det var faktiskt roligt även om saker och ting blev lite fel. Har nada bilder för orkade verkligen inte fota, men andra har så får väl sno av dem sen när de lägger upp.
Nu blire skolavslutning om några timmar! Fattar inte att jag sa gå ut nian. Kommer nog gråta sjukt mycket, de är tre år av mitt liv liksom och jag har världens underbaraste klass. Okej, vet att alla säger så men det är verkligen sant i vårat fall. Fina 9E.




'






Högbo 2012, klassresa

Hejhej, ligger i sängen och väntar på att det allra sista desperate houswives avsnittet någonsin ska komma hem. Missade det i tisdags då jag var i Högbo ( utanför sandviken ) men min älskade klass. Kom hem för några timmar sedan bara. Tre fina dagar fyllda med bus, kanotpaddling, grillning, nattbad m.m. Tänker inte beskriva vad vi gjorde dag för dag för det är liksom bara för 9E. Men det kommer bli väldigt fina minnen iaf. För jag kan inte tänka mig en bättre klass! Tog inte med mig kameran så har inga bilder nästan så de kommer senare, får tjuva några hihi

Undra om det är något fel på mig..

Åker ner på stan för att köpa lite saker till klassresan men nu står jag här med skor... Hmm haha men de får användas till balen så blir det bra. Men börjar misstänka att jag har grova shoppingproblem..