Bästa orden

Detta kanske verkar lite knasigt men har tänkt på det länge, vissa ord är så mycket bättre än andra. Det här är en liten lista på fem underbara ord!

• Nasty
• Perky
• Delish ( okej, egentligen inte ett ord, får ta delicious då )
• Förtäskigt
• Fräsch

haha en helt random ( också ett underbart ord, random ) samling med ord där kände jag. Men vet inte varför men älskar att säga dem, de flyter på så bra. Haha åh älskar mina cp inlägg!


Glad halloween!

Glad halloween allihopa! Eftersom mina planer blev förflyttade till fredag så ligger jag hemma och kollar skräckisar ikväll. Mysigt och läskigt på samma gång. Dagen har spenderats med Kiana, Isabelle, Amanda och Vicky, vi har äntligen kommit på vad alla ska ha för halloween outfits och köpt saker till de. Älskar att mina är likadana som mig och går all-in på halloween! Vi fattar att man ska SATSA, vilket typ inga andra gör.. Det är så tråkigt tycker jag,
Vi kan ju göra en riktigt rolig helgdag av det liksom. Tänkte inte skriva så mycket mer nu, ska fortsätta kolla film.


Pretty Little Liars

Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.
 
Jag vet att jag är efter men har precis börjat se på PLL, Pretty Little Liars, och absolut älskar det! Sett första säsongen på två dagar.. ( hej jag har inget liv ) Den serien har allt, det finns inslag av humor, skräck, romans, spänning och drama. Sen är ju alla i den så ofattbart attraktiva, kan ju lugnt säga att jag har fastnat och rekomenderar den starkt.
 
 
 
 
 

b-rudarna

Hallå. Kom precis hem från Kiana, har myst där hela dagen med brudarna. Är så glad över att vi fortfarande har så bra kontakt som vi har, många splittras ju när alla börjar på olika skolor men vi har lyckats hålla ihop rätt bra. Tror aldrig jag kommer släppa taget om dem, inte mina brudar inte. Vi ska införskaffa halloween saker imorgon.

Jag älskar halloween! Tycker verkligen det är så synd att det inte är större i Sverige. För det lyser upp hela hösten, nu längtar alla svenskar bara efter jul medans andra längtar efter halloween. Då har man mer att se fram emot när hösten och mörkret börjar komma. Ska flytta till USA.. ja det har jag ju tänkt länge så halloween är bara en bonus.
 

Happiness overload

Hejsan, sitter med finaste saga på china garden. Äter god mat och pratar om allt mellan himmel och jord, kan verkligen prata om allt med den tjejen. Vi säger alltid samma sak samtidigt och håller med varandra om allt, soulmates liksom!

Tänkte bara säga att jag är sjukt glad idag och denna dag har varit ( nästan ) helt perfekt. Älska livet just nu!


"jag önskar jag vore smalare"

Nästan alla människor har någonsin tänkt "jag önskar jag vore smalare" eller "jag önskar jag vore snyggare". Det har jag också, det gör jag fortfarande, i princip varje dag. Men vem är det egentligen som har bestämt att smalt = snyggt?
 

Det finns väl egentligen inget riktigt svar på det men en stor påverkningskälla är ju media, alla modeller som visas är extremt smala och då blir det skönhetsidealet. Jag älskade ANTM förut och har faktiskt ett väldigt bra exempel därifrån.
 
 
Det här är en "standard modell". De flesta tjejerna ser ut såhär och det är det här vi ser i tidningar och är det då detta vi ska sträva efter?
 
 
Det är här då en "plus-size modell". Bilderna kommer ifrån en underklädes fotoshoot och fotografen och designen tyckte hon var för tjock så de täckte henne med betydligt mycket mer än de andra. Vilket är helt sjukt då jag tycker hon har mycket snyggare kropp.
 
Sen när blev folk så rädda för lite hull?!
 

Går vi tillbaka 50 år räknades det som "fult" att vara så smal som idag är standard. Då stod kurvor i centrum och  folk var betydligt hälsosammare än idag. Kvinnor ska väl ändå ha bröst och rumpa? Ingen vill mysa med ett skelett liksom. 

Nej usch vad arg jag blir när jag tänker på det. Överhörde ett samtal idag på stan, det var två tjejer som var kanske 13 år, båda var extremt smala så säger den ena;
- Jag är så tjock, jag måste gå ner typ fem kilo
 
Ville gå fram och bitchslappa henne nästan.. vart är vårat samhälle påväg?

plugg..

Hej, försöker desperat plugga lite då jag skjutit upp det hela veckan tills dagen innan ( varenda gång säger man att man ska ändra sig och börja plugga tidigare, men det händer ju aldrig ). Matte prov, italienska prov och franska förhör imorgon. Plötsligt känner jag mig lite sjuk och kan nog tyvärr inte komma till skolan.. Vad jag inte orkar med mitt liv just nu. Allt är kaos och det gör att man inte kan koncentrera sig på att plugga heller..

Hade skrivit värsta inlägget som försvann så nu surar jag och orkar inte skriva om det idag, förhoppningsvis kommer det upp imorgon istället.


Ciao

kom precis hem från att varit på bio med en gammal klasskompis. mycket trevlig kväll och att gå på bio är såå mycket bättre än de skolarbete jag egentligen skulle ha gjort.. Var ledig idag men gick till skolan ändå (nej jag är inte psykiskt sjuk, jag behövde hämta italienska saker eftersom jag har prov på torsdag). Sen blev det gymmet och snack med saga.

Måste bara säga att actic är världens bästa gym, man kommer ner och ska gå in i omklädningsrummet så kommer tre killar ut och går framför en, alla hade värsta arm och ryggmusklerna, vilket leder till att elin lägger sig ner på golvet när hon kommer in i omklädningsrummet och saga asgarvar bredvid (ja jag gillar muskler och att prata om mig själv i tredje person)

Tänkte faktiskt göra ett inlägg om träning lite senare då jag blivit väldigt intresserad av det på senaste tiden men det är lite sent för det just nu. Speciellt eftersom jag ska plugga lite italienska innan jag somnar. Men kanske kommer imorgon!


all new

Hejsan. Det har hänt så mycket sen jag skrev sist men jag tänkte berätta lite om hur livet ser ut för mig just nu. Kan ju säga att jag förändrats en hel del. Jag går ju som sagt på gymnasiet nu och började på GUC men bytte till Internationella. Kände att jag inte passade in på GUC medans Internationella är helt underbart. Trivs bättre än jag gjort på någon annan skola, mycket tack vare de fina människorna som går där. Jag har alltid känt lite som att jag måste akta mig för vad jag säger och tycker men nu kan jag bara vara mig själv. Till 100%. Har fått en rejäl confidence boost och har väl egentligen insett att jag har rätt till exakt lika mycket plats som alla andra. Så nu har jag börjat ta för mig, jag har en stark personlighet och kan äntligen visa den till max. Vilket vissa förmodligen tycker mindre bra om medans andra tycker det är vädligt bra. Det viktigaste är att jag gillar det och inte tänker ändra mig för nån annans skull längre. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka mina nya vänner för att de har fått mig att inse detta, tack mina änglar. 
 
Så nu kommer nog min blogg bli så mycket roligare att följa, förhoppningsvis!
 
Juste! Jag är exremt aktiv på instagram så följ mig gärna där för där uppdateras det väldigt ofta. Men ska försöka vara aktiv här också såklart.
 
 

I'm back bitches

Nu var det ett bra tag sen men har äntligen bestämt mig för att börja blogga igen! Var rätt skönt att ta en lång paus men nu har suget kommit tillbaka. Och det har även jag, lite blondare, lite modigare och lite bättre. Nu kör vi!