Lugn dag

Hejhej, ska snart ta mig ner till bussen för att åka till stan. Ska på bio med kisabelle men först måste jag snabba mig in på lite affärer. Dagen har varit extremt lugn. Två ( av fyra ) lektioner inställda så började 9.50 med biologi. Skönt men gick ändå upp vid halv åtta för att cykla ner till stan och sola liten snabbis, skulle sola tio min men blev tretton haha. Jaja vad är väl tre minuter. Sen efter biologin hade jag håltimme och började över två timmar senare så åkte med kiana ner på stan och gick först in på stadsbiblioteket och lånade en.. speciell.. bok. Haha skulle passa mig från att bråka med oss nu, sen fikade vi lite och så. Sen åktes de tillbaka till skolan för att ha idrott. Sen hamnade jag i soffan nu de närmsta timmarna hehe, men nu ska jag faktiskt resa mig och gå till bussen!


Ibland är man duktig

Hejsan, kom precis hem efter en redig powerwalk. Varit ute i raskt tempo i 2 och en halv timme! Det var då otroligt skönt att jag bara fortsatte gå. Nu ska jag förbereda middagen och börja med so:n. Blir nog någon härlig pasta idag med en rejäl grönsallad. För just idag är jag duktig!


Trött tjej!

Sitter i soffan och har precis stängt av datorn, spenderat de två senaste timmarna med att skriva om spanska inbördeskriget men fastande och alt blev bara kaos så fick byta ämne för tjugo min sen! Så skrev en sjukt slarvig uppsats om hur Sverige kunde bli en stormakt. Ska dock prata med min lärare imorgon och se om jag får lämna in båda, nu är hon tjugo i ett så känner att sängen blir nästa! godnatt


#lol


Tjockisar med chipspåsar, starka åsikter

Hejsan, kom precis ut ur duschen. Kan verkligen stå där hur länge som helst haha. Först var det vanlig skoldag- tråkiigt. Och dagen till ära åkte jag ner till gränby med pappa för att handla veckans mat ( köpte även ett ursött linne ) och då kommer vi in på dagens ämne Tjockisar med chipspåsar.

Läste i tidningen här om dagen "Första intrycket på jobbet kan spela större roll än du tror" Det är så otroligt sant. Man sitter och tänker Nej jag dömer inte personer som jag inte känner osv. Men går jag förbi någon människa får jag ju genast en uppfattning om vem den är ( enligt mig alltså ) Ser jag en tjej som jag tex. hör skrika högt och göra sig till tänker jag direkt aha attentionwhore. Jag tvivlar starkt på att jag är den enda som gör så.
Så idag ser jag en mamma, pappa och dotter på kanske 17 år. De är alla lite överviktiga och så kollar jag ner i deras kundvagn. Först och främst är det fullpackat med kassar och ur kassarna sticker det upp chipspåsar. Min första tanke blir automatiskt oj de kanske inte ska äta sådär mycket mat, och lägga bort chipsen. För jag har en teori, vissa tycker säkert jag är elak eller så men är man överviktig och mår dåligt av det.
Varför gör man då inget åt saken? Så de tankarna kommer ju naturligt för mig.
Nu i efterhand inser jag att jag faktiskt inte vet någonting om den här familjen, vem vet de kanske inte var dom som skulle äta allting, de kanske har en jättestor familj, ja vad som helst. Men i mitt huvud är de Lata tjockisar som äter chips varje dag. Nej men ungefär så, Jag började fundera vad det kan bero på, att vi dömer ut folk innan vi ens vet något om dom. Förmodligen är det för vårat eget ego. Genom att kritisera andra ska vi på något sätt bli mer nöjda med oss själva, vilket egentligen är sjukt för att kalla någon annan tjock gör dig inte smalare direkt. Men jag antar att vi jämför oss med varandra hela tiden, för att få någon slags bekräftelse.


boriiing

'hejsan, kind of dålig update nu. Men gick såklart som vanligt i skolan torsdag, fredag. Träffade lite kompisar efter och har bara njutit av det underbara vädret.
Lördag morgon startade med barbacka uteritt, sjukt mysigt faktiskt. Sen hade ju jag och vincent tre-månader så träffade honom sen. Sa även hejdå till honom då han nu är i Grekland. usch saknar honom redan.

Idag har jag städat, skönt! Älskar när det är nystädat får någonslags ro haha, har sedan solat lite på balkongen bara. sjukt intressant dag haha.


Mysdag

Hejsan, den här dagen har bara flugit förbi. Har i princip inte gjort någonting, slappa lektioner ( hade dock bara tre + idrott ) på idrotten spelade vi beach volleyboll vilket var så roligt, men varmt! Solen bara stekte. Skönt skönt, stannade kvar en stund efter också men det slutade med att jag och viktoria blev dyngsura. Dumpade idrottskläderna där också märkte jag nu när jag kom en, hehe opsie. Kom sedan hem och träffade min fina pojkvän, låg ute och myste i det fina vädret.

Nu ligger jag med biologi, ska debattera imorgon om GMO ( genmodifierade organismer ) känner att det måste gå bra då jag är nära ett MVG där, men lovar att jag kommer få ett VG+ eller något annat fånigt- usch! Haha fan nu låter jag som ett MVG-barn men VG+ måste vara det värsta betyget, man är
Så nära MVG men det står ju ändå inte i registret, frustrerande.se! Nej nu måste jag försöka läsa på lite, är ganska bra på att debattera sålänge jag har lite fakta att gå på. Vi hörs imorgon!


Vissa veckor är livet bara lite bättre


Steg!

God kväll, ligger i soffan med en kopp te. Faktiskt väldigt skönt att varva ner med på kvällarna. Det va ju löjligt varmt idag så man var helt enkelt tvungen till att lägga sig och sola med glass, jordgubbar och pojken sin. Vilket leder mig in på det ämne jag skulle skriva om, träning. Jag vet hur det är, har säkert gjort hundra inlägg om det men det är viktigt för mig. Men har blivit väldigt slarvig på senaste tiden och nu har månaderna bara runnit iväg, det är snart sommar och jag har inte alla nått mina mål. Inte ens försökt faktiskt, så nu ska det bli ändringar!

Det som ofta är felet är brist på motivation. Jag vet att för mig så är jag taggad och gör det jag ska i två-tre veckor. Sen blir det bara mindre och mindre, är så trött på det! Måste verkligen skärpa mig nu. Har faktiskt bestämt mig för att göra saker i små-steg.

Steg 1- försöka att sluta åka buss, att cykla och gå dit jag ska istället ( helst gå såklart ) det tror jag faktiskt kommer gå bra för tar sällan bussen.

Steg 2- gå ut och springa/powerwalka minst varannan dag. I veckan kommer det bli väldigt varmt så ska försöka hinna ut på morgonen innan skolan men kommer förmodligen bli på kvällen, då det är lite svalare i alla fall.

Har några till steg men tänkte ta de vid ett senare tillfälle, önska mig lycka till nu!


Okey guys, let's do this

Äntligen ligger man i ett totalförändrat rum med internet. Har som sagt inte kunnat blogga under de senaste dagarna, eftersom vi flyttat och ( börjat ) renovera så har jag inte haft internet tillgång heller. Hela mina dagar har bara bestått av att renovera och har varit så mycket på ikea att det är sjukt, spenderade två och en halv timme där i förrgår- that's sick! Känner att det här inlägget skulle bli väldigt tråkigt om jag bara beskrev vad jag gjort dag för dag. För det är enkelt "måla, lägga golv, skruva möbler, packa upp lådor" Så tänkte helt enkelt bara lägga upp bilder istället, för en bild säger mer än tusen ord.




Innan: Ja egentligen var det garderober där som revs ner innan de hanns ta en bild.


Efter grundmålningen











Renoverar för fullt

Hejsan, har tyvärr inte kunnat uppdatera för har renoverat nu. Sitter för tillfället i bilen för att köpa golv jag ska lägga in i mitt rum. Har dock tagit bilder jag kommer lägga upp sen.


Cupid's got a shotgun

orkar inte att blogg.se bråkar med mig och tog bort hela mitt inlägg. usch, vad irriterad jag blir "jag vill bara kasta min miniräknare på en krukväxt".

Sitter och äter mina nybakta kakor och ska plugga matte men kind of fastnade framför William Spetz.. avgudar killen, sett han två bästa videor minst 10 ggr. Det jag hade skrivit i det tidigare inlägget var bara ointressanta skolsaker så de struntar vi i! Slänger in en video istället

You can't expect to be old and wise if you were never young and crazy

Hejsan, äntligen fredag! Välförtjänt helg säger jag bara. Har haft fyra prov denna vecka, usch. inte särskillt roligt, har ett nästa vecka plus inlämningsuppgifter. Blir galen på allt skolarbete, men det borde väl sluta snart. Helgen kommer bestå av en sak- måla, måla, måla. Men det är ju roligt! Tänkte lägga upp lite bilder, innan, under och efter. Tror det kan vara kul. Kommer inte ha något att skriva om så de blir nog inte så mycket bloggande men ska försöka få tid. Nu ska jag tjocka mig ner till Ica och köpa lite ben & jerry's tänkte jag!


Ojojoj

Hejsan mina fina läsare, känner att jag varit väldigt dålig på att blogga nu senaste veckan. Men har haft tre prov så varit tvungen att satsa på de. Så egentligen har ni inte missat något. Känner mig STOLT över mig själv just nu! Köpt screen prorector till min kära Iphone ( som jag förövrigt bloggar ifrån nu ) har velat göra det hur länge som helst och så gjorde jag det igår- skönt!

Förövrigt så har vi skrivit kontrakt på nya lägenheten så nu är vi inflyttade! Eller ja, lägenheten är fortfarande tom eftersom vi håller på att renovera den. Var och köpte färg igår så ska måla hela helgen. Ska faktiskt bli roligt men kommer få så ont i armen haha. Ska ev. Få målarhjälp på söndag också så det blir bra! Sen blir det till att börja bygga min garderob! Hoho, vad glad man kan vara!


mina bebisar

Hejsan sötnosar. Ska egentligen plugga till mitt prov i konsthistoria imorgon men fastande framför datorn istället, ovanligt, igår när jag kom hem från bion så blev jag helt skakis, illamående och hade världens huvudvärk. Får aldrig det annars så de va riktigt jobbigt. Kunde knappt sova pga det. Vaknade imorse och kände mig fortfarande lite hängig så stannade hemma från skolan idag. Men nu mår jag bra så det känns skönt. Men lite småäckligt var det faktiskt igår natt. Just eftersom jag kanske fått huvudvärk 3 ggr i mitt liv, max, och det kändes som om någon slog med en hammare vid tinningen, så de va inge vidare.
Men! Inläggets "huvudsak". Mina fina skor. Ja jag vet vad alla tänker "det är bara skor, big deal" Men faktiskt ja, det är en big deal! Skor är my weekness. Kan sitta hur länge som helst och se på skor. Christian Louboutin, Jeffrey Campbell, Brian Atwood, Jimmy Choo- mina gudar. synd att de kostar så mycket bara! Men iaf så har jag letat pumps a long time. Är så noga med att de inte ska vara för spetsiga, för låga, för tjocka osv. Men nu har jag hittat ett par som ska hem till min fina brevlåda!
Vill även ha ett par beiga men hittar inte riktigt rätt nyans, men det ska nog ordnas. Måste bara slänga in ett par jag tyckte var urgulliga.
Hade jag bara kunnat ändra de lite hade det också varit mina!


Grattis Farfar!

God kväll bloggen, sitter och gör mig redo för att gå till bussen. Hann inte blogga igår för farfar fyllde 80, grattis grattis. Så åkte ner till Stockholm och träffade hela släkten, det var riktigt trevligt. 
Dagen började med att jag rensade ur och omorganiserade hela min garderob. Har velat göra det ett bra tag faktiskt men nu hade jag tid. Sen träffade jag min fina pojkvän och vi gick till "vårt" ställe och åt glass och hade det mys. Verkligen min solstråle det. Oj, tiden rinner iväg och måste dra till bussen nu. Ska på bio med min bästa bror, vi ska se 21 jump street. Så nu måste jag springa så jag inte kommer försent, men han kommer alltid sent så det är min tur nu ;) vi hörs!

If a girl is stupid enough to love you after you broke her heart. I promise you, she's the one.

har precis borstat tänderna och gjort mig redo för att lägga mig, dock så skulle jag kunna lägga mig typ nio men ändå ligger jag uppe och håller på med min kära mobil tills sent in på natten så slutar det att jag bara får fem timmars sömn, måste verkligen skärpa mig när det kommer till min hälsa! Ska sova mer och äta bättre och framförallt regelbundet. Måste göra mig redo för beach 2012.

En annan sak jag måste bättra mig med är att jag tar åt mig så och är så långsint. Om jag ser eller hör något litet, något man egentligen inte kan vara arg för så går jag ändå och småsurar över det länge, kan göra de i dagar och tillomed veckor. Det värsta är att jag hatar sånna människor! Tycker de är så irriterande så jag känner att jag verkligen måste sluta. Mitt humör ändras också väldigt snabbt beroende på sånna saker, om jag är på bra humör och jag ser/hör något som som sagt inte är en big deal kan mitt humör ändå förstöras. Då brukar jag alltid gå tillbaka till något jag vet kan få mig på bra humör för känner mig bara gnällig och bitter. Men nu ska det ändras, ska få lite mer skinn på näsan så att säga. Ojojoj här ska man bli en bättre människa haha, wish me luck


the things girls love


Force a smile, blink away the tears. I'm supposed to be strong, supposed to have no fears

God morgon, lite sjuklig idag så stannar hemma från skolan. Vila mig lite så jag inte blir rejält sjuk nu till sommaren! Beställde en ev. balklänning igår. Dock så är den Inte alls vad jag tänkt mig eftersom jag hade mina ögon på en "riktig" så att säga. En lång vacker balklänning som de i usa har. Men självklart så orkar inte folk satsa så på balen och vill inte vara helt utanför med värsta dunderklänningen. Men den här är fin den också! Det kommer ta en 10-30 dagar för den att komma ( america, my love ) så då får ni se den. Om jag nu vill ha den.

Måste berätta om mitt besöksryck. Random loggar in på statistiken och har nästan 200 läsare en dag. Vet inte hur det kom sig men det är roligt iaf. Men nu går de ner till de vanliga 50-60. Jag kollar sällan min statistik. Jag skriver mest för mig själv så att säga och tänker inte alltid på att folk faktiskt läser det. Men klart det värmer lite när man ser läsarantalet stiga. Nej nu ska jag försöka få i mig något och lägga mig för att se pretty little liars som jag fick hem i brevlådan igår ( tack lovefilm )


glädjen sprids som solens strålar

Ligger ute och steker såhär efter skolan. Såå skönt med sol! Blev självklart shorts idag efter man såg väderprognosen. Klar sol och 17 grader, livet leker. Är ovanligt glad för att precis ha gjort ett prov, i matte också! Tror det är solen och alla sommar känslor. Solen är verkligen min bästa vän just nu, dock så ligger man och dör utan glass så egentligen borde jag åka och köpa.. Eller få nån annan att göra det åt mig haha


Sometimes when I say "I'm okay", I want someone too look me in the eyes, hold me tight and say "I know you're not"

Haha inte helt överraskande att det var simon som skrev förra inlägget ( han är inte ens brun ) kom precis hem iaf, dags att plugga matte. Mår inge vidare så de ska inte bli kul. Men är ju nationella imorgon, åh kill me now


Shooooo :)

Hej bloggen, sitter och chillar i. Röbo med min bästis Simon, de är jätte skönt väder, solen skiner och han är dum för han är så brun :( aja vi hörs senare puss slänger in en bild


Valborg

Hejsan, Valborg igår så bloggade inte. Tänker inte sitta och räkna upp allt som hände på igår för det orkar man inte, va iaf inte alls valborgsugen i börjar av dagen men de ändrades sen.. haha, mobilen är alltid med men ändå tar man Inge kort ( varför ska man göra det, jo eftersom man har blogg! ) haha nej men tror ni överlever utan att veta så mycket hehe.. De enda bilder jag har är ifrån middagen med lisa. Idag ska jag ta de lite lugnt tror jag haha, egentligen måste jag repetera matte ( nationella imorgon!!! ) men hur f*n ska man orka det? Aja kul hade man igår iaf så de är något, nu ska man ta sig hem och sova lite till.