Utfrysning är också mobbning.

Nu är jag arg, besviken och ledsen på samma gång. Att bli utfryst och ignorerad gör lika ont som att bli mobbad fysiskt, kanske till och med ondare. Blir irriterad på folk som tror att det är okej att frysa ut någon, "nej jag har inte gjort något så det är inte mobbning." Fast jo, det är det faktiskt. Hur tror du det skulle kännas om du kom till skolan, gick fram till dina kompisar och de totalignorerade dig? Förmodligen inte så jättebra eller hur.. Jag tror att alla vid något tillfälle har upplevt detta, mer eller mindre iaf. Allt från en timme till flera års tid. Trodde att det var sånt strunt man höll på med när man var 10 men det pågår överallt varje dag. And that sucks. Som ni säkert förstår väcker filmen Cyberbully mycket starka känslor hos mig. Men den är bra, så se den.

Hur kan man inte älska henne?

 

Skola..

Hej, har totalt glömt bort att blogga senaste dagarna. Har varit i skolan och sedan kommit hem och somnat direkt i princip! Så ni har inte missat mycket och jag har inte haft något att skriva om. Fick världens huvudvärk idag så var tvungen att lägga mig i sängen, stänga dörren, släcka lampan och lägga en blöt handduk över pannan och ögonen. Aldrig fått så förut så blev lite rädd faktiskt. Somnade sen och när jag vaknade hade det i princip gått över men känner fortfarande av det lite så tänkte gå och lägga mig relativt tidigt ikväll (inte kl 1 som vanligt...)

Det är något jag verkligen måste fixa- mina sovrutiner. Sover alldeles för lite, förstår inte er som sover 8-9 timmar. Respekt till er. Ska fan också bli sån duktig människa och inte spendera min sovtid på Twitter, instagram och Tumblr. (som om jag ens kommer klara det..)


99 Days

Precis som rubriken lyder. Idag är det 99 dagar kvar tills första juni och därmed sommaren. Vilket innebär att vi lägger in en högre växel när det kommer till träningen. Körde ett extra hårt pass idag på gymmet och det var ofattbart skönt och jobbigt. Hoppas på en redig träningsvärk imorgon! Eftersom ingen tycker om mig så åkte jag hem efter gymmet och har stannat här i princip hela dagen förutom en tripp till Willys.. Legat och kollar serier hela kvällen och tänker fortsätta med det natten ut!


Hur fan blev det torsdag så fort?

Hur tusan blev det torsdag så fort? Tre dagar innan skolan börjar, och helgen går ju alltid för fort. Usch, man behöver ju två veckors lov. Men men, för varje dag som går så är det en dag närmare våren och sommaren!

Iaf, igår kom Robina och Saga hem till mig då jag hade lagat middag. Sen satt vi och pratade om allt möjligt, alltså om nån skulle se och höra våra konversationer skulle de sätta oss på psykhem, men det var väldigt trevligt iaf. Sen sov Saga över och vi låg uppe tills typ halv sex, pratade och kollade på serier. Vi gick upp idag runt halv ett och lagade pannkakor, stekte bacon, tinade hallon etc. Det var verkligen hur gott som helst. Sen stannade vi i soffan hela dagen innan vi åkte hem.. Riktiga tjockisar


Myspartner sökes

Om någon känner för att komma hit nu för att mysa är det okej. Ligga här och kramas och kyssas bara, inget prat är nödvändigt. Tack på förhand osv.

Btw typ världens mest creepy rubrik


..


Mitt liv kretsar runt serier

Okej allvarligt talat. Jag lär ha något problem.. Mitt liv kretsar verkligen runt serier.. Kollar på ca 6 stycken aktivt och flera andra lite då och då. Såg precis senaste The Vampire Diaries och nu grinar jag sönder och får nästan panik för att jag måste vänta tills fredag tills nästa avsnitt. Helt sjukt egentligen.

Vet inte hur jag ska klara mig tre veckor utan fortsättningen av Glee heller.. HATAR när serier tar paus när de verkligen inte får! Haha Gud nu kommer alla tro att jag är värsta psykfallet men ärligt talat så har jag uppenbarligen inget liv utan lever ut det genom mina kära serier. När folk dör i mina serier så vet jag inte vad jag ska göra, just nu kollar jag avsnittet igen och gråter. Jag har fan aldrig mött något så töntig som jag.. Och ni, ifall ni har några bra tips på serier, let me know!


Man tycker att jag borde ha skämts ihjäl

Är allmänt trött och sur på livet så tänkte göra en väldigt snabb update om dagen och sedan ta min Ben and Jerry's och lägga mig och kolla på Teen Wolf.

Vad har jag gjort idag då? Inte jättemycket faktiskt.. Var ute och övningskörde nån timme sen åkte jag till ikea med madre. Och världens klantigaste som jag är så ramlade jag, verkligen ramlade, i trappen ner till bottenvåningen framför massa människor. Man tycker att jag borde ha skämts ihjäl, men är så fruktansvärt klantig så är van vid att sånt där händer mig! Köpte iaf nytt påslakan för att matcha mina nya gardiner (fyfan vad tjejig jag är ibland asså..). Sen tvingade mamma runt mig till lite andra ointressanta butiker också. När vi väl kom hem la jag mig i sängen och somnade tills middagen och efter det åkte jag till pappa och slängde mig i sängen där. Och ja, det är där jag befinner mig just nu. #intressantdagosv.


Gårdagen+dagen

Hejsan, tänkte uppdatera lite eftersom jag inte skrev något igår. Igår var det iallafall fest hos Desiré. Det var riktigt kul, många trevliga människor där! Kom hem typ två-halv tre men somnade inte förens tre och så skulle man gå upp klockan nio idag.. Varför? Jo, vi hade en utställning med klassen på Gustavianum faktiskt. Var där 11-15 och det var faktiskt ganska roligt. Hade liksom lagt ned tid på det där arbetet så kul att få respons på det. Sen gick jag och Lilja och åt lunch och sen drog jag hem och somnade i princip direkt.. Har ju varit lite halvseg hela dagen. Så därför orkar jag inte göra något ikväll utan ska ligga hemma och mysa med me, myself and I.


Be my valentine?

Glad alla hjärtans dag mina fina läsare! Vet att typ alla singlar hatar så mycket på den här dagen men jag älskar den. En dag då vi firar kärleken och de vi älskar- hur fint är inte det?
Jag har själv ingen het dejt ikväll utan myser hemma och kollar på kärleksfilmer. Men under dagen har jag gett bort blommor till mina kära vänner och familj och delat ut en och annan kram och puss också.

Alla hjärtans dag är inte bara för pojkvän/flickvän utan för alla man älskar! Vänner, familj (och i mitt fall nutella). Jag och Saga var i skolan tio i åtta idag bara för att dekorera. Det var dock så värt det för att se att folk faktiskt blev glada! Så sprid lite kärlek idag people, och tänk, imorgon är det sista dagen innan sportlovet!


Kan inte fatta att det redan gått 9 dagar av februari!

Hejsan, har varit duktig och social idag. Började med att åka hem till Antonia för att fika med mina fina tjejer. Vi åt semlor, bullar och oreos och så snackade vi som vanligt väääldigt mycket haha. Sedan bar det av till stan för att gå på dejt med favorittjejen. Vi åt middag och gick sedan på bio och såg Pitch Perfect. Den var rolig och riktig feelgood film, smålog genom hela filmen. Sen är ju Rebel Wilson så rolig, man kan inte låta bli att skratta åt henne.
 
Riktigt mysig dag idag som ska avslutas med senaste PLL och börja på Teen Wolf!

Chill dag

Hejsan, sitter och försöker skriva på en skoluppgift men kan inte riktigt fokusera. Men det är ju standard. Haft en väldigt skön dag idag, började 8.30 och slutade 11.00 och hade inga jobbiga lektioner. Sen drogs det iväg till gymmet och gymmade i 1,5 timme ungefär, såå skönt finns seriöst inget bättre. Längtar tills imorgon då jag får gå dit igen! Sen drog jag hem och somnade direkt.. Efter det har jag legat och kollat på PLL (så gaaaalet bra!!) helt okej dag alltså!


sex.



Stress

Till att börja med vill jag bara säga att det här skulle jag egentligen publicerat på min andra blogg men något gick snett och jag var bara tvungen att skriva ut det.

Har börjat få svårt att sova på nätterna igen. Får liksom ingen ro. Stressen trycker på och känner en panikattack ligga precis under ytan. Känner mig tom och likgiltig till allt. Skolan har verkligen fått mig stressad nu, vet inte varför jag helt plötsligt känner sådan press. Kanske rädslan för att inte vara perfekt. Nationella i franska freakar totalt ur mig och kommer förmodligen vara helt omöjlig att hantera när den dagen kommer. Lider med mina vänner.. Sen har jag en grov känsla av att något dåligt kommer att hända, kan inte släppa det så det är väl också en bidragande faktor till kaoset i mitt huvud. Jag tror ingen förstår hur mycket jag behöver lov just nu! Helst längre än en vecka men det är allt man får. Det blir väl dags att ta ett djupt andetag nu och hålla andan denna vecka och nästa.


Helgen

Har nog aldrig varit så otagg på skolan imorgon.. Är ofattbart trött och har varit det hela dagen. Vaknade vid elva tiden så låg jag och Lilja kvar i sängen tills klockan fem typ.. Men helgen har varit mycket rolig i alla fall! Träffat massa nya trevliga människor och umgåtts med mina fina vänner. Längtar redan tills nästa helg haha... Hoppas veckan går fort!


And vice versa!


Gårdagen ❤

Hallå, vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Gårdagen var helt underbar, ni som följer mig på Twitter (@tingandersson) har redan märkt det hehe.. Bestod av engelska, runtvirrande i Salabacke, trevligt sällskap och chokladpopcorn (ni som vet ;)) Nu är jag helt slut så ska sova hela dagen och sen bär det av ikväll igen. Dock med andra människor men har sett fram emot det länge!