Dagens


Äntligen

Min telefon är tillbaka och den är som ny, halleluhja! Denna dag har varit helt underbar och är riktigt lycklig nu.


Autopilot

Minuterna, timmarna och dagarna går förbi. Känner mig helt tom och det är som att jag är utanför min egen kropp och ser på när allt runtomkring mig sker. Går på autopilot och väntar bara på att få landa. Jag önskar att jag inte brydde mig, precis som jag säger när någon frågar. Men sanningen är den att jag bryr mig, jag bryr mig för mycket. Varje gång jag ser dig, ditt namn eller något jag relaterar till dig påminns jag att du inte vill ha mig i ditt liv. Att du inte bryr dig. Det knyter sig i magen vid tanken av att du inte ens vill prata med mig. Smärtan är outhärdlig men jag antar att jag får skylla mig själv.

Gratulerar, du lyckades krossa mig.


Vardagsinlägg

Dagen har varit sjukt chill, började med att ha psykologi till klockan tio och sen hade jag boksamtal kl två. Så har i princip inte gjort nånting utan suttit och pratat med Lilja. Imorgon kommer vara den värsta dagen i gymnasietidens historia, jag pratar om franska steg 3 nationella.. Från 9-16 ska det göras 4 prov i franska. Otroligt roligt.. Kommer antingen börja gråta eller skratta pga kan ingenting men när det är över har jag bara två dagar kvar i skolan! Så får försöka tänka på det, önska mig lycka till.. Det kommer behövas!


kunde inte säga det bättre själv

 

life hits you, hard


Hur ska jag överleva?

Sitter och försöker få liv i min gamla iPod touch. Lämnat in min iPhone på lagning så har ingen telefon på några dagar, ska fixa min totalspruckna skärm så det blir väl bra. Känns dock lite jobbigt nu, är alldeles för beroende av min telefon.. Så kan inte nås på sms några dagar framöver nu utan är det något så finns jag på facebook! Observera att iMessage fortfarande fungerar men har inga nummer så skriv ditt namn i första smset

Grattis min älskade

 

Dags att sova kanske

Kollade nyss ut genom fönstret och insåg att det är ljust ute, kanske dags att gå och lägga sig.. Har legat uppe och kollat på New Girl, grät inte alls ett enda dugg vid de tre sista avsnitten.. Så otroligt bra, har en känsla av att något relaterat till det kommer komma upp här imorgon! Insåg nyss att om jag är vaken i två timmar till så har jag varit vaken i 24 timmar.. Gick upp galet tidigt för att hinna till gymmet innan skolan idag (eller igår rent tekniskt) men det var värt det, så otroligt skönt att träna på morgonen! Ska nog in och träna lite imorgon med men först ska jag sova, god natt fina läsare


okej om du insisterar


Varför vi älskar er killar


I need a man who cares enough to explode when he thinks he’s going to lose me


Mot gymmet

Sitter i skolan och väntar på att få gå till gymmet. Älskar när man får chansen att gymma på skoltid. Är forever alone i skolan idag så ska bli skönt att få sätta in musik i öronen och bara träna! Behöver det så mycket just nu. Kände att jag var tvungen att skriva lite om min vardag igen då det var ett tag sen sist.


I just wanna laugh, cause you trying to be a hipster

Her eyes don't light up when she hears your name anymore.
She doesn't get chills when you walk by her & her heart doesn't race when you smile at her.
You don't get to her like you used to. You're just a bad memory in the back of her mind.
So don't be surprised next time you walk by her and she doesn't even glance your way.
And don't bother trying to talk to her, you won't get a response. She's over fighting the same loosing battle.
The saddest part is that you have no one to blame but yourself.
She gave you every chance you could have asked for and you messed up every time.
Now she walks around with nothing but a smile on her face and laughs louder then before.
 
Looks like you lost her bro.

1 år

Vart var jag för ett år sedan? Vad har ändrats och vem har jag blivit?
 

Jag insåg precis hur mycket mitt liv har förändrats. Hur mycket jag har ändrats. Kan gå tillbaka till gamla blogginlägg och riktigt skämmas för hur jag skrev. Vem vet, kanske gör det om ett år med? Ingen kan säga att jag inte förändrats under detta år. För att bara ta utseendet så har jag gått från långt brunt hår till kort blont. Från att alltid ha högklackat till converse. Från att vara rätt mainstream till att vilja hitta nya unika plagg. Ska vi sedan ta personligheten finns det mycket att säga men främst kanske att jag brutit ut ur mitt skal, börjat hitta vem jag är och vågat visa det.
 
För ett år sen bestod livet av två problem bal och gymnasium. Stressen inför att hitta en balklänning var crazy, kan skratta åt det nu i efterhand. Sen att välja gymnasium var ju bara inte kul någonstans. Men kom väl helt ok rätt tillslut. Annars hade jag ju inte träffat Lilja och det hade ju bara inte gått någonstans! Hade jag inte haft henne vid min sida nu skulle allt se mycket annorlunda ut. Alla behöver någon som kan förstå dom till 100%. 
 
Ställ er själva frågan: Vad har förändrats på ett år?
 


Trettiotre anledningar

Kan alla bara läsa detta!

http://trettiotreanledningar.com


Vår fina huvudstad

Har varit ledig idag och spenderade hela dagen i Stockholm med mami. Vi började med att promenera en sjukt stor omväg till Sprit museumet där vi var och såg lakritsutställningen och även de ordinarie sakerna. Det var intressant och ganska trevligt. Efter det blev det lunch och sedan shopping, kom hem med shorts, en klänning, skor, och linnen! Orkar inte lägga upp bilder nu eftersom jag precis kommit hem till pappa och inte packat upp allt. Men det kommer kanske senare! Det har varit en underbar dag och vädret har varit helt perfekt. Behövde verkligen denna dag, jag äter inte mina sorger utan shoppar bort dem!


How To Be A Heartbreaker

Känner att jag länkat ganska mycket musik på senaste tiden men om sanningen ska fram så har jag lyssnat ovanligt mycket på musik senaste tiden så istället för att skriva att jag lyssnar så låter jag er också göra det.

Levererar fina kärlekstexter


Sätter ord på mina känslor!


the typical sad girl

Jag har inte bloggat på några dagar nu för att mitt liv bara varit kaos och måste reda ut det. Som jag sa tidigare så ska jag inte skriva deppinlägg så då är det bättre att inte skriva något alls! Denna kväll spenderas iaf framför mysfilmer med choklad. Hur klyschig får man vara egentligen?

Oj vad sant


I am timid and I am oversensitive. I am tired and defensive.

Idag har solen skinit och så har allas humör. Har haft en jättetrevlig dag och verkligen mått bra. Men när solen går ner kommer verkligheten tillbaka och problemen staplas på hög. Har bestämt mig för att inte skriva textinlägg när jag är nere för det blir en sådan negativ klang i bloggen och det vill jag inte ha! Vill vara en positiv solstråle som sprider glädje och inte ett mulet regnmoln som tynger ned allas vardag. Är väldigt privat av mig och om folk vill veta vad som försegår så är de välkomna att höra av sig så får de se om jag känner för att berätta. Men om ni bara är nyfikna eller känner er skyldiga kan ni lika gärna strunta i det. Sådana människor finns det gott av och jag söker faktiskt bara en som är stöttande, positiv och inte dömer. Även om i princip alla dömer.. Men kanske om personen är helt utanför dramat! Aja detta ska inte förvandlas till en annonskatalog haha.. Ville bara säga att jag älskar solen och jag hoppas den kommer fram imorgon och mjukar upp mig.


Gammal goding som spelas på repeat


NEW

Känslan man får när man kommer hem till ett paket är ju helt fantastisk, speciellt om det är något man gått och längtat efter! För två veckor sedan beställde jag en läderjacka som kom idag. Sjukt nöjd med den, känns som att den kommer bli min bästa vän närmsta veckorna. Köpte även lite ny kosmetika dagen till ära, tyckte faktiskt jag hade förtjänat det!
 

Mysdag i skolan

Det var ju som sagt mysdag i skolan idag. Så spenderade hela dagen i onepiece vilket var sjukt skönt haha! Jag och Lilja är så säkra i vår sensuallitet så vi körde på stenhårt och gick till boland för att äta i full mysutstyrsel. #yolo #swag osv.


Mys!

Alltså ni som säger att det inte är mysigt med katt kan ju bara slänga er i väggen. Själv ligger jag i sängen med min dator och min lilla katt sovandes bredvid mig. Han sover alltid med mig och kommer och vill gosa. Förstår inte ni som säger "katter är ju inge mysiga" för de är de visst det!

Rubriken lyder mys och det är precis vad denna söndag bestått av och även vad morgondagen kommer stå för. Det är nämligen "mysdag" i skolan, känner att det är helt okej och välbehövligt för min del!


Stjärntecken

Har suttit ett bra tag nu och läst om stjärntecken, både mitt egna och folk i min omgivnings. Jag tycker det är lite läskigt hur bra de stämmer (oftast iaf). Jag vet inte hur mycket jag tror på horoskop men stjärntecken, alla dagar i veckan. Tänkte slänga in så ni kan få läsa lite om hur jag som kräfta är ;)
 
 
Kräftan

Från 22/6 till 22/7.

Kräftan är känslig och mottagliga för intryck. Deras mottaglighet gör att deras sinnestämningar kan växla snabbt. De är samtidigt reserverade och ibland rädda för att visa upp sitt stora känsloregister. De har ett stort behov av att ta hand om andra, de bryr sig och fäster sig lätt vid andra, är försiktiga och mjuka. De är beroende av bekräftelse på att de duger och de har ofta problem med självförtroendet eller att de tar sig själva på ett lite för stort allvar. 

Kräftor behöver trygghet och skaffar sig det genom att ha ett ombonat hem, omger sig med mycket saker eller håller fast vid gamla minnen. De älskar god mat, är oerhört fantasifulla och de är fulla med idéer och inre bilder. De har mycket gott minne och har svårt att släppa ifrån sig vare sig vänner, älskade, saker eller en idé. 

Kräftan kan ofta visa sig upp ett kallt och hårt yttre men detta är bara ett skal och innerst inne flödar känslorna, den känsliga kräftan är bara rädd för att bli sårad eller för att känna sig otrygg. De tar sällan första steget utan avvaktar och väntar på att den andre skall ta initiativet. Trots reservation och blyghet så gillar kräftan att stå i centrum. Om den får rätt uppmärksamhet kan kräftan då krypa ut ur sitt skal och blomma upp, skratta och visa upp en mycket spontan sida. 

Kräftan är mycket romantisk, godhjärtad och oftast en väldigt bra förälder. Kräftan är försiktig i kärlek för att inte bli sårad. Kräftan söker efter ett varaktigt förhållande och när de väl inlett ett förhållande gör den allt för att hålla fast vid sin partner.

Det enda rätta en dag som denna

 

real or not?

"I promise", "I am sorry" and "I love you" all have eight letters, but then again, so does "bullshit"

Valborg

Valborg var sjuk! Började med brunch hos Antonia vilket var jättetrevligt och mysigt. Sedan drog vi ner mot stan och där blev det kaos med fejkade civilare och alkisar så slutar upp med att jag står och grinar i polishuset. Allt det löste sig till slut och kom ner till stan sen iaf. Som alltid spenderades en hel del tid med att springa runt och leta efter varandra men vi hade så kul så. Älskar hur sociala och trevliga alla blir på Valborg! Efter X antal timmar på stan drogs det hem till en kille på fest. En riktigt bra kväll alltså!