Klantig tjej..

Gårdagen spenderades men Lilja. Fick ryck för att jag inte träffat henne på hela veckan så hon hade inget val än att komma hem till mig. Efter vi lagat middag och ätit drog vi på spontantrippar runtomkring i Uppsala. Det var mycket trevligt och en riktigt värd kväll. Slutade med att vi tog taxi hem runt tretiden och låg och småpratade tills vi somnade en och en halv timme senare. Men klantig som jag är så ramlade jag (riktig jävla faceplant också) och fuckade upp min vänstra fot. Så den är sjukt svullen och kan knappt gå. Känns bra såhär till Valborg också.. Så denna söndagskväll spenderas i sängen med film och nutella.


Förstår faktiskt inte..

Jag förstår mig ärligt inte på dessa varelser. Jag älskar er och hatar er på samma gång, men framförallt förstår jag inte hur ni tänker och fungerar..


Jag älskar dig onaturligt mycket


Läskigaste jag gjort

Jag har åkt flygplan genom åska och fått blixten nedslaget i planet, jag har hållt i en spindel, jag har blivit jagad av en påfågel men inget var så läskigt som att se 20 cm av mitt hår falla till marken. Kan inte beskriva med ord hur nervös jag var. Men nu har jag gjort det jag så länge velat, klippt av mig håret.
 

Fredag

Hejsan. Hade inte tid att blogga i fredags så gör det nu!
 
Efter skolan i fredags så gick jag ned på stan och shoppade lite. Sedan så var jag hos frisören och efter det åkte jag med mamma och syster och kollade på tapeter till hallen. Efter det åkte jag hem till min älskade Lisa och sov där. Vi åt, fotade lite och åt lite mer och självklart snackade vi som alltid. Mår alltid så bra med den tjejen, kan verkligen inte vara ledsen med henne i närheten. Tack för att du är bäst hjärtat! Fick även lite kläder av henne så lägger upp bilder på allt nu!
 

Give me this

Lätta beröringar som är som elekticitet i kroppen, djupa blickar, en hand genom håret, starka händer runt midjan, lätta kyssar som blir hårdare och hårdare, händer som glider ner mot rumpan, att bli uppressad mot väggen, bli kysst på halsen. Alkohol som forsar igenom kroppen, som får en att glömma allt annat.  
 
 

Du och jag

Faith, trust and pixie dust. Att försöka överleva utan dig i skolan är så galet jobbigt. Är så tacksam för att du finns i mitt liv, vet inte vart jag skulle vara utan dig. Bli frisk snart hjärtat mitt! Jag älskar dig mer än nutella (älskar dig mer än SK)

 


Bucket list

 

Nationella

Nationella i svenska idag då, läsförståelsen. Gick helt okej, men har inga problem med svenska direkt. Hoppas bara att det verkligen gick bra också och inte bara kändes så! Efter nationella var det en vanlig skoldag fast med inställd italienska så slutade 14.20 istället för 16.00. Passade på att köra lite extra på gymmet då, hur skönt som helst efter en helg bombad med kalorier. Körde rumpa, rygg och mage idag, gick riktigt bra! Stolt tjej osv. Sen var det hem och laga mat och efter det har jag väl inte gjort så mycket. Måste dock skriva min engelska uppsats som ska in på fredag men ain't nobody got time for that. 
 


Så var det måndag igen

Började dagen med att försova mig.. duktig tjej osv.. Hann dock ändå till skolan så det var bra. Första lektionen var psykologi då jag visade reklamfilmen jag och Lilja gjort och sedan diskuterade vi olika försvarsmekanismer. Kände mig så träffad av den lektionen alltså, så mycket som hon sa som passade in på mig. Även många i min omgivning! Är så fascinerad av psykologi, tror jag ska ta hem boken imorgon och läsa lite bara för att det är kul. Hade sedan samhällskunskap fast utan lärare så vi  "gjorde" instuderingsfrågor. Okej, hittar inte ens mitt papper med frågorna om sanningen ska fram.. Får leta för det ska vara inne på fredag. Efter det blev det donken och shopping med Nathalie och Robina, sedan ner till Fyrishov för HLR examination. Gick bra, fick A så det hade inte kunnat gå bättre faktiskt! Det jobbiga är att visa sig i bikini, usch fy blä. Man mår ju psykiskt dåligt flera dagar efter, blek som fan är man också! Så jobbigt för man tänker att i juni börjar man visa sig i bikini, så kommer alltid ens idrottslärare och fuckar upp den planen.. Aja, nu är det avklarat i alla fall.
 
Dagens inköp:
 
                                Tröja: 99:-
                                Halsband: 149:-
 
Beställde även en svart läderjacka som jag hoppas kommer snart!

It's hard to grow up in a world where you never feel like you're pretty enough.
 

Helgen

Det här blir ju standard under helgerna.. Men drar väl igenom alla dagarna i ett inlägg!
 
Fredag

Efter en sjukt dålig dag som jag inte ens tänker gå in på så gick jag på bio och såg Silver Linings Playbook. Jag dör för Jennifer Lawrence, så fantastisk skådis. Blev sjukt förvånad över att se Bradley Cooper så seriös också, aldrig insett hur talangfull han är förut!
 
Lördag
 
Åkte till ett flertal möbelbutiker och letade efter bord, stolar och lampor till lägenheten. Älskar inredning så det var hur kul som helst! Ja, förutom när pappa lämnade mig på ikeas parkering förstås.. Fick vänta ensam där i över en halvtimme medans han lämnade av det nya kylskåpet som tog upp all plats i bilen.
Efter en dag på en jäkla massa möbelbutiker så kom Lilja till mig så fixade vi oss och drog vidare till Desiré som styrde ännu en underbar fest! Hade så kul, var verkligen behövligt! 
 
Såhär glada och lyckliga var vi när vi kom hem!
 
 
Söndag

Vaknade upp med min finaste tjej bredvid mig. Hade en standard Liljeling mysdag med massa snack och mysfilm. Sedan spelade vi in och redigerade vår reklamfilm till psykologin. Vi ska redovisa imorgon så det var det vi spenderade halva dagen åt! Tjocka som vi är valde vi att göra reklam för nutella, funderar på om jag ska lägga upp den eller inte pga jag är så ful i den haha.. we'll see, we'll see.

Ouppnåelig kärlek

Alla har vi någon som finns i våra liv, någon vi inte alls pratar med men ändå så får vi en obotlig crush på denna person. 80% har väl sin sån här person i skolan. Man vet att man aldrig kommer kunna få personen och det är kanske därför den blir just så oemotståndlig. Man skulle ju bli sjukt smickrad om någon fick det på en själv men det känns som att ifall personen skule få reda på det skulle den tycka man va dryg och konstig. Men samtidigt behöver man en sådan person. Någon som gör ens dag litelite bättre helt enkelt!
 
 
haha nu blev det så oseriöst men dog lite för gifen pga så sann

Tack för att du får mig att le

Jag vet inte varför men jag har kommit i kontakt med (som lisa skulle säga) "poeten" i mig. Har börjar skriva jättemycket och det är hur härligt som helst! Dock så blir det mycket ledsamma texter eftersom jag finner det så mycket lättare att skriva om men ska inte publicera allt här för jag avskyr bloggar som bara är depptext efter depptext. Nej, här ska jag vara positiv och glad! 
 

Saknar

Saknar dina läppar mot mina
Saknar dina varma kramar
Saknar fjärilarna i magen som uppstod när jag såg dig
Saknar varje gång du kallade mig älskling
Saknar att du tyckte jag var vacker
Saknar att le när ditt namn nämndes
Saknar värmen som spreds i magen när du log mot mig
Saknar din arm runt min midja
Saknar när du såg på mig så som du gjorde förr
Saknar hur glad jag var då
Saknar hur du fick mig att känna

Men jag saknar inte dig, jag saknar personen du var då.

 

 

Konstanta bortglidandet av vänner.

Vet ni vad som suger? När ens vänner glömmer bort en. De gör saker utan en och visar ett tydligt avstånd. Man vet inte vad man gjort men somehow har de sakta men säkert skjutit undan än. Det suger.


Somtimes you need to distance yourself from people.
If they care, they'll notice. If they don't, you know where you stand.

Det borde vara olagligt att vara sådär vacker.

Nej men okej. Se ut såhär bara. Visst. Känner mig ju inte alls som en mosad banan bredvid dig. Äckligt underbara människa..


Årets första löprunda

Hej, sitter i sängen och ska egentligen göra italienska men orkar inte så behovet att blogga fick fungera som en ursäkt! Idag var det skola som vanligt men sen hände det lite saker som fuckade upp dagen. När jag kom hem kände jag att jag behövde rensa huvudet så satte på mig träningskläderna och sprang årets första "riktiga" löprunda. Innan har det varit på löpband eller så har det kombinerats med mycket gång för snön har varit ett hinder men nu gick det bra. Det var så härligt. Har ni någonsin tänkt på hur gott skogen luktar när det regnat? Helt underbart! Efter det har jag väl inte gjort särskilt mycket, ska dock göra lite skoluppgifter nu. Produktiv tjej osv!


Festande och skräckfilm

Hola! Sitter med hårfärg i håret och tänkte att jag kunde döda halvtimmens väntan med att blogga lite! Insåg att jag faktiskt inte berättat vad jag gjort i helgen även om jag bloggat.

I fredags var det fest då vi firade Nathalie som fyllt 17. Hade ganska låga förväntningar pga personliga anledningar men fick en trevlig kväll till slut. Så tack till alla som gjorde den värd!

Igår var jag på bio och såg Mama. Den var faktiskt riktigt bra! Till skillnad från de flesta andra skräckfilmer så hade den en bra handling. Jag är ju inte en skräckfilms person eftersom jag oftast finner de tråkiga men den här rekommenderar jag varmt!


Teenager post


When I saw you I fell in love
and you smiled, because you knew.
 
 
 

Nyinköpt

Kom precis hem efter att ha varit på olika affärer med mamma. Egentligen fanns det inte ork idag men lyckades kämpa mig igenom det och det lönade sig eftersom jag kom hem med nya träningskläder och converse. Men nu ska jag lägga mig och kolla på senaste Glee.
 
 
 

Saknar mitt bruna hår

 
Every time I tell myself I'm over you,
you give me that look,
and when I look in your eyes
I remember everything we used to be.

Nationella

Okej, allvarligt talat. Temat för nationella kan ju bara gå och dö.. framtid. Det låter lätt men att skriva ett vettigt tal om de är inte det. Sitter och försöker skriva något men har totalt hjärnsläpp och när det kommer till att skriva får jag aldrig det. Så känner mig måttligt nervös inför det här. Är galet upptagen i helgen också så det finns inte tid att skriva nånting då så det är idag allt hänger på. Usch, fy, blä.

People with a lot on their minds never goes to bed before midnight.

Nätter som denna spenderas på Tumblr med musik i öronen och filosoferande över livet.


Tankar om livet

Vid den här åldern förändras allting. Dag efter dag går förbi och vi märker ingenting, men bara genom att se tillbaka ett år inser du att det har det. Du är inte samma person som du var då. Människor du trodde skulle finnas där för alltid gör inte det längre, och människor du aldrig kunde föreställa dig vara dina vänner är nu bland dina närmsta. Livet är svårt att förstå sig på och ju äldre vi blir desto svårare blir det. Så njut av det innan allt förändras igen, för innan du vet ordet av kommer allt som betyder så mycket nu bara vara minnen och du kommer ångra dig för att du inte tog vara på det och uppskattade vad som fanns framför dig. 
 

Girls love guys who..

Guys who..

Kisses your neck
Grabs your ass while kissing
Smells good
Gives you light kisses between make-out sessions
Can dress
Grabs your waist and pulls you close
Look you in the eyes
Gives a lot of compliments
Sends flirty texts
Ain't clingy but still shows that he wants you
Gives great hugs
Likes to cuddle
Have a gorgeous smile
Calls you babe
Bites lips
Plays with your fingers and hair
Hugs you from behind
Pushes you up against the wall while kissing you
Shuts you up by kissing you
Play fights with you
Kisses you on the forehead
Presses their body against yours
Has great hair

I think I can speak for most girls when I say; We love that shit.

 


Fantastisk kväll

Gårdagen var amazing. Bland de bästa kvällarna på länge, tack till alla ni härliga människor som gjorde den så underbar! Beer pong, jelly shots, red cups, body shots och snygga människor, kan det bli bättre än så? Sjukt depp över att vi suger på att ta bilder och därmed inte har så många men ni som va där, ja ni vet ju. Puss på er alla!

 


!

Det här borde så göras, sprida lite glädje i världen liksom. Men i Sverige är ju alla så fega så det skulle förmodligen inte fungera så bra här.. Eller så skulle det bara cirkulera i en grupp av vänner.. Men, det är en bra idé någon kommit på!


Precis som du

jag kan vara falsk
jag kan vara elak
jag kan vara precis som du

jag kan vara kall
jag kan vara hänsynslös
jag kan vara precis som du

jag kan vara svag 
jag kan vara meningslös
du vet att jag kan vara precis som du. 
 
 
 

New in

Hallå! Var precis och införskaffade mig den nya Samsung NP355V5C, så nu sitter jag och försöker lära mig den. Lite jobbigt att den har Windows 8 då jag är van vid 7:an men allt handlar väl om att vänja sig egentligen. Just nu blir jag lite smått irriterad på alla appar osv men har som sagt bara haft den nån timme eller två. Men den känns lovande, tror vi kommer trivas bra tillsammans.