Valeria Lukyanova- real life barbie doll

god morgon, måste bara göra ett snabbt inlägg om Valeria Lukyanova. För er som inte vet vem hon är så är hon en rysk modell som ser ut som en barbie docka. Hon säger att hon inte haft några operationer men det är ganska uppenbart att hon har det. Visst gör smink en väldig skillnad men klart hon har opererat sig också. Hon ska vara "the perfect girl" men hon skrämmer ärligt skiten ur mig. Fyfan vad rädd jag skulle va om hon satt bredvid mig och tittade på mig. Skulle så INTE vilja se ut som henne, tycker mest det är tragiskt. Vad ska hon göra om 20 år liksom? När hon åldras. Hon kommer ju se ännu konstigare ut! Nej jag förstår ärligt inte henne och förstår inte de killar som vill ha henne eller de tjejer som vill va henne. Jag tycker bara hon är läskig, vad tycker ni?

 


uppdatering

Hejsan, tänkte uppdatera angående helgen. Igår drog vi till röbo och grillade och hade kul, va sjukt trött så kom väl hem redan vid tolv men vi började vid sju så. Trevligt va det iaf, denna dag har spenderats med vinne. Släpade oss upp för mördarbacken och satte oss och njöt av solen. Sjukt fint väder idag, hoppas verkligen det håller i sig nu. Vill ha sommar!


Den sista natten

haha låter ju hemskt att skriva så men det är det faktiskt! Den sista natten jag bor i Bälinge iaf. Sista natten jag sover i mitt söta radhus jag bott i hela mitt liv. Känns lite skumt att lämna huset man växt upp i men är verkligen klar här nu! Har ju som sagt bott här i snart 16 år så. Jag är väldigt tacksam för att min uppväxt och barndom utspelade sig i just Bälinge, det är världens bästa läge att bo på för en barnfamilj. Men åren går och allt förändras, från att gå från att ha allt i Bälinge så har jag knappt någonting. Hela mitt liv har flyttat från den lilla oskyldiga byn in till Uppsala. Jag går inte längre i skolan ute på landet längre och mina kompisar bor i stadstrakterna. Det finns egentligen inte så många argument för att jag skulle vilja bo kvar här ute, annat än den trygghet jag har byggt upp här under alla år jag levt.

Men får ju flytta och renovera en helt ny lägenhet! Vilket är väldigt roligt, älskar verkligen att inreda. Blir till att köpa färg och ta hjälp av min fina lisa och måla. Sen ska jag ÄNTLIGEN få min walk-in closet! Så känns faktiskt riktigt bra. Sen får man åka och skaffa massa nya möbler, åh så kul de ska bli. känns kanske lite ledsamt att lämna Bälinge men faktiskt, är klar här. Så nu blir man "stadsbo" på heltid, precis som de ska va.


dagens outfit


ändrade mitt sätt att se the big bang theory

haha har alltid tänkt mig att Jim Parsons är som Sheldon i verkligheten också, så blev förvånad när jag upptäckte att det inte var fallet! Tydligen så visste han inte om han skulle klara av att spela Sheldon eftersom han inte hade några kopplingar till karaktären. Det sort of krossade mitt hjärta lite haha, trodde faktiskt att han var lite lite nördig. Men nu ska han få credit för att han kan spela så bra! Helt otroligt, läste även att han under de första tre säsongerna så fick runt 400 000 kronor för varje avsnitt han var med i. Eftersom karaktären Sheldon Cooper är en huvudkaraktär så är han med i varje avsnitt av TV- serien vilket resulterade att han tjänade runt 6,800,000 kronor första året.
Från säsong fyra så gick lönen upp för Jim. Från ca 400 000 kronor avsnitt så fick han totalt 1,360,000 kronor per avsnitt. Enligt hans kontrakt så kommer lönen stiga ännu mer per säsong. För varje säsong som går så kommer han tjäna ytterligare 340,000 per säsong med ett tak till säsong sju där det stannar på 2,380,000 kronor per avsnitt. Ganska otroligt va?


btw, spexfoto!

Tog tyvärr nästan inga bilder.. De jag tog va liksom på oss tjejer. Men tänkte sno lite bilder från de som tagit och lägga upp senare

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1941541/images/2012/pic_200045970.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1941541/images/2012/pic_200045983.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1941541/images/2012/pic_200046139.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1941541/images/2012/pic_200046207.jpg" class="image">


Torsdag 26 april 2012

Hejhej, kom precis ur duschen så ligger slängd på sängen i underkläder haha, älskar att gå runt i de när jag är ensam hemma, haha kanske lite knasigt men. Körde min redovisning idag, gick faktiskt helt okej. Annat än de har väl dagen vari vanlig. Får reda på nationella i fysik imorgon! Ig.. Hehe? Haha direkt på morgonen är det nationella i engelska, skriftliga delen, hoppas verkligen det finns bra ämnen man kan skriva mycket om! Sen EN KVART senare har vi kemi prov ( som jag inte pluggat något till *suck* ) så de ska jag göra idag, men ska faktiskt träffa älskling lite snabbt nu innan då vi firar två månader idag. Men har laddat upp med subway kakor inför imorgon men kommer nog inte hinna äta dom för de är skriva,skriva,skriva! Haha önska mig lycka till!


@bussen

Hej bloggen, sitter på bussen påväg hem. Drog ner till Ikea och boland city med Nathalie för att leta efter spex-saker, militär tema. Finns ingenting som är kamouflage färgat! Leta efter ett linne, t-shirt eller vad som helst. Frustrerande! Men hitta iaf lite saker jag tänkte göra om, klippa och sy lite. Köpte även lite saker till ansiktet och så. Men det blir nog okej iaf. Va även inne på subway och köpte kaka, godaste kakorna ever! tyckte jag kunde unna mig en kaka faktiskt och tänkte ändå träna imorgon. Plus att jag inte tycker man måste lägga av med allt gott, visst äter inte godis längre men det är en annan sak. En kaka då och då kan man unna sig.

Nu när jag kommer hem blir det till att börja göra franska och sedan kemi, suck. Måste dock ta tag i det eftersom de är prov på fredag och redovisning imorgon. Önska mig lycka till!


Hungerspelen

hejsan, idag har varit en ganska dålig dag faktiskt. allt har gått snett osv. Men tänker inte gå och sura över det längre, det hjälper inte någon. Va nere på gränby efter skolan, fick bara med mig ett par byxor och en parfym hem. Dock så han jag inte gå i nästan några affärer men ja, finns väldigt mycket fint faktiskt. Tur att man fått barnbidraget nu, blir till att shoppa lite sen. Tänkte faktiskt lägga mig och läsa lite ur hungerspelen nu, mysigt mysigt. så otroligt bra bok och filmen är också väldigt bra. De har lyckats väl med att göra om den, de är ofta filmer misslyckas faktiskt. Men gillar det här, samma sak som med Harry Potter. De har också lyckats väldigt bra. Är lite smått sugen på att sätta på någon Harry Potter film nu.. Haha vi får väl se, börjar med att läsa. Hörs imorgon!

nattnöje


varje gång mitt hjärta slår är det för dig

Hej bloggen, hoppade precis av bussen. missade fyra bussar, hm.. vem kan det bero på haha ;) myst lite med min fina innan jag åkte hem, nationella i engelska idag, hör och läsförståelsen. Gick nog helt okej iaf, engelska är väl mitt bästa ämne! Började för övrigt läsa hungerspelen, fastande direkt! Kommer sitta och läsa den i sträck känner jag haha, förmodligen hela natten. Fast den är inte tjock så man läser väl ut den på fyra timmar kanske. Så de är lite synd men ska låna de andra två också så har jag att läsa. Läste väldigt mycket förut men har tyvärr tappat det, lite synd för älskade verkligen det. Sätter mig in i böckerna väldigt mycket. Nej nu tänkte jag skynda mig hem och hoppa in i duschen!


fotboll och cupcakes

Sitter och ser på Chelsea-Barcelona och äter cupcake, haha tjockis. Dock så måste jag säga att de verkligen blev goda! Gjorde små också så de är perfekt att bara ta en liten utan att få allt för mycket kalorier i sig. Sen är det inget socker i heller så de är bra. Nej men ska försöka göra de igen så kan jag skriva ner det samtidigt och lägga ut det sen


muffin maker

har precis tagit ut mina cupcakes från min muffin maker, älskar den verkligen. Alla blir exakt samma höjd och så fint runda! Så värt när man gör cupcakes. Har prövat mitt egna recept idag, hade inget strösocker hemma så det blev lite svårt haha. Men hoppas det blir gott iaf, fick svinga till de lite med bl.a. turkisk yoghurt. Så vi får hoppas att det blir ett bra resultat! Har även gjort cream cheese frosting till, så otroligt gott så tänkte ta lite imorgon då det är nationella i engelska. Nej nu måste jag fortsätta dekorera!


så otroligt fin <3



mini hjärtattacken man får när ens förälder säger "vi måste prata"

dö biologi dö, lite så känner jag nu.. blir distraherad av exakt allt haha, orkar inte att jag satt i fem minuter och stirrade på en skarv i tapeten. Har satt upp post-it lappar över hela mitt rum där de står "plugga!" haha jag är inte riktigt normal.. Om någon känner för att plugga och skriva förklaringar till div gentekniska ord så vore det jättegulligt så kan ni höra av er till mig, nej nu ska jag dö lite till


sjuk

Hejsan, hemma från skolan idag. humöret är inte på topp men skönt att få vila lite iaf, ligger och lyssnar på one direction och pluggar biologi. Ska nog se lite mer vampire diaries sen, såg "bal-avsnittet" igår.. Dog en smula så har suttit i typ två timmar och kollar på en miljon klänningar ehehe, ska försöka ta mig till huvudstaden och leta lite i en butik jag hitta förut, gäller bara att komma ihåg vart den låg haha, men kommer nog ändå sluta med att jag beställer. Känns bättre så då klänningarna oftas specialsys för ens egna mått. Så får man välja bland massa färger också så man hittar den perfekta nyansen.

Haha blir taggad av att prata om det, men nu måste jag plugga biologi..prov imorgon- yikes!


Vampire Diaries

Hejsan, sitter och halvt grinar till vampire diaries åh så bra serie, loveit. men den är alltid så hemsk haha, tur att man har fina pojkar att se på iaf hehe


“You know you are Swedish when…”



1. You go seriously sentimental when entering an IKEA store, outside the borders of Sweden.

2. You secretly love the Eurovision Song Contest to pieces.

3. Whenever discussing international problems you always, without exception state that “why don’t you do it like we do it in Sweden?”

4. You have serious difficulties crossing the street when there is a red light. Even when there are no cars.

5. You get guilty conscience from throwing things in the dustbin that could have been recycled.

6. You take your shoes off when entering a house.

7. You find the ads for Coca Cola during Christmas completely useless since no one would consider drinking any other soft drink than “julmust” during Christmas anyway.

8. You have a summerhouse in the countryside.

9. Making fun of Norway is a national institution. And vise versa.

10. You are obsessed with health issues. Everything is bad unless it comes from Sweden, in which case its ok.

11. You find it normal to have to go to a special store that is owned by the government, that’s only open during daytime to buy a bottle of wine, or other alcoholic beverages.

12. You split the check by the exact penny after eating at a restaurant.

13. You thought wall-to-wall carpets were a concept of the past or the ferries to Finland/Estonia/Germany/Denmark. Then you went abroad and realised that you were wrong.

14. You find the idea of wall-to-wall carpets in bathrooms and toilets simply appalling.

15. You consider Sweden the best place on earth and that Swedes are the most intelligent and beautiful people in the world.

16. You have been accused of being from Switzerland. Repeatedly.

17. You just love singing “snapsvisor” while drinking any kind of alcohol.

18. You would never use public transportation without a valid ticket.

19. You generally consider the pre-party better than the night out in a club that follows.

20. You look forward all year for August when you get to gather your friends, put on stupid paper hats, drink vodka, sing and eat crayfish.

21. You always go “That’s not REAL snow” whenever it snows in countries that usually don’t get snow.

22. It’s raining and you hear yourself say your grandmother’s wise words, “There is no bad weather, just bad clothes”

23. You constantly have to point out that not EVERYONE in Sweden is blonde, in fact you add that most people are not.

24. IKEA is home away from home.

25. You find it OBVIOUS that a mile is 10 kilometers.

25. You consider it tradition to get wasted and dance around a giant penis symbol stuck in the ground every summer.

26. You think it’s perfectly normal to pay over 50 % of your income in taxes.

27. You go to the downtown during a Sunday and don’t expect to meet a single soul during a 30-minute walk.

28. You think its completely normal to at least have studied one year of German, one year of French and one year of Spanish.

29. You know almost every other country in the world as well as most capital cities, or have at least studied this for a Geography test.

30. Every time you see a Swedish brand/actor/company/phone/car/furniture store you feel compelled to point that out to your friends (with badly hidden pride in your voice).

31. You find teenage mums shocking and very strange; because you don’t know anyone who had a child before 25, and you thought that was young.

32. Lösgodis (pick ‘n’ mix) becomes more desirable than cigarettes.

33. Your parents pay you every month for not eat candy for a year (or so)

34. You in pure disgust try to tell your fellow peers that it’s basic human behavior to shower after PE and they look at you like you come from a different planet.

35. People say your name in fifty different ways, but no one can get it right.

36. You just love to ‘fika’, and know that it is an activity that is meant to last for hours and is not the equivalent of going for a coffee.

37. You instinctively spot ‘Swedes’ from a distance just based on looks and what they’re wearing.

38. You think going to the pub for a drink is a waste of time if you’re not going to get drunk.

39. You brag about the free healthcare and the free school system to every non-Swede that you have a political conversation with.

40. You have absolutely no idea what is meant by” Swedish massage” that keeps being advertised as a hot item in spas all over the world.

41. You’re not in Sweden you miss the hotdog stands where you can get a hotdog with shrimp salad when you have been out partying!

42. You celebrate Easter and Christmas a day before most other countries.

43. You know that real Easter eggs are not made of chocolate; they’re made of paper and filled with pick’n'mix (lösgodis)

44. Easter means decorating some twigs in a vase with colored feathers, eating herring and painted eggs, and of course, dressing up as a witch and knocking on random neighbors’ doors in hope of getting some candy.

45. You feel bad if you’re not outside on a sunny day.

46. You find it completely normal, when going to a pre-party (förfest) everyone has their Systembolaget-kasse in the fridge and notoriously keep track of which liquor is their liquor!


Finding neverland

Jag måste bara tipsa om en film jag såg igår, Finding Neverland. Det är ju Johnny Depp så hur kan man inte älska den, åh så snygg. Men själva filmen va riktigt fin också, och sorglig.

En historia om magi och fantasi inspirerad av J M Barringers liv. Filmen utspelar sig i London 1904 och vi får följa Barringer under hela den kreativa resan när han skapar den klassiska sagan Peter Pan. Barringer lär känna fyra barn som har förlorat sin far och med utgångspunkt från tiden han spenderar med dem skriver han en berättelse om barn som inte vill bli vuxna. Vi följer honom från det han får den första idén till premiärkvällen på Duke of Yorks theatre. En kväll som inte bara kommer att förändra hans eget liv utan också livet för dem som står honom nära.


avfärgning, tips!

Hej, sitter förtillfället med avfärgning i håret. Måste bara dela min åsikt. Nästan alla köper Lorèal Paris super blonde crème ( bild nedan ) men det är felfelfel. Köp istället colour B4 hair color remover! Den innehåller inte ammoniak så den sliter inte på håret och det blir inte oranget eller vitt. Istället så krymper den de konstgjorda färgmolekylerna i håret, så de enkelt går att skölja ut. Så de påverkar inte de naturliga färgpigmenten utan det är bara den konstgjorda färgen som "tvättas bort" har haft den en gång förut och är verkligen nöjd med den. Den ljusar upp några nyanser vid varje användning så man kan behöva använda den flera gånger om man färgat en färg väldigt långt ifrån sin egen.

colour B4 hair color remover finns i två styrkor, en är för att ta ur ljushårfärg och en för att ta ur mörk. Den kostar ca 160:- på åhlèns, så det är klart värt det!


Det händer oss alla..


test

Fullständigt namn- Elin Katarina Andersson
Smeknamn- har inget direkt
Ålder- fyller 16 om två månader
Bor- Uppsala
Drömyrke- Skådespelerska

 

Är du singel ? – nope
Vill du ha ett förhållande?- har ett
Haft något seriöst förhållande förut ? – Nja, inte direkt seriöst
Haft sex ? - ja
Varit gravid ? – oh nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? – inte direkt
Kärlek eller sex ? - kärlek
Har du varit riktigt kär i någon ? – är det nu
Har du sagt att du älskar någon utan att mena det ?- nepp

Senaste gången någon kysste dig ?- idag
När kramade du någon sist? Några timmar sedan
Saknar du någon speciell person? jarå
Har du svårt för att bli kär? Ja ganska
När fick du senast en komplimang? idag

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nja
Strulat med nån riktigt ful: tyvärr
Strulat med fler än 50 pers: haha nä
Strulat med fler än 4 pers på en kväll? aah
Gjort något riktigt dumt? ohjaa
Gjort något du verkligen ångrar? ja man lär sig av sina misstag..
Åkt ambulans? nepp
Åkt polisbil? nope
Gjort nåt olagligt? Mjo...
Blivit nerslagen? nope
Skämts över dina föräldrar? haha aa
Sagt jag älskar dig och menat det? såklart
Tar du droger? nepp
Dricker du? Ibland
Vilka kläder sover du i? älsklings tröja och trosor
Vad hatar du verkligen? Fåglar!
Varit kär? jajamensan
Är du ensam nu? nope
Vill du gifta dig? Jodå, men är inte det viktigaste för mig direkt
Vill du ha barn? aa

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
jag själv höhö
Såg dig gråta? Ingen aning
Fick dig att gråta? dedu
Du gick på bio med? Kiana, ip, antonia och vicky
Skällde på dig? Mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
nej
Kramat någon? jaa
Pussat någon? ja
Köpt någonting? Ja (a)
Sjungit?
Haha såklart
Saknat någon? Jupp
Kysst någon? ja

JAG HAR:
Digitalkamera?
ja
Systemkamera? ja
Egen dator? ja
Könssjukdom? Ahahahahhaaha neej
Bra kompisar? jaa

haha uttråkad tjej ;)

I'm peeta and I know it!

Hahaha dör varje gång


äntligen!

Hej mina fina läsare, nu har den äntligen kommit.. Blogglusten! Får något ryck ibland och blir väldigt sugen på att blogga mycket. Nu är ju bara frågan.. vad ska jag blogga om? Just nu är det ju en väldigt personlig blogg, den handlar om min vardag helt enkelt. Men jag undrar om det blir tråkigt i längden.. Ska försöka variera mig lite och skriva om andra saker också. Fick en kommentar av en kompis förut "Du borde lägga upp lite träningstips, tex. vad man ska äta innan och efter och sådant" Ja tänkte jag, det kanske skulle vara kul men nu är jag själv väldigt dålig på att äta rätt. Men, har bestämt mig för att bättra mig! Så det kanske blir lite tips och sådant, vi får se.
Men ni får mer än gärna kommentera eller maila mig om vad ni tycker jag ska blogga om

och när du säger att du älskar mig svämmar jag över av lycka

plötsligt är allt kristallklart.
det här är den sista pusselbiten.

ett glas iskallt vatten en gassande och kvav dag.
varm choklad med vispgrädde efter en eftermiddag i skidbacken.
solskenet på den våta trottoaren efter ett sommaroväder.
det som alla sånger hela tiden handlar om..
det är du.



#tränar

Hejsan bloggen, ute och springer. Hör av mig senare


Önskar jag kunde frysa tiden

Insåg nu att idag är sista lovdagen i nian, snart slutar vi och sen är det gymnasiet. Usch jag känner mig verkligen inte redo! Kommer sakna min klass så fruktansvärt mycket. Jag önskar verkligen att jag kunde frysa eller spola tillbaka tiden, vet att de här sista veckorna kommer gå galet fort vilket jag nästan kan få lite ångest över, usch nej nu vill jag inte mer haha, känner mig lätt förvirrad och vet helt ärligt inte vart jag ska ta vägen. Men nu ska jag faktiskt försöka lista ut det, lista ut vem jag är och vem jag vill bli!


The Hunger Games

Hejsan, har varit på hunger games med brudarna. Fy farao vilken bra film, är het betagen. Ni som inte har sett den, gör det! Bästa filmen jag sett på riktigt länge.

Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.


@amazing thai

Äter med mina fina tjejer, sen blir det hunger games


Update

Glad påsk alla, har inte kunnat blogga för varit ute på landet och självklart finns inget internet där.. Hur man överlever är otroligt. Nej men har haft en mysig påsk med släkten, kom hem sent igår kväll och orkade inte blogga då. Nu sitter jag på bussen påväg in för att träffa vicky, vi hörs senare!


Oh dear…


Utvilad

God morgon, precis duschat och ska nu klä på mig och försöka äta något. Tänkte att jag skulle prova på att sova de 9-10 timmarna man ska sova igår, det va sjukt skönt faktiskt känner mig riktigt utvilad haha fattar dock inte hur man ska ha tid med det varje natt, har för mycket att göra helt enkelt!


i love you so much it's retarded

Hejsan, skrev ett inlägg imorse men det verkar ha försvunnit nu, skumt... Anyway, var verkligen uppe med tuppen imorse, satt på bussen tio över elva för att åka in och träffa en kompis. Sedan åkte jag in till tandläkaren och mötte sedan mötte jag upp Nathalie så lunchade vi på cupido och hade mys, behövde snacka lite så de var bra. Har inga direkta planer för kvällen utan vi får se


Mys

Hejhej, ligger i sängen min och ser på the big bang theory och äter nutella- riktigt mys! Lisa älskling va nydligen här, Saknad tjej. Snackade lite och hade allmänt mys, ingen förstår mig som henne alltså. Älskar att vi avslutar varandras meningar också haha, riktigt gammalt gift par typ haha. Imorgon ska jag först träffa kompis och sen ner till tandläkaren, vad kvällen erbjuder får vi se sen men är lite sugen på bio så vi får se. Bloggar mer imorgon, puss


påskcupcakes

Hejsan sötnosar, hann inte blogga igår, ledsen, träffade en kompis och åkte sedan till nya lägenheten och tog lite mått och sådant. Känns riktigt bra och längtar tills man får sätta igång att renovera och inreda, tycker det är så sjukt roligt att göra om. Kanske borde bli inredare haha, nej men ärligt- love it!

Idag är jag lite sjuk och tänkte därför stanna hemma och vila och koppla av, vilket jag gör bäst genom att baka så de blir påskcupcakes tänkte jag. Gottgottgott!