Frågestund

nu var det ett tag sen jag skrev något vettigt, har ingen blogg inspiration så tänkte att jag kör på en frågestund istället. Kommentera era frågor i det här inlägget!


natti natti

Ligger i sängen min och ska sova (väldigt duktig som lägger mig så tidigt). Har inte gjort något i helgen faktiskt, bara tagit det lugnt och umgåtts med vänner. Har egentligen haft lust att hitta på saker men heter man elin har man gjort av med studiebidraget för länge länge sen.. Men nästa vecka får man ju novembers så det ska bli skönt. Är överlycklig över att det bara är en vecka av helvetes november kvar. Hatar november, HATAR. Usch sämsta månaden. Vill bara ha min älskade december så ångesten släpper. Jag har varit riktigt riktigt glad en enda gång denna månad och det var den 22:a, SHM och min fina Siri gjorde min kväll. Obeskrivlig känsla att bara kunna släppa allt, verkligen ALLT. är så tacksam för den kvällen annars hade jag väl brutit ihop totalt. Nej, nu ska jag sova. Godnatt mina vackra läsare!


We came, we raved, we loved

God morgon, sitter på tåget till Uppsala med Siri. Sjukt trötta tjejer här men gårdagen var så värd allt! Kan inte med ord beskriva hur otroligt bra det var. Bästa kvällen på väldigt väldigt länge. Vi var lite sneaky men vafan, man måste ta chanser i livet. Vi kom ju in och allt var bara underbart. Kunde inte gått bättre, behövde den kvällen så mycket just nu.


novemberångest

hallå. Sitter och har världens huvudvärk. Är otroligt stressad över allt skolarbete så har inte tid att skriva något långt inlägg. Är åtminstone klar med en uppsats och då är det dags att börja på nästa.. Usch vad jobbigt mycket man har i skolan alltså! Sen är ju allt extra dåligt för en massa saker. Åh novemberångest..


poetisk blogg igen..

I don't understand how you can smile all day long but cry yourself to sleep at night.
How pictures never change but the people in them do.
How your best friend can become your worst enemy, or how strange it is when your worst enemy turns into your best friend.
How forever turns into a few short months that you'd do almost anything to get back.
How you can let go of something you once said you couldn't live without.
How even though you know something is best for you, it just hurts the same.
How people who wanted to spend every second with you, think a few minutes of their time is too much to spare.
How people make promises despite knowing how common it is for promises to be broken.
How people can erase you from their lives just because it's easier than working things out.


need to be skinnier?

Nu har jag bestämt mig. Dags att börja älska mig själv. Är så trött på att konstant känna pressen av att vara smalare, att se mina vänner runt omkring mig vara mindre än mig och skämmas. Jag ser ju själv på andra och säger "Gud vad snyggt med kurvor!" Sen när det kommer till mig själv vill jag bara vara smal.

Har alltid haft en konstig relation till mat, ibland är det min bästa vän och ibland min värsta fiende. Men har bestämt mig för att skärpa mig nu. Självklart så kommer jag fortsätta träna och sånt eftersom jag mår bra av det men nu ska jag bli mer vältränad än smal hade jag tänkt!


update

¡hola! Sitter och skypar med lilja. Det passar oss så bra eftersom vi måste berätta saker och uttrycka våra känslor via ansiktsuttryck haha. Okej, vi är en smula knäppa. Har inte varit särskilt aktiv under helgen, det beror på tre saker.

1. Jag har varit med min saknade tård ( vi har inte träffats på tre månader! )
2. Jag har inte haft något att skriva om
3. Jag har varit på så dåligt humör

Ni har säkert märkt att jag varit allmänt sur, ledsen och nere på senaste tiden. Det är mycket som händer som jag inte ska skriva ut här men ska försöka vara lite gladare nu. Måste bara kämpa mig igenom helvetesnovember så klarar jag mig. Försöker tänka positivt och att det snart är över, när december kommer så hoppas jag att allt blir lite bättre.

Har lite överraskningar inför december också! Tänker inte avslöja något nu, spännande spännande, men det blir nog roligt. Nej nu ska jag göra klart min powerpoint redovisning!

 

Jaja jag är osminkad..

poetisk och grejer

Love is a burning desire,
That makes your heart light on fire.

Love is being with you,
Someone saying I love you too.

Love is your tender kiss,
Something you don't want to miss.

Love is you and me,
And that is all I see.


The luckiest girl on the planet

Talk to me now what's going on
How can I change if you go

Tell me something I don't know
Tell me something I care about
Give me something tonight
Give me something before I die


twinight/skola...

God morgon, eller morgon.. Sitter i sofforna i skolan med Robina och håller på att somna. Så sjukt trötta tjejer haha!

Breaking dawn part 2 var äckligt sjukt bra, kan ju lugnt säga att jag grät mest av alla ( tillsammans med Robina då ) Helt sjukt hur bra den var. uppmanar alla mina läsare att se den!


Franska lektion

Som rubriken sitter jag på franska lektion nu ( bloggar på lektionstid, yolo duvet ) men anledningen till att jag gör det är för att jag inte kommer kunna blogga sen. Först ska vi iväg och fira Kiana för hon fyllde 16 igår ( grattis grattis grattis!! ) sen ska jag på mitt efterlängtade Twi-night. Och ni som är lite efter och totalt missat det, hur man nu kan göra det.., så kommer de visa Breaking dawn part 1 idag kl 21.15 och så blir det premiär för Breaking dawn part 2 vid midnatt!

Sjukt taggad brud här, kommer dock inte komma hem förens runt tre på natten så kommer vara lite trött imorgon i skolan... Men som sagt yolo! ( och ja jag tycker yolo är sjukt töntigt så därför driver jag med det )


Krossa alla fönster, slå in hans dörr Låt honom veta, att inget är som förr.

Sitter i sängen min och håller på att bli galen, gör min svenska uppgift som jag började med idag och vara inne 23.59 ikväll, så stressad. Usch, snacka om att skolan börjar med ett bang!

Har varit underbart med två veckors lov och det tog emot att gå upp idag, men jag gjorde det. Var i skolan hela dagen och tog mig igenom dagen helt okej iaf. Jag hinner inte skriva mer nu för måste fortsätta med min svenska analys..


Vild fredag och lugn lördag

Hallå! Sitter och degar hemma ikväll, så trött och slut efter gårdagen så orkar inte göra något. Hade kul igår iaf, skönt att bara kunna släppa allt och ha kul.

Sista lovdagen imorgon då. Inte taggad inför skolan, helst av allt skulle man bara vilja ligga i sängen och mysa. Hatar den här kylan, november är min värsta månad. På något sätt blir jag automatiskt ledsen när det är november, sen när det är december blir allting lättare igen. Så det är bara att hålla ut nu!


låt mig tjocka ifred

Hejsan, hade precis bakat Chocolate Molten Nutella Cakes. ( ja små choklad "tårtor" fyllda med nutella ) så tänkte jag vara lite som alla andra och lägga upp de jag äter på insta, så får jag denna kommentar! Vad tusan, lägger jag upp en bild på värsta kaloribomben så försöker jag uppenbarligen inte gå ned i vikt.. LÅT FOLKET TJOCKA IFRED!


gymnasiemässan och the perfect guy

Varit duktig och gått in på min andra lovvecka och representerat skolan. Var helt okej, tycker jag lyckades slappa på ett bra happy-face och göra det jag kom dit för. Sitter nu och lyssnar massa underbar musik, det kan verkligen förändra ens humör. Kan inte föreställa mig en värld utan musik!

Ikväll ska jag faktiskt inte gå ut utan ligga hemma och kolla på Eclipse ( ja crazy twilight fan som sett den 10 gånger och gråter varje gång osv. ) jag ska allvarligt talat vänta med killar tills man kan göra en karaktär levande, om ingen råkar känna en jake såklart. Då är det bara att ringa! Oh perfection...


You know what? Fuck you! How about that?

Så trött på falska människor. Folk som låtsas vara så snälla och oskyldiga men egentligen har en helt annan sida som kommer fram i efterhand. Så trött på vänner som snackar skit och sviker. Så trött på att folk säger att man inte har några problem när de själva inte har någon aning om vad som föregår i ens liv. Så trött på kärlek och killar. Så trött på pressen att vara perfekt. Så trött på folk som dömer när de inte ens känner en. Så sjukt trött på allt, säger bara "fuck it" nu.


<3


@tåget

God morgon, sitter för tillfället på tåget påväg till Stockholm. Trött och hungrig men ändå stolt att jag faktiskt hasade mig ur sängen kl 10 idag! Ska bara ha en underbar dag idag och försöka tänka bort allt dåligt. Ska ha lite lilja och ting-time med världens finaste vän.


Nov. 06, 2012


My lips tell a lie, Inside I just want to cry.

Hej, ligger i matkoma efter att ha tryckt i mig pizza. Men unna faktiskt mig själv det efter att ha kämpat på gymmet två dagar i rad. Mår så bra av att träna, även om jag är seg, trött och tänker
"nej jag orkar inte idag"
Så försöker jag ta mig ner till gymmet för bara jag kommer dit får jag energi och efteråt är jag så glad att jag faktiskt orkade. Har sagt "no excuses this november" och ska verkligen försöka hålla det!

Imorgon bär det av till huvudstaden för shopping och tjejsnack med lilja. Ska bli trevligt.

Förresten, ni har säkert märkt att bloggen fått ett nytt utseende men det är endast tillfälligt då jag var så trött på den förra designen. Men ska förhoppningsvis fixa det nu i veckan då jag har en extra veckas lov ( tack gode gud för det )


Att vara tonåring är väldigt överskattat.

Vi gör misstag. Vi är envisa och kunde inte bry oss ett skit mindre om vad våra föräldrar tycker. Vi hatar skolan, vi hamnar i trubbel, vi slåss, vi älskar, vi gråter och ger upp tron på att det finns någon högre makt som vakar över oss. Sanningen är att vi alla är helt fucked up. Alla kommer ifrån dysfunktionella familjer eftersom ingen familj är perfekt. Vi säger saker vi inte menar. Vi skriker, vi vrålar, vi får våra hjärtan brustna och vi krossar andras. Vi blir fulla, vi har sex, vi lever på citat och musik som beskriver våra liv. Och viktigast av allt. Vi är trötta. Vi är trötta på att vakna upp varje morgon och behöva gå till skolan där vi ser de människor vi hatar även om vi gör det för att se människorna vi älskar. Vi är trötta på att vänta på det sms som inte kommer komma och vi är trötta på att låtsas att allt är okej.

Överdrivet galet otroligt sexig


Crazy helg

Hej, har bara lagt mig ned i sängen nu och andats ut. Den här helgen har varit helt otroligt crazy. Har gått från hyperglad till storgrinandes till svinförbannad. och jag är inte en person med humörsvägningar! 
 
Det har bara hänt så mycket saker jag inte riktigt kan skriva om, men hoppas att det mesta börjar lugna ner sig nu.. Känner på mig att det kommer bli mycket drama ett tag framöver, så nu ska jag bara krypa ner i sängen, sätta på någon bra film och mysa. me, myself and I liksom. Ska sova själv inatt också vilket jag inte gjort på några dagar, men det kommer faktiskt vara lite skönt till och med! Hade tänkt göra ett video inlägg men är helt otroligt hes så känner att det får vänta. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

varning för sexiga bilder!

har galet mys hemma hos världens bästa saga! känner att vi bildbombar instagram och att ni borde kolla in oss där

elinanderssonss@instagram
sagasofie@instagram

Kan inte beskriva lyckan att jag träffat denna människa, verkligen min ängel. jag älskar dig lilja ❤

 


Busy busy

Har gjort så mycket idag och ska göra så mycket mer, usch har nästan för pressat schema alltså.. Blev till att ta en paus nu hemma hos kiana med varm choklad, kommer dock behöva springa iväg igen. Ska gå med en typ 10-kilos väska till svartbäcken från gamla uppsala.. *stackars mig osv* men kvällen kommer iaf avslutas i örsa med mys hos saga! Vi ska ha pll maraton ( ja hon är lika beroende som jag ) det kommer bli galet mys. Saknar henne, vi har aldrig varit ifrån varandra länge än vi har nu haha #muppigatjejer