Så otroligt mysiga

Bloggade aldrig igår så tänkte att jag drar fredagen nu. Spenderade den med Lilja. Vi gick ut och åt och åkte sedan hem till mig, kollade på film och mös. Slutade med att vi tog min cykel och cyklade till nya donken och köpte massa nuggets och pajer. Det mest värda vi någonsin gjort typ. Sen hem och kolla på Sherlock Holmes, ofc så har jag fått henne lika beroende som mig nu haha! Men det är så sjukt svinbra och rekommenderar det till alla med lite hjärnceller. Hon drog till jobbet kl halv nio i morse och jag låg och sov kvar till halv tolv. Ska städa lite nu och vänta på att hon kommer tillbaka så ska vi börja förbereda för kvällen. 




Simpel men bra dag

Tog en rejäl sovmorgon idag med, börjar äntligen känna mig som en hel människa igen. Spenderade första delen av dagen framför TBBT. Körde sedan ett HIT magpass, åt middag och gick på en promenad med en saknad vän. En helt ok bra dag alltså. Ska göra lite te nu och sätta på Sweeny Todd.

Det som var allt omvandlas till ingenting

Fjärilarna i magen omvandlas till slag
Leendet omvandlas till tårar
Den varma känslan omvandlas till en isande
Flörtade omvandlas till ignorerande 
Det glada pladdrandet omvandlas till tystnad
Den konstanta ögonkontakten omvandlas till blickar ner i marken
Glädje omvandlas till sorg
Kärlek omvandlas till hat

Det går så fort. På två minuter kan allt förändras. 

Halloween cupcakes

Bakat i flera timmar nu! Vanligtvis gör man ju bara en sort fast på massa men nu blev det massa olika sorter vilket tog tid. Men kul var det och lyssnade på lite halloween musik medans. Men dra en gräns nu med att vara taggad. Okej ska sluta tjata om halloween så mycket! 


Mysregn

Började dagen med att ta sovmorgon för att sedan gå ut på en powerwalk i 45 min. Hann precis hem och duscha innan regnet började smattra utanför fönstret. Så nu blir det frukost/lunch och vampire diaries med mysregn. Mina planer för kvällen blev ändrade så blir nog cupcakebak och halloweenfilm istället. 

Pretty Little Liars premiär

Spenderade denna dag med att ta hand om mig själv, färgade håret, gjorde ansiktsmask, fotbad och fransk manikyr. Var nere en sväng till Gränby också. Planen är att sitta uppe till klockan 3-4 för att kunna se på Pretty Little Liars och underhåller mig med lite The Big Bang Theory tills dess. Planerar att kolla på massa halloween filmer/serieavsnitt nu för att tagga inför halloween. Skriver nog en liten lista på filmer sen och har ni några tips får ni gärna kommentera!

Beroende av serier

Jag började kolla på gossip girl för en månad sen.. det finns sex säsonger och jag blev klar idag. Förstår ni hur extremt lite liv jag har då? Jag brukar bli kallad en "hardcore serietittare" och jag kan väl knappast neka till det nu. Nu ska jag väl börja på någon ny serie är tanken. Jag tror jag ska försöka se på någon lite lättare och med färre säsonger nu, Gossip Girl är verkligen dramatisk och behöver någon komedi innan jag tar på mig en ny sådan. Men jag lovar jag ska se på erat älskade One Tree Hill sen. Har ni några tips så lämna gärna en kommentar, jag tror jag ägnar resten av natten till filmer istället för en ny serie så börjar jag imorgon.


Njuter av lovet

Invigde första höstlovsveckan med ett morgonpass på gymmet. Sjukt härligt, förväntar mig en hel del träningsvärk imorgon. Skickade även in ett skolarbete så har officiellt inga uppgifter kvar att lämna in. Var redan klar med uppgiften men hade bara inte lämnat in den. Nu håller jag på att leta efter recept på halloween cupcakes jag tänkte göra i veckan, taggar så himla mycket inför halloween! Känner på mig att det kommer bli hur bra som helst. 

Höstlov

Fick ett efterlängtat höstlov igår! Hur underbart som helst. Efter jag slutat skolan gick jag och Lilja ner och köpte lite saker inför halloween. Hämtade även två paket med saker till halloween så jag är i princip klar! Känns helt sjukt att det är tolv dagar kvar och jag är klar, brukar alltid behöva springa dagen innan och köpa saker. Stannade hemma hela kvällen och somnade tidigt pga trött efter skolveckan. Sov till halv tolv idag och övningskörde sedan. Efter det blev det shopping, tre par skor, tre spel och ett par jeans! Ska ev. lägga upp bilder på skorna sen. Mina planer inför kvällen blev inställda så det sög. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men det blir säkert bra i slutändan. 

Being fabulous isn't a daily choice, it's a lifestyle

Jag får ofta frågan "varför är du alltid så finklädd i skolan? Det är ju bara skolan?" 

Oavsett om det är till skolan eller en fest så vill man väl se så bra ut som möjligt? Jag vill se respektabel ut och inte sunkig. Jag älskar att klä mig på det sättet jag gör. Jag vill inte gå i jeans och hoodtröja i skolan, det är inte den jag är. Jag klagar inte på er som gör det så varför ska ni klaga på mig. Alla har väl rätt att klä sig precis så som dom vill? Har kommit på ett nytt citat jag ska börja svara med när någon ställer en sån fråga:

Being fabulous isn't a daily choice, it's a lifestyle. 

Två små (långa) dagar

Det finns inget prov som är så tråkigt att plugga till som matte.. Vet att jag borde men orkar verkligen inte. Vill bara ha lov nu. Men okej, det är två dagar kvar så det är bara att hålla ut. Aldrig älskat min skola såhär mycket typ, att vi får lov en vecka tidigare är helt underbart. Verkligen välbehövligt. På lovet tänkte jag göra min vlogg, det finns verkligen inte tid nu med allt skolarbete men kan lova att det kommer upp under lovet! Nej nu ska jag köra en standard ting och förlora mig i musiken kanske så jag glömmer bort ångesten över matteprovet. 

Bra dag

Kom precis ur duschen, ni vet när man inte orkar klä på sig så man ligger typ en halvtimme i sängen i handduk? Precis där är jag nu.

Idag var vi som sagt på teater med skolan. Den var faktiskt väldigt bra och rörande. Efter teatern lunchade jag och Lilja på Forno Romano och gick tillbaka till skolan för att ha psykologi och gick sedan hem. Helt ok bra dag alltså. När jag kom hem blev det standard gossip girl med paus för att laga crepês. Tänkte spendera resterande timmar av kvällen med GG. För beroende för mitt eget bästa.




Still going strong

Skola, gym, hem, sängen, gossip girl och sedan plugg. En ganska standard måndag helt enkelt. Har ett matteprov och en ganska stor religionsinlämning den här veckan så tänkte satsa på det nu så jag slipper ha något hängandes över mig under höstlovet som, tack vare min underbara skola, börjar redan nästa vecka för mig! Det är så jobbigt att oroa sig för ett prov man kanske inte gjorde lika bra man kunnat eller nån inlämning man inte hunnit lämna in när man är ledig. Då ska man bara njuta!

Positivt tänkande

Helgen har varit en riktigt lugn. Jag har kollat film, läst, övningskört och tränat. Jag har till och med gjort lite skolarbete. Helgen ska avslutas med hemma spa och disney filmer med syster. Har verkligen vilat upp mig denna helg och tänkt igenom mitt liv ganska mycket. Insett lite saker och framförallt bestämt mig för att det är dags för en förändring. Jag är trött på att vara ledsen vilket jag varit en stor del under det senaste året. Jag vill inte ha det så, vill vara en glad och positiv människa och det ska jag verkligen försöka bli. Mediterade igår vilket var förvånasvärt skönt. Fick lite perspektiv på saker och ting, nu jävlar ska jag skärpa mig och bli personen jag vill vara!
 

Drunk thoughts




Bästa just nu


When it comes to love, I think the hunt is more exciting than the kill

 
 

Shopping

Hade en vanlig skoldag idag fast med ett ovanligt slut. Ungdomspartierna kom för att hålla en debatt skolan lyssnade på. Är knappast den som är mest insatt i politik men lite kul var det i alla fall. Fick sluta tidigare också så var nöjd haha. Efter skolan gick jag runt på stan och handlade lite inför halloween. Jag älskar verkligen halloween så satsar ganska mycket, bestämde vad jag skulle vara för länge sen! Har i princip allt nu ska bara fixa till det lite. Kommer inte avslöja vad det är förens precis innan halloween men jag tror det blir bra, det är väldigt jag iaf. 

The reason I don't talk to you is because I'm convinced that if you wanted to talk to me, you would


Bra liv som sitter och sminkar mig kl ett på natten




Tårdkväll

Ligger i sängen och pratar med lisa som sitter på golvet och sminkar sig. Snart dags för henne att åka härifrån! Gårdagen var lika bra som alltid och eftersom det var kanelbullensdag så var vi bara tvugna att baka kanelbullar utöver våra vanliga aktiviteter. Bakade även scones för att äta till vår hemmagjorda romanasoppa till lunch idag. Framtida karriär kanske?





Faith, trust and pixie dust

Detta är världens bästa människa. Finns ingen som är lika underbar som henne. Hon känner mig bättre än jag känner mig själv. Hon vet vad jag ska säga innan jag sagt det och hon vet hur jag känner innan jag vet det. Ni vet dom där människorna man bara vet att man ska spendera resten av livet med? Hon är en sån. Min ryska tvillingprinsessa. Min syster född ur samma skratt. Alla saker vi gör och planerar som är så sinnessjukt roliga men inte kan berätta för någon för ingen annan skulle förstå. Jag älskar våra kinadejter då vi spenderar timmar med att prata och äta. Jag älskar alla våra smeknamn på människor. Jag älskar att sitta i New Girl för att överleva skoldagen. Jag kan verkligen inte förstå hur jag levde utan henne i 16 år. Kan inte tänka mig ett liv utan henne nu, det går bara inte. Vem skulle jag vara? Vart skulle jag vara? Jag har ingen aning. Det spelar ingen roll vad jag går igenom så länge hon finns vid min sida klarar jag allt. Hon ger mig styrka när jag behöver det som mest. Att det är henne jag ska till New York med är helt ofattbart. Vi är som Blair och Serena, Kurt och Rachel, Jess och Cece, Carrie och Charlotte. Hon är inte bara min bästa vän, hon är min tvilling. Elin och Saga, Saga och Elin. Vi är en package deal. Du kan inte få henne utan att få mig på 
köpet. Alla som stöter på oss kommenterar genast hur otroligt lika vi är. Är man med oss i fem minuter är man övertygad om att vi är tvillingar. Vi har nästan ett eget språk, folk förstår inte när vi börjar prata Liljeling. Förkortningar och smeknamn som bara vi kan. Det är ganska underbart. Så är mitt liv med henne i det, skulle inte byta ut vår vänskap mot något i hela världen. Jag vet inte vad jag ska göra efter gymnasiet men en sak är säker, hon kommer vara bredvid mig. Jag kommer försvara henne tills dagen jag dör. Att se henne gråta är det värsta som finns och att se henne skratta är det bästa. Så får du henne att skratta älskar jag dig, får du henne att gråta ska du passa dig jävligt noga. Hon är min klippa, min ängel. Skulle inte överleva utan henne. Världens finaste människa. Jag älskar dig så obeskrivligt mycket.
 
 
Detta är den allra första bilden vi tog tillsammans. Därför älskar jag den något så otroligt mycket.
 
 

Time for FaceTime

Sitter för tillfället i sängen och väntar på att Lisa ska ringa. Vi ska planera lite inför morgondagen då vi har en klassisk tårdkväll med spel, film, mat och snack. Ska bli jättekul! Verkligen behövligt. Hade naturkunskapsprov idag, skrev ca 12 sidor... Sjukt med kramp i handen haha.. Nej nu ringer hon så får svara!





208 dagar kvar!!

Ligger i sängen och pluggar ( och med pluggar menar jag är inne på twitter och smsar ). Naturkunskapsprov imorgon kul liv osv. Men tror ändå jag har hyfsat bra koll på det, tacka gud för Karins genomgångar, verkligen guld värda. Idag är det onsdag vilket innebar HUS lektion i två och en halvt timme. Brukar vara allmänt drygt men spenderade hela lektionen med att prata om resan till New York! Datumen är bokat, det suger för åker dagen innan Valborg. Kunde de seriöst inte bokat resan två dagar senare?! Men man får tänka såhär: Valborg vs tolv dagar i New York med min bästa vän. New York vinner med hästlängder. Jag och Lilja ska ha våran första New York kväll på lördag. Vi ska se filmer/serier som utspelar sig i New York, planera vad vi ska göra, äta och i allmänhet tagga. Ska bli hur underbart som helst. Hela mitt huvud är bara fult av New York just nu så har lite svårt att fokusera på kretslopp och ekosystem haha.. Får försöka ta mig samman och iaf plugga lite! 




Mer än en fantasi

Att få ligga med mitt bröst mot hans, se in i hans ögon. Dra mina fringrar genom hans hår medans vi pratar om allt och ingenting. Känna varenda centimeter av hans kropp utantill, varenda födelsemärke, varenda ärr. Skratta och le så mycket att det gör ont. Att få känna hans armar runt mig och våra kroppar pressade mot varandra. Hans händer och läppar som utforskar min kropp. Att bli nertryckt bland kuddarna och bli kysst; först mjukt och kärleksfullt, sen hårdare och mer passionerat. Leka med hans fingrar och medans han pratar tänka "Jag är lycklig"

Jag drömmer om det, precis som alla de andra tjejerna. Jag hoppas att det i slutändan är mig han vill vara med. Jag kan inte släppa tanken fastän jag vet, han kommer aldrig bli mer än en fantasi.