A good pair of heels is a girls best friend

Idag var det nästan höst ute. Men står fast vid mina principer när det kommer till årstidsskifte, sommar blir det den första juni och höst blir det den första september. Oavsett väder! Men är så sugen på höstkläder nu så sitter och klickar runt lite och ska göra en rejäl beställning! Behöver så mycket nytt nu i höst. Älskar höstjackor och skor så otroligt mycket, kan aldrig få för många!


Musikterapi


Autumn, I'm ready.

Om fyra ynka dagar är det officiellt höst. Kunde inte längta mer. Missförstå mig inte, jag älskar sommaren, men jag längtar till hösten. Höstkläder, jackor, frasiga löv som går i gult och rött, halloween, filtar, dricka varmt kaffe när det är kyligt ute, sova ute under en stjärnklar himmel och en miljard andra anledningar.


Mirakel

Okej så detta är lite av ett mirakel. Sitter helt klar och behöver inte börja cykla för ens om en kvart. Har hunnit duscha, välja kläder, fixat håret och sminkat mig på under en timme. Det är galet bra jobbat för mig! Somnade faktiskt av misstag igår så vaknade upp med smink och kläder på mig, usch vad jag hatar det. Hade även frosting på armen då jag bakade chokladcupcakes med mintfrosting igår och gjorde dem till regnbågscupcakes! Blev klar halv tolv igår med det och var svintrött efter en långdag i skolan så därför somnade jag direkt jag la mig i sängen. Idag är det full skoldag 8.30-16.00 precis som alla dagar förutom måndagar. Kul schema osv. Ska ta med mig cupcakes till skolan för att försöka göra denna dag lite bättre.


Springa gör man bäst på kvällen

Finns det något skönare än att springa sent på en sommarkväll? Solen håller på att gå ner och det är svalt men inte kallt ute. Hur underbart som helst. Skolan har varit precis som vanligt, slutade dock 12.10 så åkte till ikea och lunchade med Lilja. Hade inte varit på ikea på rätt länge så det behövdes för mitt inredarberoende haha, ska nog dit antingen i helgen eller nästa vecka för att köpa lite saker till mitt rum. Har ett konstant behov av att göra om.. Vet att jag fått lite request på att lägga upp dagens outfit och sådant och ska väl försöka börja med det, någon gång ibland i alla fall. Men det är svårt att hinna med på morgonen så kan komma att komma upp efter jag kommit hem från skola, träning och sådant. Ska beställa lite nya saker till min kamera så förhoppningsvis kommer det kunna bli mycket fina bilder snart!


Ny kategori: Filmtips

Jag ser mycket på film och delar gärna med mig av tips. Har fått bra respons på mina filmlistor och tips men ni kanske tycker det är jobbigt att leta tillbaka i arkivet efter dem så har nu gjort en ny kategori kallad Filmtips. Kommer lägga alla mina film/serie relaterade inlägg i den kategorin så det är lätt för er att hitta det. Det är den enda kategorin jag tycker är nödvändig att ha atm men vi får se om det eventuellt blir fler.

30 gråtfilmer

Jag tycker inte om att gråta. Känner mig bara svag och patetisk när jag gråter, förutom vid ett tillfälle; Filmer. Absolut och fullkomligt älskar gråtfilmer. Jag vet att jag inte är den enda så tänkte skriva en lista på mina bästa gråtfilmer. Ifall ni någon gång känner er nere och behöver få utlopp för känslorna, sätt på en av följande filmer.
 
1. Titanic
 
2. My Sisters Keeper
 
 
 
3. Now Is Good
 
 
4. Marley and Me
 
 
5. Bridge To Terabithia
 
 
6. Safe Haven
 
 
7. A Walk To Remember
 
 
8. Pearl Harbor
 
 
9. Brokeback Mountain
 
 
10. Cyberbully
 
11. Soul Surfer
 
 
12. The Notebook
 
 
13. The Vow
 
 
14. Dear John
 
 
15. The Last Song
 
 
16. Jag Saknar Dig
 
 
17. Remember Me
 
 
18. Pay It Forward
 
 
19. Finding Neverland
 
 
20. The Boy In The Striped Pyjamas
 
 
21. The Lucky One
 
 
22. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ( gråtit till fler HP filmer men absolut mest till denna )
 
 
23. Tangled
 
 
24. The Perks Of Being A Wallflower
 
 
25. The Blind Side
 
 
26. Cruel Intentions
 
27. The Impossible
 
28. Pursuit of Happiness
 
29. Seven Pounds
 
30. The Lost Valentine
 
Finns fler men detta är väl en bra början iaf! Vissa av dessa filmer rinner det tårar ner för kinderna och andra sitter man och hulkar och snorar. Vissa av dessa ska man kanske inte gråta till men det har jag gjort i alla fall.
 
 

Varför?

Varför är det så svårt för dig att falla för mig?
Varför kan du inte inse att vi hör ihop?
Varför kan du inte bli lika galen i mig som jag är i dig?
Varför ska jag alltid falla för den som inte faller för mig?
Varför kan du inte inse att vi hör ihop?
Varför ska kärlek vara så komplicerat?


The perfect wedding

Sitter inne på we heart it och kollar på bröllopsbilder. Mitt bröllop kommer bli så perfekt. Ska planera allt i minsta detalj, måste bara hitta nån rik kille att gifta mig med eller ett sätt att tjäna mycket pengar. Har insett att jag lätt skulle vilja flytta till USA och bli wedding planer, hur roligt jobb?! Det eller inredare vore ju helt amazing. 
 
Nej nu får jag ge mig, det är ju minst 10 år tills jag ens kan börja tänka på bröllop! Ligger även och kollar på OC, har verkligen fastnat för den serien. Kan se hur många avsnitt som helst. Dock är jag ungefär i mitten av säsong 3 och det finns bara 4. Men då lär det bli nån annan serie jag blir beroende av så det löser sig. Imorgon är det fredag och första skolveckan är avklarad. Har faktiskt kommit in i rutinen helt okej nu. Dock så var jag så extremt trött igår så det blev en 11 timmars sömn.. Välbehövligt. Har en lång dag imorgon iaf men har inget speciellt planerat för kvällen, vi får se helt enkelt.

Why can't boys in books be real?

 

Don't we all Lea..

All my life I've been hearing "It's what's on the inside that counts" and "A pretty face means nothing without a beautiful soul". So why is it always the pretty bitch that wins the guy? Can everyone please just stop pretending that appearance doesn't mean anything. Obviously it does.
 
 

Word

 

Hur vackra?!

 
 
 

Värsta modellerna

Idag var det en fotograf på skolan som skulle fota bilder till vår hemsida och andra reklamblad. Skrev som någon kanske minns ett brev förra året som skickades ut till alla nior och skolan tyckte det var så bra att de ville ha med en förkortad version i deras nya reklamblad. Så fick ta nya bilder till det idag. Sedan frågade dem mig och Lilja om vi ville vara med på bild och vi ställde såklart upp. Så har lekt modell idag jag. Det var kul och är helt övertygad om att det finns hur många fula bilder som helst nu när jag bara står och skrattar! Efter skolan så gick jag till gymmet och tränade. Gick lite segt, förmodligen för att jag är så trött. Inte van vid att gå hela skoldagar än. Ska spendera kvällen framför OC ( alldeles för beroende ).


Fuchsia Flash

Införskaffade mig maybellines color sensational i 902 Fuchsia Flash. Älskar vågade läppstift och det fungerar perfekt för att lysa upp en mörk outfit. Extra härligt nu i höst då kläderna blir betydligt mörkare.
 
 
 

Första skoldagen

Idag var alltså första skoldagen efter sommarlovet. Var faktiskt riktigt roligt att komma tillbaka och detta skolår kommer bli så bra! Vi byter mentor varje år så var sjukt nervös för vem jag skulle få, men jag hade tur. Inte bara fick jag mentorn jag helst ville ha utan Lilja fick också henne! Brukar aldrig få vara i samma grupp som henne pga efternamnen. Egentligen skulle man heta Römer ( mammas efternamn ), då skulle vi alltid hamna med varandra. Men nu gör jag inte det och det är sjukt värt att vara högst upp på klasslistan. Efter skolan shoppade jag och Lilja lite och satte oss på Espresso House för caramell latte, mudcake och bästissnack. Så mysigt och perfekt.
 
 

Nya skorna

Fick en kommentar där någon bad mig lägga upp bilder på hur mina nya skor ser ut på så tänkte att jag gör det.

Yes darling.

 

Sista sommarlovsdagen innan skolan

Idag är den sista dagen på mitt sommarlov.. Bara helgen kvar nu sen börjar skolan igen. Känner mig ändå helt okej inför det. Denna dag spenderades på gymmet, ute på vägarna och hemma framför Modern Family och Camp Rock. Ja, jag är 17 år, det är fredag och jag spenderade kvällen med att ha Camp Rock maraton. Låt mig. Haha nej men dem är fan bra så. Var verkligen in the mood för mysfilmer. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra imorgon men ska i alla fall baka och gå ut och springa. Wow dom två sakerna går verkligen ihop haha.. Men hey, när man sprungit kan man iaf äta kakorna utan dåligt samvete. Funderar på att göra ett video inlägg snart, är inte säker på vad ni tycker om det så ni får gärna lämna en kommentar. Nej nu borde jag egentligen sova.. ska ju försöka vända tillbaks dynget för att kunna gå upp 6.30 på måndag!

New in

Var nere på stan för lite shopping idag. Jag älskar höstkläder och var exalterad för att få se årets, men blev besviken. Jag vet inte om kläderna bara inte är lika bra som tidigare år eller om det är så att London resan har förstört svensk shopping för mig. Hittade lite i alla fall så tänkte visa det!
 
 
 

They write stories about friendship like ours

Gick upp tidigt igår för att gå ut och springa. Får äntligen göra det igen nu när mina ledband är bra! Det var skönt, var så länge sen sist. Några timmar senare åker jag till Kvantum med mamma och möts av bästa överraskningen, min älskade Lisa kommer gåendes mot mig. Vi handlar massa frukt och annat mys för att sedan åka hem till mig och ha tårdkväll. Såg äntligen på hela TCA och grinade åter igen åt Leas tal.. Om ni inte sett det så sök på youtube och gråt. Lisa sov kvar och vi spelade lite spel och så i morse. Vi sa precis hejdå och nu ska jag ner till gymmet om det bara kan sluta regna!får se på senaste PLL så länge.


Make no change, remain the same

Stannade uppe sent igår natt för att se Teen Choice Awards, tyvärr så slutade streamen fungera efter ett tag men ska se showen tillsammans med Lisa imorgon! Somnade iaf runt 4 tiden och vaknade kl halv 10 (!!) helt sjukt egentligen. Men skulle till gymmet så det var bara att bita ihop och cykla dit. Efter träningen, som var hur härlig som helst, åkte jag förbi och hämtade min älskade telefon. Den har varit på lagning i nästan en månad nu! Saknat den rätt så jättemycket.. Men det är skönt att ha fått tillbaka den nu i alla fall!


Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma i Uppsala igen. Haft ett par härliga dagar ute på landet men ganska skönt att få komma hem till mitt älskade internet igen! Har egentligen inte så mycket att säga utan tänkte bara meddela att jag är hemma igen och kommer börja blogga som vanligt. Kommer spendera denna kväll framför O.C och bara njuta av att kunna använda internet igen.


Our love was made to rule the world

Har precis packat klart allt inför morgondagen då det bär av till Nolsterbystrand igen, denna gång med Lilja. Har lite sådär smått ångest när jag kollar på klockan.. Tanken är att jag ska gå upp kl 9 imorgon.. känns ganska jobbigt just nu. Får väl sova i bilen helt enkelt. Finns inget wifi och knappt något 3G så bloggning är inte något alternativ, vi lär höras på lördag igen då vi åker hem på fredag! Kram på er alla fina läsare.
 
 
 

Nya favoriter

Kom nyss hem efter att ha varit ute och övningskört och shoppat med mamma. Det gick bra att köra, ännu bättre att shoppa. Fick hem två par nya skor, ett par vanliga ballerina eftersom mina förstördes i regnet och mina nya älsklingar som är på bilden.


Faith, trust and pixie dust.

Jag har alltid haft vänner, fantastiska underbara vänner, men jag har alltid sett människor som är extremt nära. Personer som man inte längre räknar till två individer utan en. Bara för att de hör ihop, they're a package deal. Jag har alltid beundrat den sortens vänskap. Den sortens vänskap som innebär att man inte behöver fråga om man får komma över, man bara gör det. Den sortens vänskap som innebär att man känner personens familj, inte bara själva personen. Den sortens vänskap där man kan kommunicera endast med blickar. Jag har gått genom livet och sett denna vänskap, beundrat den och undrat "kommer jag någonsin få uppleva den?". Jag tänkte "alla kanske inte får uppleva det. Vissa finner den i en pojkvän/flickvän istället." Jag är inte en av dom. Jag fann den i min klasskompis.
 
Jag bytte som ni redan vet gymnasie två veckor in på terminen. Så när kom till internationella hade redan folk börjat lära känna varandra och grupperna börjat bildas. Jag minns min första dag så väl. Jag satt i klassrummet och såg ut över mina nya klasskamrater, försökte förstå vilka typer av människor de var. Jag studerar hur en person klär sig, rör sig, talar och beter sig, sedan har jag en uppfattning om hur personen är. Precis som alla andra människor. Jag vet inte om det har handlat om tur eller skicklighet men 9/10 gånger visar det sig att jag haft rätt när jag sedan lär känna personen. I alla fall, jag satt och såg ut över de i klassen och så var det en tjej som stack ut. När jag studerade henne fick jag en känsla av att det fanns mer i henne än hon visade. Jag pratade med henne och vi klickade direkt. Hon var ju precis som jag. Ju längre tiden gick desto närmare kom vi och desto mer började hon visa omvärlden vem hon faktiskt var. Från dagen vi träffades till idag kan jag se en enorm utveckling både hos henne och mig. Det var verkligen som att hitta sin andra halva. Vi kompletterade varandra och därmed kunde vi utvecklas som individer, finna oss själva helt enkelt. Hon vet mer om mig än någon annan på denna jord. Det är så mycket som hänt under det senaste året som hon hjälpt mig igenom. Det är lustigt för folk blir sura när man säger så, men anledningen till att hon vet mest om mig är väldigt simpel. Hon frågar. Hon kommer ihåg vad som hänt och uppdaterar sig konstant angående det. Hon visar ett intresse helt enkelt och jag tycker att det är precis vad denna sorts vänskap handlar om. Det är en rätt fantastisk vänskap om du frågar mig. Det känns verkligen som att jag hittat min tvilling som jag skildes från vid födseln. Som att jag hittat min syster, vi som är födda ur samma skratt. Att hitta någon som är så pass lik en själv är fantastiskt och ord kan inte beskriva hur glad jag är som har gjort det. Saga Sofie Lilja Söderholm, jag älskar dig♡
 
 

Here's to the nights that turned into mornings with the friends that turned into family.

Bott hemma hos Lilja de senaste dagarna. Vi har gjort allt och ingenting. Det var skönt att få vara i hennes sällskap igen i alla fall och speciellt under en sån lång period. Välbehövligt för själen. Nu blir det till att mysa ner sig i sängen, se på O.C och äta fruktsallad. Rätt ok det med.