.

MVH, arg och less på livet.


Shopping

Hallå! Dagen har bestått av shopping. Gick faktiskt runt helt ensam och det var riktigt skönt. Då kan man spendera hur lång tid man vill i en affär, man kan stå i provhytten hur länge som helst och jag tror det kan vara bra att ta nån dag ibland och bara skämma bort och fokusera på sig själv.

Iaf så hittade jag två par jeans, en blå kavaj, en skogsgrön klänning, en svart polotröja, en vit bh och så köpte jag en microshadow från make up store. Nöjd med mina små fynd även om inte allt var på rea. Jag har hittat ovanligt mycket på mellandagsrean i år faktiskt, är själv förvånad då jag aldrig brukar hitta något! Men har spenderat ca 2000:- de senaste dagarna och fått mycket för pengarna! Så är nöjd och glad.
Älskar verkligen känslan av att komma hem med nya kläder och sätta upp dom i min garderob.


Inspiration


Bästa. Mellandagsrea. Fyndet. Någonsin.

I'm in love


Argo

Hallå! Kom nyss hem ifrån biografen. Såg Argo och blev mycket positivt överraskad. Jag, Viktoria och Isabelle blev alla rätt tagna av den och vi var väl lätt högljuddast i salongen.. Men sjukt sevärd! Så gå och se den!!


Mellandagsrean

Hej, ligger och ser på Sagan om Konungens Återkomst. Underbart! Skulle inte banga på Aragorn om jag säger så, åh så snyyygg!

Iallafall, jag var på mellandagsrean idag med Lilja. Hittade faktiskt sjukt bra saker, är mycket nöjd! Kan lägga upp bilder sen. Ska ev. ner imorgon också men vi får se.


Julhälsning, paket och tjockheter

God jul igen! Nu har jag firat jul, inte bara en, utan två gånger. Många som frågar vad jag fått så tänkte att jag lika gärna kan lägga upp det här än att sitta och skriva samma saker till massa personer. Först vill jag bara säga att julen handlar verkligen inte om presenter för min del så fick mer än jag ville och är extremt tacksam till min släkt och vänner för allt fint jag fått. Finns inget värre än folk som klagar och skriver "åh fick inte iPaden jag önskat mig/ fick bara 7.000" etc. - skäms på er bortskämda ungar! Julen handlar inte om att få paket, det handlar om maten och sällskapet. I alla fall för mig. Men nu ska jag gå vidare! Fick iaf:

1. En svart one piece
2. En jättesnygg grön tröja (tack lilja)
3. Thermoleggings
4. Ett helt kit med citrondoftande saker ifrån The Body Shop
5. En ny GA.MA plattång då jag trampade sönder min förra..
6. Huvudmassage sak
7. En otroligt fin liten glasängel
8. Hair protection
9. Säsong 1 av Glee
10. Breaking dawn part 1 på bluray
11. Pengar och biopresentkort
12. En svart silkesmorgonrock

Nöjd med allt fint jag har fått! Fick även lite godis men det har jag ju tjocknat i mig redan. Har ätit överdrivet mycket ny senaste dagarna, ska träna stenhårt på gymmet sen. År 2013 ska bli året jag blir superfit!


God jul!

God jul min fina läsare! Man är såklart uppe med tuppen idag, är så muppig när det kommer till julen.. Kommer inte blogga mer idag och förmodligen inte imorgon heller. Idag ska jag till mina kusiner i Stockholm och fira jul med pappas sida och imorgon hem till mamma då mina kusiner från hennes sida kommer och vi firar jul där!
Två jular, ja det är awesome med skilda föräldrar ;)

Så från lilla mig till er alla, en riktigt god jul!


Massa brister och stolt över det!

I hela mitt liv har jag alltid avskytt mitt utseende, originellt jo jag vet. Men jag har alltid drömt om att byta utseende. Under bara det senaste året har jag förändrats extremt mycket och hoppas på fortsatt förändring! Men jag har även lärt mig något.

Jag har såklart en massa brister men denna är väl den jag tänkt på mest.

Den kroppsdel jag verkligen ALLTID har hatat är min näsa. Till och med mina vänner, eller "vänner" kanske är mer på sin plats, har påpekat det. Fått höra saker som potatisnäsa och häxnäsa. (Måste bara inflika att barn är brutalt ärliga och faktiskt rätt elaka). Jag har kollat upp allt om operationer; risker, priser, kliniker osv. Var helt 100 på att när jag fyller 18 ska jag operera den.

MEN nu på senaste tiden har jag insett en sak, den är en del av mig. Jag kanske inte gillar den men den är faktiskt min. Alla är osäkra på någon del av sig själva, vissa är som jag och avskyr allt, men det är fortfarande en del av den du är. Så jag har lagt operationen på hyllan för tillfället och hoppas inte att jag känner att jag behöver göra den sen heller!

Det jag ville säga med det här är att ingen är perfekt, alla har sina brister och det gäller bara att lära sig älska dom. Det är ju de som skiljer oss åt, tänk vad tråkigt om alla skulle se likadana ut. Att vi skulle vara kloner av varandra. Se ut som Barbie dockor allihopa. Nejtack! Tjejer, försök inte vara perfekt för en kille. Hitta en som älskar dina brister istället!


Jullov

Står och gör ännu mera julgodis och sjunger jullåtar på tyska med mamma.. en aning speciella men stolta!

Fick jullov idag, hur skönt som helst! Hade inte planerat att gråta men såklart så kände man tårarna komma, var tvungen att säga hej då till fina Fanny då hon byter skola efter jul. tråkigt men hoppas det blir bra för henne! Efter julavslutningen i skolan gick jag först och åt med lilja sen åkte jag hem och sov. Sen har jag väl ätit, bakat, tittat på tv etc. Bara tagit det lugnt helt enkelt. Nu ska jag byta om till min one piece och kolla på världens bästa julfilm- Grinchen!


Denna dag ❤

Dagen började med att jag åkte till skolan och hade matteprov, det gick väl okej. Är glad bara jag får E i matte.. Sedan åkte jag ned på stan och inhandlade lite saker och begav mig hemåt. Sen var det dags för juldansen på Tunaberg, är riktigt glad att jag gick dit! Var underbart att träffa alla igen och fick värsta nostalgin. Att gå in i skolan kändes ungefär som att komma hem, det var som att jag fortfarande går kvar där. Det är synd att man inte uppskattade tiden man hade där lika mycket som man borde, men så är det väl alltid. Efter tunabergsbesöket gick jag och mina brudar och åt kina och satt och pratade och skrattade som vi brukar. Himla fina människor det där ❤


Laddar

Hejsan, sitter och slår in julklappar och lyssnar på julmusik istället för att plugga till matte provet som är imorgon, whops..

Har faktiskt bara matte prov imorgon så det är rätt skönt. Ska sedan bege mig ner mot Tunaberg för att gå på den tradionella juldansen! Ska bli trevligt att träffa gamla klasskamrater och lärare igen. Sedan blir det till att baka julgodis och skapa lite jul i huset. Helt otroligt att det är 6 dagar kvar till julafton! Och ni som är som jag och inte har alla julklappar klara börjar nog känna av den årliga paniken att man inte ska bli klar i tid. Men jag är klar med det mesta har bara några få saker kvar så är rätt nöjd med mig själv! Åh jag älskar verkligen julen och alla dess traditioner!


Storgrinar

Såg precis senaste avsnitten av the vampire diaries och glee. Ligger nu och storgrinar i min säng. Fyfasen vad bra serier, det är crazy! Jag lever bokstavligen genom dessa serier numera, jag skiter i mitt egna liv sålänge karaktärernas är bra haha. galenchey.se


Lurkisar

Kvällen bjöd på mys med mina finaste brudar! Våra förhållanden är helt perfekta, man kan säga den första tanken som kommer upp i huvudet och bara vara sig själv. Vi bryr oss inte liksom! Underbaringar ❤


Love


Se upp på vägarna!

Slutade kl 16 idag (som vanligt..) och fick hänga på stan tills kl 17 då jag skulle på introduktionskurs för körkort. Tog nästan fyra timmar så ja det var lite segt.. MEN nu får alla se upp där ute för nu ska jag ut på vägarna. Vi får se hur det går...


Vilken dag är det? Vart är jag? Vad är klockan?

Standardfrågorna i rubriken när man somnat under dagen, vaknade nyss och har sovit sen klockan åtta.. Väldigt smart av mig, speciellt när jag har otroligt mycket att göra! Det tog mig några minuter att få koll på de frågorna haha, hatar när man vaknar helt förvirrad. Skoldagen har varit sisådär, inte jättebra men gårdagen var värre. Mitt franska prov blev inte av idag utan flyttat till torsdag vilket gjorde mig extremt glad då jag INTE var förberedd idag..

På senaste tiden har det varit så mycket drama att jag slutat bry mig om skolan. I högstadiet blev jag sur om jag fick ett G och nu orkar jag inte bry mig vad jag får så länge det inte är F. Allting fuckar upp min hjärna, men 2013 ska bli bättre. It's gonna be my year.


Long time no see

Hej mina fina vänner! Nu var det ett tag sen så tänkte göra en snabb update:

I fredags var Robina och Saga hos mig och saga sov här. Sjukt mysigt, mår alltid så bra med dem! Var i princip världens lyckligaste och jag och saga sprang omkring som tre-åringar ute i snön mitt i natten. Levde ut vår barndom all over again typ.

Lördagen innebar först saga och elin mys sen på kvällen familjemys. Orkade inte dra ut nånstans så blev till att ligga hemma, kolla film och skypea med vänner.

Igår (söndag) bakades det så det stod härliga till hemma hos familjen Andersson. Lussebullar, saffranskaka och pepparkakor (ja vi gillar att äta okej)

Så va vi framme vid denna dag. Eftersom jag var så extremt lycklig i helgen så måste ju något såklart hända. Den här dagen har sugit och har allmänt dragit mig undan från alla och gjort allt för att inte brista ut i gråt. Min fina lilja + smärtstillande hjälpte mig igenom dagen. Tänker inte bli en sån blogg som bara är sur och grinig hela tiden och eftersom jag inte är en sån person som gillar att berätta saker så ska jag inte gå in så djupt på mina problem. Har bestämt mig för att antingen bara släppa allt negativt och gå vidare med mitt liv eller begrava mig själv i allt jobbigt, inte så svårt att gissa vad jag kommer välja! Nu kommer elin 2.0


Svaren på frågestunden

Ida:

1. Du skrev i ett inlägg att du skulle försöka lära dig att älska din kropp och inte vilja bli smalare, hur tänkte du där? du är ju smal redan och har skitfin kropp! – Först av allt, tack så hemskt mycket! Jag är större än mina vänner och blir påmind om det rätt så ofta så då tänker jag bara ”jag önskar att jag var lika smala som dom” men jag har stora höfter, stor rumpa och stora lår och det är bara den kroppstyp jag har så det finns inte jättemycket att göra åt saken. Därför så ska jag sluta tänka ”jag vill vara smalare” och börja tänka ”Jag duger precis som jag är”
2. Blondiner vs. Brunetter? – Brunetter är oftast sexigare men jag trivs bättre i blont
3. Tre saker en killle ska ha? Utseendemässigt. – Fint leende, snyggt hår och biffiga armar.

 

9e:
Vilken tiiiz du har – är inte en fråga så kan inte svara, men tack antar jag.

Lilja:

1, Vem är din bästa vän? – du är älskling!
2, Fest eller hemmamys? – Beror ju på humöret men oftast fest.
3, Singel eller förhållande? - Singel
4, Cola eller fanta? - Cola
5, Chips eller popcorn? - Chips
6, Springa ute eller på springband? – Springband, får ofta ont i knät om jag springer på ojämn mark.
7, Hur ofta tränar du? – 2-3 ggr i veckan.
8, Favoritparfym? – Står oavgjort mellan mina två älsklingar; Vanilla och Midnight Fantasy.
9, Ordet "NASTY" eller "SNEAKY"? – Värsta frågan på hela frågestunden, har haft såå svårt att bestämma mig haha men åh det blir nog ”SNEAKY”
10, Vad vill du bli när du blir stor? – haha så söt formulering! Ja högsta drömmen är ju skådespelerska men annars så har jag inte riktigt bestämt mig än, skulle kunna tänka mig ett jobb inom reklam.

 

Anonym:
Är Du Oskuld? - nej
Hur många har du legat med? - 2
Vem tog oskulden? - nämner inga namn

 

Mrs Bean <3:
1. Gillar du överraskningar? – om de är positiva så ja haha!
2. Är du en spontan person eller gillar du att ha koll? – Jag är nog rätt spontan faktiskt
3. Beskriv dig själv med 3 ord.  – Fylld av överraskningar ;)
4. 5 saker du i allmänt hatar. – Fåglar, spya, falska vänner, rykten & bitchblickar.
5. 5 saker du i allmänt älskar. – Snygga killar höhö, mat, träningsvärk, sex & äkta vänskap.
6. Viktigast, rumpa eller bröst? – åh.. rumpa tror jag. Få personer som har ett riktigt snyggt ass så de värderas lite högre. Sen beror det ju på om man ska haffa svenskar eller inte då svenska killar alltid vill ha bröst.
7. Vad gillar du mest med ditt utseende? – Jag vet faktiskt inte, skulle vilja ändra typ allt med mig själv men om jag måste välja så blir det väl ögonen..
8. Hur lång tid tar det innan du litar på en person så pass att du känner att du kan berätta nästan allt? – jag har extremt svårt att lita på folk, finns vänner jag haft i år jag inte berättar särskilt mycket för. Tror mer på att hålla saker för mig själv så har inget bra svar på den frågan.
9. Favorit färg? – Blå
10. Visst är jag charmig ;) – Charmigast i stan :*

 

Clamydia:
Har du Clamydia? - nej, inga andra sjukdomar för den delen heller.

 

Anonym:

1. Några dolda talanger? – Har en överdrivet rörlig tunga haha, kan rulla tungan såsom folk rullar magen (kan rulla magen också) och massa annat.
2. Sexigast hos en kille? – åh svår fråga.. förutom de klassiska som armar, axlar, mage etc. Så måste jag säga skäggstubb och killar som röker,  mums ;)
3. Högst upp på önskelistan? – Är tråkig och säger pengar
4. Kärlek eller sex? - sex, äckligt trött på kärlek just nu.

 

Random:

vad hände mellan dig och vincent? – Det finns ingen smaskig historia där bakom som vissa tror, känslorna började helt enkelt att försvinna. as simple as that.

 

 

Anonym:

Vad ser du för serier på tv? :) – Glee, Vampire Diaries, Vänner, The Big Bang Theory, Scrubs och liknande.

 

Emma:

1. Var tror du att du befinner dig om tio år? – Förhoppningsvis i New York och jobbar med något jag tycker om!
2. Hur många kuddar har du i din säng? – 8
3. Kan du något annat språk än svenska? – Engelska, läst franska i snart 4 år och precis börjat med italienska.
4. Några husdjur? – 2 marsvin och 2 katter.
5. Favoritmat? – Pasta i alla former!
6. Läsa eller se på film? – Läsa, älskar det men har tyvärr inte riktigt tid för det så det blir ofta en film ( såklart älskar jag film också! )

 

 

Anonym:

Åh vilka vackra ögon du har! Jag har en fråga: har du någon gång känt dig utanför eller som att du inte passat in? - tack så mycket! Jag har i princip aldrig känt att jag passar in någonstans. Har alltid känt att jag är på lite fel ställe i världen. Värst var det när jag bodde i Bälinge, nu börjar det faktiskt bli bättre speciellt efter att jag började på IGU även om det finns stunder jag kanske känner att jag inte riktigt hör hemma där heller.

 

Anonym:

Vilka är dina bästa tjej och killkompisar? – Känns som om jag ska svara på denna fråga måste jag skriva typ 10 namn och de orkas inte med.
Har du någon på g nu? - ja
Hur många har du legat med? – har jag redan svarat på
Vilka? – no names

 


Trött

Så trött på livet just nu. Åkte hem idag från skolan sjuk och lär nog vara hemma imorgon också, får ligga och trycka i mig värktabletter och kolla film så ska det nog bli bättre. Ljuspunkten är att alla prov snart är över! Har franskaprov på torsdag och matte om två veckor men sen är det lov. Har varit otroligt mycket nu på senaste tiden så lovet kunde inte komma bättre.

Frågestunds svaren kommer imorgon så är det något ni vill fråga så passa på'


Sista chansen

Nu är det sista chansen att ställa frågor på frågestunden! Svaren kommer upp på torsdag


Rage

Hejsan. Nu ska jag göra ett litet lätt damp inlägg, ni som skriver ens namn i sms. USCH PÅ ER!
Seriöst, jag vet vad jag heter!
 
Duktigt Elin eller Elin, vad gör du? - hate it
 
Det är en konversation mellan två personer, okej om det är en grupp koversation men är det mellan två personer är det uppenbart att det är riktat till mig. så people, stop it!