Dagens kärleksköp


Usch!

Hejsan bloggen, sjukling som skriver. Har haft ont i halsen i två dagar nu ungefär sen vaknade jag imorse och så va man förkyld. Helgens planer gick i stöpet och det blir till att ligga hemma och vila, men först ska jag ner till gränby och införskaffa mig lite tröst ben&jerry's och hårfärg. Förhoppningsvis är det en liten 2 dagars förkylning, har redan varit sjuk för det här året! Sen vill man ju absolut inte vara sjuk under påsklovet, men jag hoppas det går över snart. Det positiva är att jag kommer ha tid att blogga, meen om helt ointressanta saker haha, äsch jag hittar nog på något- dags att vara positiv!


Ååh nostalgi!

Ligger och lyssnar och sjunger med i dannys gamla låtar, får tillbaka så sjukt mycket minnen. Va helt crazy i honom då haha, fortfarande min och lisas älskling men åh vad underbara minnen man har till hans riktigt gamla låtar ( nu snackar vi tokyo albumet ;) ) nostalgi på hög nivå, det värsta är att jag har kvar alla skivor och sånt han har signerat haha, får hitta plats för det i nya lägenheten.


Duktig tjej

Usch vad arg jag blev nu! Cp mobil som tog bort hela mitt inlägg. Aja, ligger och lyssnar på mina älsklingar. Gör franska också, förhör imorgon, men ska ta tag i so:n nu, prov på fredag. Måste verkligen få bra på provet så jag får mitt mvg i slut betyg! Är tydligen väldigt nära så det är väl bra men vill verkligen ha det så ska kämpa lite extra nu. Känner att jag varit väldigt duktig idag, har tränat två gånger ( en gång imorse och en gång när jag kom hem ) och gjort skolarbete. Men onsdagar har inget på tv ( jämfört med tisdagars dh! ) så det är plugg kväll. Fast blir dock lite distraherad av sms och sånt haha. Men det går bra ändå men nu måste jag fortsätta lite till men franskan


God morgon!

Blir supersnabbt inlägg, ska precis börja springa, sen blire hem och duscha och fixa sig sen off to school


Hahaha


Paiin

Precis suttit och gjort amerikanska flaggan på alla mina naglar, skitjobbigt eftersom jag bara har de tjocka borstarna att jobba med, inte ens tandpetare hemma. Klar nu iaf, de blev helt failade så blir väl till att fixa till dom imorgon, slänger ändå in en bild på dom , puss godnatt!


Packar!

Hejhej sötnosar, håller på att packa lite. Slänger även ut sånt som jag inte ska ha med mig till nya lägenheten. Hade en hel svart sopsäck med bara kläder jag inte använder/är för litet, haha borde verkligen rensa ut oftare! Lite smått jobbigt men tror egentligen man behöver flytta då och då.. Saker som bara ligger slängs, faktiskt riktigt skönt. Ska bli bättre på det, hatar när massa grejer står framme som bara tar plats. Har hållt på rätt länge nu så ska ta en paus och sen kanske ta någon låda till. Vi flyttar inte förens i slutet av april/början av maj men vill inte sitta sista helgen i kaos med allt utan hellre att man packat klart alla småsaker och bara tar det sista stora sakerna och det man behöver i vardagen såklart


Filmfail!


Facebooks 16 typer av användare


@so lektion


God morgon!

God morgon, är påväg till skolan eller ja, jag kom precis fram. Har HK nu, tänkte bara säga god morgon egentligen. Vi hörs senare


Happy!

Hejsan kära läsare! Ligger och tjockar i mig kolor och väntar på att favvobruden ska sluta skolan och möta mig nere på stan för mys. Nationella i fysik idag- praktiska provet! Gick helt okej och känner mig nöjd ( ska dock inte säga hur bra för då blir det alltid motsatsen ;) ) väldigt bra dag då jag för det medta suttit ute i solen med mina brudar och haft det sköönt. Kommer sakna dom när jag börjar gymnasiet, kommer sakna hela min klass! Men vi får njuta av den tid vi har kvar och KLASSRESAN & BALEN!! Haha taggad tjej, nej men de kommer bli sjukt roligt. Har varit på bra humör hela dagen och allt känns perfekt just nu, ääälskar verkligen vädret. Ska köpa mina converse idag istället, hade inte tid i tisdags.. Så kommer bli ännu gladare haha. Hoppas det håller i sig tills imorgon då det är vanlig skoldag, önskar alla dagar kunde va som idag!


Är det tillåtet att fortfarande vilja ha dig?

Hallå, ligger i sängen och förlorar mig i musikens värld, helt underbart! Borde egentligen göra kemi ( ska kunna 20 grundämnen + deras beteckning ) och svenska ( filmanalys som ska in imorgon hehe oopsiie ) Men för ögonblicket vill jag bara flyta ihop och vara ett med musiken. Har musik i mitt liv hela tiden, när jag inte springer omkring hemma och sjunger för full hals lyssnar jag alltid på den ( tackar gud för spotify ) Vet inte om jag hinner blogga imorgon, ska först träffa en kompis och snacka lite sen ska man kika lägenhet och till sist fika med bästa bruden! Men ska försöka hinna med er på kvällen. Va väl lite nere idag men mina söta pojkar muntrade snabbt upp mig, annars har det varit en ganska bra dag faktiskt, imorgon blir det så skönt!

Börjar skolan 8.40 med slöjd sen har man inställda lektioner resten av dagen pga nationella i fysik som görs 11.40-12.25, sen slutar man! Haha åh vad skönt det ska bli, då tycker man att jag borde ha tid för er eller hur? Jag ska försöka iaf, puss!


Hur är det möjligt att en enda person kan göra en så fruktansvärt lycklig?

Hejhej, precis kommit ur duschen. Verkligen älskar att duscha och kan stå hur länge som helst. Man tänker så bra där haha! Helt vanlig dag idag i skolan, åkte ner till gränby efter och fixade lite grejer. Har dock inga pengar men hade råd med en ny parfym iaf ( väldigt behövligt eftersom min tog slut idag! ) men imorgon får jag ju barnbidraget ( yaay ) så då blir det till att köpa ett par converse, kan inte fatta att jag ska köpa skor utan klack haha! Men converse bara måste man ha och mina gamla va helt trasiga och det är det fulaste jag vet när folk går runt med trasiga linnen och skor och dyl. Om det inte ska vara hål såklart, men nu snackar vi saker som gått sönder. Ska kolla runt på pumps också, tycker det är såå fint och alla mina är försmå eller fula nu. Tycker det är kul att man kan älska något, ett klädesplagg eller ett par skor, och sedan ett år senare tycka att det är vidrigt, och den andra vägen såklart! har precis lämnat in ett par skor på omklackning och allmän uppfräschning, byte av sula och sånt. Men de är inte klara förens på fredag! Då får jag hämta mina älsklingar, som jag tyvärr spenderat alldeles för mycket pengar på ..

Nu ska jag plugga till idrottsprovet, usch tummen ner! Vi hörs imorgon sötnosar!


Lite uppdatering!

Hejsan, känner att jag är börjar bli oaktiv men har inte haft så mycket att skriva om faktiskt. Blir bättre nästa vecka! Nu ligger jag och kollar på Vampire Diaries-loveit! Helt förälskad i killarna. Sååå snygga! Verkligen en av mina favorit serier men tycker om att se den i sträck, till skillnad från tex Desperate Houswives som jag gärna ser en gång i veckan, är så arg på USA!!

På fb gillar jag en officiell "Desperate Houswives" sida, så gör dom inlägg och skrev "kommer den här personen göra det här" och sånt så skrev dom saker som inte gått i Sverige än! Så har sett saker jag absolut inte ville se, har panik för när det kommer hända nu.. Så va tvungen att gå in på gilla sidan och tagit bort så jag inte får upp nyheter av dom, känns jätte hemskt nu och har lite halvt panik, ( haha lever mig verkligen in i serierna ) men nu ska jag se vidare på vd!


Yes..



@skolan

Sitter på svenska lektionen i skolan, men har med min älskade dator istället för att använda skolans seega! Älskar verkligen att ha iphone nu också så jag kan koppa upp mig på nätet, och ge en hälsning till er sötnosar.
Skriver en filmanalys om Black Swan. Går faktiskt ganska bra men har väl ganska lätt för svenska egentligen. Blir till att plugga hela dagen sen efter skolan, hata fysik.. Så hinner nog inte blogga, har ändå inget intressant att skriva om då haha. Nu måste jag fortsätta med svenskan, cya!

Plugg

Hejhej, gjorde ett långt inlägg som försvann *suck* blir så irriterad när det händer. Sitter och pluggar lite fysik nu iaf, men ingenting fastnar och har ingen aning om hur jag ska klara av nationella på onsdag!

Var först ner på stan idag med nathalie, handlade bara lite skönhetsprodukter. Sen var det hem till pappa och hämta en sak och sen hem till mamma, lite smått jobbigt men var verkligen viktigt att jag åkte och hämtade den. Nu orkar jag inte skriva allt jag skrev utan de f k bli en ( väldigt ) förkortad version, ska hoppa in i duschen nu så hörs vi imorgon


Så söta

Hejsan bloggen, sitter och ser på Ocean's eleven- Brad Pitt yuum. Sa ju att jag va nere igår men har faktiskt blivit på riktigt bra humör idag, mycket tack vare brudarna i klassen. Suttit och diskuterat balen hela dagen haha, jag och vicky har vääldigt mycket åsikter om.. Tja allt egentligen haha. Nej vår bal kommer bli grym! Tror jag hittat min klänning också, men vi får se



Sherri Hill ♥ Tony Bowls

Hejsan sötnosar, sitter och kollar balklänningar. Vilket utbud, men ändå sitter man där och ska välja ut den perfekta klänningen! Det snurrar i mitt huvud just nu så många har jag sett, men har ändå fastnat för Sherri Hilll och Tony Bowls klänningar. Heeelt fantastiska, sen ska man bara ha råd med dom också hehe. Jag är ganska kräsen också.. vill inte ha för mycket krims krams men vill ändå inte ha en helt neutral tråkig klänning..
Synd att man inte bor i USA och har flera baler, då skulle man kunna ha alla de där underbara klänningarna. Har dilemma mellan lång och kort också
Skulle gärna ha en lång för det är så otroligt vackert men det är lite svårt just eftersom den är lång.. Dels tror jag folk skulle trampa på den och så är det svårare att röra sig i den. Sen vill jag absolut inte vara den enda med lång klänning när majoriteten har kort.. Så ska fundera vidare på det!
Får ta en tripp till sthm till den där underbara butiken jag och nathalie hittade när vi var där sist, hittade ruggit fina där faktiskt. Men kommer förmodligen att beställa från USA..

sort of a bad day

Hejsan, tror på riktigt det är något fel på mig.. Igår skulle jag läsa fysik men somnade, idag skulle jag läsa fysik och vad hände då? Jo jag somnade såklart! Kommer aldrig klara av nationella nästa onsdag de + allt annat får mig bara att vilja åka någonstans långt bort, spelar ingen roll vart vill bara bort. Har en dålig dag idag så tänkte egentligen inte blogga för vet hur jobbigt det är med bloggar som bara skriver "jag mår dåligt" texter, meen ska ju vara aktiv så. Ska försöka bli glad nu men är irriterad och sånt på vissa, underhållande att folk tror man är dum och inte fattar vad de håller på med haha, nej nu går jag in i positive mode, försöker iaf.


Desperate houswives

Hejsan. Sitter och ser på Desperate Houswives, verkligen bästa serien som finns ( vampire diaries kommer inte långt efter ;) ) älskar den verkligen, sett varenda avsnitt som finns haha har alla säsonger också, ja inte den som går på tv nu såklart! Men så fort den går att köpa ska jag göra det. Men fattar inte vad kanal 5 håller på med? Det är reklam HELA tiden! Programmet är i tio minuter sen är det reklam! Har tagit tid, blir irriterad faktiskt.. Men nu börjar det igen så ska kolla vidare, puss


Glatt överraskad

Hejsan bloggen, ser att statistiken ökar mer och mer för varje dag, kul. Vet att jag varit oaktiv och de har synts på statistiken men känner att jag börjar komma igen nu. Iaf så har jag prövat den nya Marabou black idag. Blev glatt överraskad! Tänkte "fy vad äckligt med lakrits och choklad" men de hade gjort på ett bra jobb med det och det var faktiskt gott, kanske inte världens godaste men ändå godare än jag trott. Eftersom det är limited edition så tänkte jag att man kunde passa på.


Paket!

Kom hem till pappa nyss och så ser jag ett visst paket ligga på mitt skrivbord, läser "victoria's secret" på och hoppar av lycka! Så otroligt glad, älskar verkligen när man får paket. Att det kom 16 dagar tidigare än beräknat gjorde mig bara lyckligare. Älskar verkligen dom och nu när jag fått massa rabattkoder så blir det till att beställa lite till, första gången jag är riktigt glad på länge.


Mums

Bakade igår, haha ovanligt. So yummie, fattas bara något från starbucks nu, vilket såå borde öppna i Sverige ( inte bara de som finns på Arlanda ) gjorde iaf mina kära vaniljbullar, smälter i munnen. Haha nu blir det till att ta en och göra lite fysik, nationella om två veckor, hjälp!


Black Swan

Har precis sett Black Swan ( ja ja alla har redan sett den jag vet ) men nu såg jag den för första gången och blev helt betagen. Förundras fortfarande över Natalie Portmans fantastiska instats, sjukt välgjord film. Allt va fantastiskt ens den. Den har kraft, nervkittling och en sista kvart som man blir hypnotiserad av, vacker film och älskade balett delarna. Tycker om filmer som gör att man måste ha lite hjärna för att förstå haha. De är roliga att diskutera efter. Nej men ni som inte sett den, SE DEN! Hamnar på min lista av bästa filmerna någonsin!

Handling:
Liksom de flesta ballerinor kretsar hela Ninas (Natalie Portman) liv kring balett. Hon är en av de starkast lysande stjärnorna i New York City Ballet Company och när det blir dags att ersätta prima ballerinan Beth (Winona Ryder) som huvudrollen i Svansjön står Nina på tur. Men hon får oväntad konkurrens i nykomlingen Lily (Mila Kunis) som imponerar stort på regissören med sin sensualitet och passion. Allt som de två rivalerna utvecklar en skruvad vänskap blir Nina mer och mer desperat och frågan är hur långt hon är villig att pressa sig själv för sin karriär.